Världens barn, Tacomys och Höstkänslor!!!

Världens mysigaste helg har det varit! Igår hade vi lovat en go vän att hjälpa till med insamlingen till Världens Barn. Sagt och gjort, på med gummistövlar och upp till stan. Dom hade vi inte behövt eftersom vädret bestämde sig för sol helt oväntat! Mysigt blev det i alla fall! Vi skramlade fram på gågatan och ni kan ju gissa vem av oss som hade mest pengar i bössan när vi var klara...

Kvällen igår spenderade lilleman och jag hemma hos fina C och hennes goa barn! Träffade också på fina M och hennes goa ungar! Ny bekantskap som visade sig vara väldigt lyckad...dessutom lekte alla 5 barn heeeela kvällen, inget bråk någon gång bara massor av bus och härliga skratt! Vinet flödade och så även snacket...;) Tack för en suuuperkväll!!! Det blev minsann taxi hem mitt i natta!

Idag sov vi länge, vaknade vid halv tio men låg kvar och hade lite star wars filmmys innan vi pallrade oss upp! Varit ute en runda i hösten idag, plaskat i lite vattenpölar och hittat lite kastanjer! Sen har vi målat med vattenfärg, bakat chokladbollar, kokat soppa och städat akvariet! Inte många knop idag alltså...lazy sunday!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback