Förresten, Jag glömde ju och Mina favoriter!!!

Glömde förresten visa er det finfina sms:et jag fick på jobbet i måndags när lillemannen och Daddy J hade en ledig dag tillsammans! Det blev minsann gottelunch för dom på Mc Donalds!

MYYYS!

Söndagsfix, Hemma fix och Supermysigt!!!

Lillemannen var lite febrig även i söndags morse och vädret var ju fruktansvärt tråkigt så vi bestämde oss för att gå i pyjamas heeeela dagen. Daddy J sov efter enn natts jobb och lillemannen och jag fixade loss. Vi bestämde oss för att baka kanelbullar vilket inte var igår. Slurp blev det! Massor av god fyllning...strunt i vad receptet säger...mycket smör, kanel och socker ska det vara!!!

Jäst var det här!!!

Mmmm, kärlek!!!

Sen tog vi iyu med kalopsen som fick stå och koka hela eftermiddagen innan vi skulle äta den med goda kokta potäter och inlagda rödbetor!!!

På gång!

Blä för höst-tröttheten! Jag är en sån människa som nästan känner mig "ledsen" när jag är trött. Hatar verkligen att vara trött. Ja, det är förstås skönt att vara trött när man går och lägger sig, men usch och fy för det när man ska jobba eller vill leka med sin lilleman eller nåt liknande! Därför har vi idag bestämt oss för att köra loss på vitaminfronten. Idag har det inhandlats vitaminer av olika slag. Hoppas att det ska kännas lite bättre!?!?!

I eftermiddag har vi fixat loss härhemma. Var en runda på IKEA idag och köpte att nytt soffbord, en matta och lite mysgrejor till köket! Såklart ramlade det också ner två paket värmeljus nu inför hösten! Sen har det fixats! Mysigt blev det både här och där. Har haft en massa "tjafs" stående på vår låååånga diskbänk, men jag fick krupp idag och städade bort allt så det blev friiii yta. Härligt!!!
Lite suddiga bildbevis, men dock:

Piffat på köksbordet!
(ja, det är en vodoo-docka på vårt bord...den har tandpetare i sig)

Lååånga fina diskbänken!

Nya fina soffbordet och mattan! Även skymtas vår PS3 tonåring i soffan!!!

DESSUTOM har vi idag unnat oss nåt vi velat lääänge. Nya täcken och kuddar. Våra täcken är så tradiga, med all stoppning på en liten del av täcken och ingen överallt annars. Nu var det så att vi hittade grymma duntäcken och dunkuddar till halva priset i en bra affär och kunde inte motstå detta. Lääängtar så tills vi ska krypa ner ikväll!!! Kommer ni ihåg när jag skrev om hur viktigt lakan är för mig?!?!!? Ja, ni förstår nu har jag bäddat med de perfekt krispiga lakanen i puffiga prassliga duntäcken! WOW!!!! Så här fint blev det och se så puffiga täckena är...

Ahhh!!!

Fixade till en storfavorit för kvällen till middag: Lammfärsbiffar med klyftpotatis och vitlökssås. Det blev minsann också superduper!

En superdag med andra ord! Lillbus har dock kvar sin förfärliga hosta som han kom inramlade till oss 04.20. Har fått lite extra hostmedicin ikväll så vi får hoppas på lite bättre sömn inatt!!!
Själv håller jag på att bli förkylder också, men det ska stoppas med alla vitaminer!!!

Kram och natti

PS. Kolla in denna supercoola bloggen...sååå häftiga grejer!!!

Sjukling, Myskalas och Helg!!!

Härliga helg tänkte jag och kom hem halv sju igår kväll till en mysig familj där den lille medlemmen tyvärr kändes lite varm. Hmmm, tempen visade 38,5 så det var ju inte så farligt. Bättre idag på morgonen och fullt ös som vanligt hela dagen. Har varit hos en kompis som jag inte träffat på länge och firat att de gift sig för 1 månad sedan. Supermysigt! Picnic på golvet och gott var det. Kom hem och mös i soffan. Då minsann stack tempen iväg och helt plötsligt brändes min lille prins. 39,3 på tempen. Trött och alldeles röd om kinderna! Naw...
Nu har vi i alla fall tittat på ett nytt mysigt program  på TV4 och lillemannen är lagd.
Host, host, host...det gör så ont i en mammas hjärta! HOPPAS att han får sova inatt!!!!



Programet jag skrev om heter "Så mycket bättre" och handlar om 7 kända svenska musiker som lever ihop en vecka och tolkar varandras låtar! UNDERBAR feeling i programet tyckte jag! Se det!




Ska hoppa i loppelådan tidigt eftersom jag inte riktigt vet vad natten har att ge! Kram sålänge


Söt, Sötare och Sötast!!!

Natti...

söööt

Pannkaka, Pappa lilla och Gräsänka!!!

Min lilla pappa är sjuk! Hans dumma rygga spökar med honom och man vet inte riktigt vad det är som är fel. Ligger på sjukhuset i alla fall och jag hälsar på så ofta det finns tid och möjlighet! Hoppas på att det snart kommer ett besked så man får veta! Alltid värre när man inte vet på nåt sätt...
Kram till dig pappa!!!

                                         kram 
Daddy J däremot är iväg på litta jubb ikväll så lillemannen och jag har myst loss. Med tanke på att jag de senaste TVÅ veckorna har jobbat mer än 100 timmar så är det mysigt att vara tillsammans med riktigt kvalitet! Tog ett långt varmt bad när vi kom hem och sen blev det favoriten pannkakor. Eller rättare sagt letade jag fram min gamla "plätt-lagg" och gjorde finfina hjärtformade plättar!

Avsmakning av grädden!

Hårt jobb!!!!

Mys resultat!

Nu ligger lillemannen och kan inte somna. Han hittade en liten prick på smalbenet som gjorde lite ont....tur att Xylocainsalva finns, det botar alla krämpor!

Snart ska jag krypa ner! Har varit duktig på att lägga mig riktigt tidigt dessa veckorna när jag jobbar som en galenpanna! Skönt att ha sovit ordentligt i alla fall!

Kram och snart natti på er

8659, Underbara helg och Jobbvecka!!!

Jahapp, powerwalken igår kväll bjöd på 8659 steg, rosiga kinder och mycket tjejsnack! Befriande det där. Är gött att vara igång...
Var ute i det härliga höstvädret hela dagen igår. Efter lite morognmys packade vi ner varm choklad och varma pizzabullar i en väska och cyklade hem till L och P o J. Cyklade vidare till bageriet och fick lite gammalt bröd innan vi cyklade ner till hamnen. När det är sådana dagar är jag sååå himla glad att bo som jag gör. Närheten till havet är underbar.
Fikade lite i småbåtshamnen innan vi cyklade hem och spenderade resten av dagen i kompisarnas trädgård. Sååå skönt!

Mums!

Mera mums!

Och linslusen!

Med dessa goa bilderna i tanken går jag in i en rälig jobbvecka. Ambulansen idag, utbildning i frostavallen imorgon, ambulansen onsdag, hålla utbildning på gymnasieskolan på torsdag och ambulansen igen på fredag! Jaja, sen väntar en ledig härlig helg till!

Kram på er

Mer pyssel, Momos fölse och Vem är ni???

Stort GRATTIS på fölsedan momo!
                                                           Grattis!!!

Idag åkte lillemannen och jag till momo redan vid 10, då momo skulle ha ett lite fika-kalas kl 11. Mys, mys, nybakat bröd och goa, goa pålägg. Lite släkt och lite vänner!
Fixade sen lite ärenden på Burlövs Center när vi ändå var i krokarna!

Kvällen har gått åt till goood middag. Hemlagad tomatsås, pasta och starka korvar...parmesan och ruccola, mys med lillemannen, och ännu mera pyssel! Lade pärlbrickor ikväll igen. >Lillemannen tycker det är mysigt, men tappar tålamodet efter nån timme. Själv börjar det växa ut horn i pannnan på mig som gör att jag bara måste göra lite till och lite till och lite till. Tur att det bara är strunt på TV såhär en lördagkväll för jag har minsann lagt pärlor heeeela kvällen. Här ska ni få se resultatet från igår och idag! Alla ska sitta på samma vägg så jag får väl ta en samlingsbild till er, men det får bli imorogn för nu sover lillemannen på sitt rum där de ska sitta. Här är i alla fall konstverken:

BUZZ

Woody

En rymdis!

En till rymdis!

Söta som attan tycker jag!

Nu till min sista tanke för kvällen! Vem är du??? Ja, alltså vem är du som läser detta. Inte för att jag har nån blondinbella - blogg, men det är omkring 40 som läser bloggen/dag och väldigt få kommentarer, så det skulle vara SÅ roligt om ni skulle vilja lämna en lite kommentar så jag ser vem ni är!!! Glöm inte att skriva avsändare!

Nu är det natti som gäller!'

Kraaaaam

Konstnär, Mysdag och Lite annat!!!

Mmmm, äntligen ledig. Som jag har längtat. Var så trött i förrgår kväll att jag somnade i soffan halv nio och sen tog jag mig till sängen vid halv tio och sov till halv 7 innan det var dags att jobba igen!
Igår kväll slog jag och goa L dock rekord på vår kvälls-powerwalk när vi gick 9033 steg...och då var det BRA tempo!

Lillemannen sov till 8.00 i morse innan vi steg upp. Mys i soffan och god frukost och sen gav vi oss till stan en runda. Lilla momo fyller ju år imorogn så en liten present skulle minsann inhandlas. Där såg vi också till att ta en mysfika med chokladboll och kaffe och svartvinbärsdricka. Tänkte också härma kusin vitamin som gjort en sån fin tavla på canvas med barnens hjälp. Därför handlade vi en stor canvasduk, färg och så hittade vi lite balla Toy-Story pärlbrickor som vi har börjat lägga!
Jag har snöat in lite på pärlbrickor. Tycker det är lite retro, men samtidigt häftigt nu när det finns moderna brickor att lägga! Lillemannen tycker dessutom att det är roligt och vi får en mysig stund tillsammans. Hans rum kommer bli fyllt av coola pärlbrickor i olika former.
När vi kom hem blev det målning på hög nivå. Oj, vad roligt vi hade!

Tummen upp för chokladbollar!

Konstnären in action!

Koncentration...

Resultatet! (har dock inte så gula väggar, det bara blir så med mobilkameran)

Närbilden!

Det blev minsann mys, mys med en egen bild! Passar bra till vårt höstvardagsrum!

Måste förresten visa er en underbar bild som jag tog igår. R som är "ledare" för vårt arbetslag är en riktigt mat-älskare. Igår hade han varit i Tyskland och handlat lite till laget. När han kom till stationen fick ju vi såklart gå ner och hjälpa till att bära upp allt. Då inser jag att han har ett KYLSKÅP i sin bil. Som är monterat där. Dessutom fanns det en MICRO också....Hahahahaha...snacka om att alltid vara redo för en ny matupplevelse!

Matobilen!

Nu ska jag dra upp lillemannen ur badet och slänga honom i loppelådan!

Natti natti!

Jubb, Mys och Pys!!!

Tjohoo! Idag har det varit jobb igen...kul på jobb, men lite väl med 7 pass på rad!
Vi har alla kört som tosingar idag, bilarna krånglade och fick bytas ut mot reservbilar och allt var en enda röra. När vi kom in till stationen efter en tur, såg det ut såhär i vagnhallen! Var bara tvungen att fota en galen dag i malmö!

Tomt!!!

Som tur var fick jag sluta klockan 17 idag för att så snabbt som bara möjligt ta mig hem till la familia! Vi lyxade till det med räkor ikväll och lillemannen fick sig ett varmt och skönt bad! Sen blev det Pingu mys i soffan innan natti!

Pingu, Pingu

Alltid när vi tittat på Pingu går jag runt och sjunger på den fåniga Pingu-sången...Du du du du, du,du, du, du...Pingu, Pingu!!!!

Nu är det snart dags att krypa ner för att läsa slut min goa bok...spännande!

Kram på er

Tillbaka i verkligheten, Jubb och Söndagsmiddag!

Har jubbat som en galärslav heeela helgen. Har därför inget nytt att förtälja...

Lillemannen har dock kommit hem till oss igen och förgyller verkligen tillvaron, han är så go. Just ikväll har han sjungit Blinka lilla stjärna inne i sin säng på "skrål-volym" tills ögonlocken faller...hihihihi

Slängde minsann ihop köttbullar, potatismos, rosépepparsås, kokt blomkål med lingon o inlagd gurka till familjen idag....mums för söndagsmiddag!

Imorgon ska det jobbas övertid i Trelleborg...det betyder extra klirr i kassan!!!

Nu är det ansiktsmask och sen natti....puss

Kärlek, Fem år och Middag!!!

Kan ni tänka er, idag är det minsann 5 år sedan jag och Daddy J blev ett!!! 5 år är kanske inte jättelänge, men när man ser hur världen ser ut idag med alla som flyttar isär så tycker jag nog ändå att det bär lite respekt med sig. Vi har dessutom lyckats med att hålla ihop under "småbarnsåren" då många förhållanden går åt pipan har jag läst.
Visst har vi delade meningar ibland och visst bråkas det så det ryker ur fönsterna nån gång ibland, men inte EN enda gång under dessa åren har jag känt att jag inte har velat vara kvar längre. Att vi tillsammans har ett mysigt hem med en liten perfekt busunge som VI har gjort tillsammans av våra kroppar betyder för mycket att bara kastas bort. Att den lilla busungen dessutom är full av kärlek måste ju betyda att vi är en bra "match"...
Skulle lite damm i hörnorna eller odiskad disk kunna förstöra det....ABSOLUT inte!

Nädu Daddy J, jag älskar dig massor mest, älskar vår familj massor mest, våra myskvällar massor mest och allt annat som vi har upplevt och upplever tillsammans varje dag massor mest! Tack för att du älskar mig tillbaka...
                                                                
Ikväll har vi minsann fått rosor av varandra och sen har jag likt en prinsessa blivit bjuden på gooood middag här i Limhamn. Räkor i vitlök och en smaskig pepparbiff av oxfilé!

Min fina utsikt för kvällen:
Min fina...


Morsan!

Nu är lillemannen (som blivit passad av famo några timmar) nattad och vi ska slänga oss i soffan för mera mys...film och en god bit choklad...självklart i mjukisbyxor!

Kram på er från prinsessan

Hemma igen, Supersemester och Massa mys!!!

Hemma igen! Har tillochmed hunnit jobba ett pass. Semestern har varit sååå bra. Ingenting att klaga på, förutom att en vecka går så fort möjligen...

Bilder säger alltid mer än 1000 ord så jag ska låta er se hur vi haft det...alldeles, alldeles snart dock för jag måste göra om fotona så de inte är så stora för de orkar inte laddas in här på bloggen.
De kommer!!!

Åhh vad härligt det har varit. Framförallt mysigt att få vara tillsammans i familjen 24/7. Vardagen är ibland ett himla fläng hit och dit och när man väl ses ligger man på varsitt håll i soffan för man orkar helt enkelt inget annat. Men nu på semestern har det varit massor av quality-time! Mys, mys och Bus, bus.

Imorogn firar minsann Daddy J och jag våran 5 års dag...härligt tycker jag! Det ska firas efter jobb med lite middag på stan minsann!

Kärlek!!!

Kram sålänge och ha en bra dag!