Ont, Ont, Och otit!!!

Tänk att jag fortfarande får barnsjukdomar...som en kollega skrev på FB, vem försöker jag lura!!?!
Började lite konstigt igår och blev värre under natten! Vid 04 var det väldans ont och blev jag hemskickad av bästa kollegan AVBA!!!
Alvedon, nässpray, hästdoser med PC och hög kudde så somnade jag och sov och sov...inatt fick det bli VAMS (vård av mig själv) och mer PC så kanske den förbannade smärtan snart kan ge med sig....Aj!!!


Finbesök, Köplycka och Tidig kväll!!!

Idag har det varit en lugn dag! Lite tvätt fixad, hämtat dockor till en HLR utb jag ska hålla på lördag, städat lite och så fick jag minsann fint besök! Arbetskompisen J och fina lilla M som snart är 1 år kom och fikade lite. Goa goa unge...så fin och nyfiken som få!

Kvällen efter dagishämtning på cykel har varit lugn. Legobygge, varm dusch, fotbad för både lillbus och mig och middag framför tv:n...sen frångick vi alla regler om att sova i egen säng mitt i veckan så det finaste jag har sover nu gott i min säng och för mig kommer det bli en tidig kväll också....trööött...

Måste också få visa mina nya fiiiiiningar...fina fina skor till spinningen! Tänk vad glad man kan bli över lite konsumtion...jaja, det var jag värd...


Phew, Eftermiddagsbus och Stupar i säng!!!

Fullt ös medvetslös!!! Lilleman fick med sig bästa dsgiskompisen E hem idag...det kan man kalla ös!!! Dom är överallt och ingenstans, vände upp och ner på rummet och ljudnivån ska vi nog inte tala om...ändå är det svårt att bli arg! Dom är ju så himla goa och oskyldiga! Underbara ungar <3

Mamma N stannade och käkade med oss innan de åkte hem för några timmars sömn innan det är dagisdags imorgon bitti igen! Mys mys mys! Nu har en liten stupat i sin säng och sover hååårt efter lite roliga historier om fisar och grisar!!! Kärlek...


Massor av turer, Solsidansushi och Längtan!!!

Helgen har gått i jobbets tecken...minst sagt...fullt ös, massor av turer, men liiiiite mys hann vi med i form av lite god mat. Frukost och lunch, även om lunchen åts först vid 15-16 tiden!
 
Idag ska jag hämta min lilleman...längtan just denna gången är sååå stor...ibland går det bättre än andra dagar, men just nu längtar jag så jag blir knäpp. Han har varit hos momo ihelgen och haft massor av bus på tivoli i köpenhamn och igår hämtade J hem honom till sig! Idag tar vi med bästa dagiskompisen hem och busar tills vi stupar förmodligen! Känns tufft och ovant att inte träffa honom varenda minut som jag faktiskt kan och kvällarna är så lååånga ibland...igår var en sån kväll och jag förstod faktiskt inte hur det skulle gå till. Som tur var kom en go vän förbi och det blev sushi framför solsidan!
 
Nu är det snart spinningdags och sen ska det busas <3

Gamla fiiiina minnen, Massor av gott och Sepsis!!!

Igår var det utbildningsdag i Lund på schemat, Smitta och Sepsis...helt ok, inte nåt nytt precis men hyfsat lättsamt! Alltid roligt att träffa på lite goa arbetskamrater från andra stationer! Vissa var väldans ivriga och hade tillochmed med sig en egen pärm...,

Kvällen ikväll har spenderats med fina S, gooo mat, vin, ost och goa choklad praliner!!! Massor av fiiiina minnen, roliga foton på folk vi nästan glömt och skvaller!!! Härligt!!! Fick finaste inflyttningspresenten med goda ostar, choklad och mitt älskade Kushmi te...smaken Love...det kan ju jag behöva! Ännu en härlig kväll <3

Nu sängen för imorgon väntar ett stöddigt 12 timmars pass på jobb!


Världens barn, Tacomys och Höstkänslor!!!

Världens mysigaste helg har det varit! Igår hade vi lovat en go vän att hjälpa till med insamlingen till Världens Barn. Sagt och gjort, på med gummistövlar och upp till stan. Dom hade vi inte behövt eftersom vädret bestämde sig för sol helt oväntat! Mysigt blev det i alla fall! Vi skramlade fram på gågatan och ni kan ju gissa vem av oss som hade mest pengar i bössan när vi var klara...

Kvällen igår spenderade lilleman och jag hemma hos fina C och hennes goa barn! Träffade också på fina M och hennes goa ungar! Ny bekantskap som visade sig vara väldigt lyckad...dessutom lekte alla 5 barn heeeela kvällen, inget bråk någon gång bara massor av bus och härliga skratt! Vinet flödade och så även snacket...;) Tack för en suuuperkväll!!! Det blev minsann taxi hem mitt i natta!

Idag sov vi länge, vaknade vid halv tio men låg kvar och hade lite star wars filmmys innan vi pallrade oss upp! Varit ute en runda i hösten idag, plaskat i lite vattenpölar och hittat lite kastanjer! Sen har vi målat med vattenfärg, bakat chokladbollar, kokat soppa och städat akvariet! Inte många knop idag alltså...lazy sunday!


Bilder, Lite mer bilder och Lite bilder till!!!

Här kommer alltså de utlovade bilderna till det förra inlägget! Allt i en salig röra med bröllop, mys med med min finaste och lite annat...


Ny dator, Nattjobb igen och Ännu mer utbildning!!!

Nu är det höst på riktigt...legat och lyssnat på hur vinden viner utanför mina fönster hela dagen. Sovit lite till och från efter nattjobb. Slutade inte förrän 9 eftersom den som skulle lösa på morgonen visst blivit sjuk. Jaja, ny andning så orkade man lite till...hade dock en lugn morgon på jobb!
 
Jag har skaffat mig en ny dator men fixar inte riktigt att få in bilderna från telefonen i den än, så efter detta inlägget slänger jag in en liten bildkavalkad i ett eget inlägg från mobilen...så får det bli tills någon har lärt mig hur man gör ;)
 
Bröllopet förra veckan var så fantastiskt fint. Inte ett öga var torrt som sig bör och bruden var vackrare än någon annan...vackraste brudklänningen, godaste maten och massor av trevligt sällskap! Jag fixade ju till mig och fick hjälp med håret och kände mig också lite fin faktiskt!
 
Nu är jag igång med att hålla utbildningar i HLR igen och det känns jätteroligt! Denna veckan håller jag utbildning på Operan här i Malmö! Som sagt innan, man får verkligen träffa alla möjliga olika sorters människor!
 
Avslutar detta inlägget med en lite bild på mig in action härom natten (bild hämtad från Sydsvenskan)
 
Nu är det snart duschtime och sen off to work igen!!! En natt till väntar! Ikväll lagar jag pasta carbonara till fina arbetskamrater!
 
Kram på er