Tjajmiddag, Kalas och Penicillin!!!

Jag tänker sluta med att be om ursäkt till er för att jag inte bloggat på länge...bloggar jag inte gör jag en massa annat viktigare som jag vill ska ta min tid och det får minsann gå före, självklart ser jag till att uppdatera er då och då, ibland oftare ibland mer sällan!

Världens bästa kompis P har fyllt 6 år! Det firades med härligt kalas med fiskdamm, lekar, hamburgare, tårta och allt annat som hör till! Man fick tillochmed rita på duken...en fest helt i min smak!

Tillslut fick även L och A och jag ihop en tjajdejt!!! Inte en dag försent! Utan barn med gooood mat, bubbel och rött! Vi kunde helt enkelt inte sluta pladdra och jag tror jag pratar för oss alla om jag säger att dagen efter var lite seg;)

Nu står det spinning på schemat! Har inte tränat på snart en vecka...fick en saftig PC kur för en bronkit och tänkte att jag nog ska vara lite rädd om mig! Nu är det ju nästan bra så idag är det dags igen! Härligt!!!


Mosaik, Vagnhallsdans och Underbara kyla!!!

Slurp! Skämde bort mig med gooooda tapas, vin, cappucino och tiramisu igår på Mosaik! Ääälskar att snacka bort en hel kväll med trevligt sällskap och sitta och pilla med tapas!

Fredagnatten jobbade vi! Fullt ös som vanligt och jag kan väl erkänna att jag var ganska trött efter att först ha hållt HLR-utb hela förmiddagen på Center Syd! V livade dock upp kvällen (som vanligt) genom att värma upp innan en tur med dans i vagnhallen...hahaha

Nu ligger jag nyvaken i sängen och hålker tummarna för att få plats på ett spinningpass jag är reserv på....börjar om 50 min, men än är inte hoppet ute, sen ska mitt allt hämtas hem från fafa där han varit och busat några dagar ❤


Jobbhelg, Kompisbus och Bokskog!!!

Helgen har försvunnit snabbt! Jobb lördag och söndagnatt... Sov bort heeeela söndagen efter en galen lördagsnatt med MASSOR att göra! Ibland skulle jag önska att jag fick berätta allt för er, ni skulle inte tro mig om jag skrivit om vad folk ringer ambulansen för.....

I torsdags hämtade vi hem bästa polarna för kvällsmys och bus som vanligt, ugnspannkaka och disco med mörkläggning av vardagsrummet var den dagens melodi!
På fredagen stannade vi hemma från alla måsten, sovmorgon och lite fix innan vi på eftermiddagen åkte till S-dala för att hjälpa G plocka bort julen! Fika där och sen hem! Lilleman fick sova hos mormor eftersom jag skulle jobba sen, dessutom skulle de se Disney on Ice på lördagen!

Lördagen bjöd på en härlig promenad i bokskogen vilket var en perfekt början på jobbhelgen...dumt att jag kör dit så sällan...det ska bli ändring på det! Får så mycket energi och så är det ju så vackert!

Nu är jag nyvaken efter denna natten! Ska försöka vända rätt på dygnet med lite kaffe och sen åka och hämta hem drygt 20 kg kärlek från dagis för massor av kvällsmys ❤

 


Vardagen, Träning och Allt rullar på!!!

Så var ekorrhjulet igång igen! Den där vardagen som jag älskar...
Dagis, smutsiga overaller, tv-mys innan läggning, middag med mjölk och ibland lite lyx med ett glas vin istället!

Träningen är igång på max igen, jag kan dock stolt säga att jag faktiskt tränat under heeeela julen om än inte riktigt lika mycket! Stolt över att ha gått ner faktiskt nästan 14 kg sedan slutet av sommaren! Inga dieter, bara ordentligt med träning och en tanke innan jag bara tryckt i mig vadsomhelst!

Ikväll blev det lite vardagslyx när vattnet till maten fick sällskap av ett glas rött...om än bara till korvstroganoff med ris! Nu är det fruktstund i soffan med kiwi, melon, grapefrukt, sharon och svenska äpplen! Snart natti för lilleman, en kopp te i soffan för mig och sedan sängen...härliga vardag ❤


Tiden rullar, Jular och Nytt År!!!

Oj, oj, oj, vad tiden bara rullar iväg! Här hinns det inte med någon blogg ibland (hur många gånger har jag börjat mina inlägg typ såhär!!??)
Här har det i alla fall firats jul i alla möjliga och omöjliga konstallationer...med familj och utan familj, med alla härliga människor som finns i mitt liv! Faktiskt blev det en mysigare och bättre jul än jag nånsin vågat hoppas på! Tack alla underbara människor runt mig för det, ni är alla ovärderliga! Julafton spenderades på jobb, men det var mysigt det oxå!

Nyår spenderades med goa goa tjejerna från akuten! Fantastisk mat, massor av god dryck och dans så det var blåsor på fötterna dan efter! För er som undrar kan jag säga att den absolut sämsta dagen att få vinterkräksjuka på är nyårdagen...åtminstone om man är ute efter sympati....blä! Jaja, det var ju oxå en form av detox att inleda det nys året med... Det tog iallafall hårt, sov i två dygn efter att kräkkavalkaden tagit slut, men nu är det nya tag igen!
Helgen har varit mys med andra fina vänner och lilleman och det nya året har tagit sin början...

Slänger in lite bilder i en himla röra...lite för att det är så det är! Det enda som är säkert är att alla som finns med eller som funnits med i livet kring mig här i helgerna har en alldeles speciell plats i mitt hjärta!