Julen börjar infinna sig, Förhoppningsvis lugnet oxå och Ledig helg!!!

Nu är lägenheten (den gamla) överlåten till ny ägare! Jätteskönt att slippa fixa och trixa och betala dubbla hyror, men usch vad konstigt på samma gång...
Är otroligt trött efter allt och sover så mycket jag bara kan för att förhoppningsvis återhämta mig snabbt! Har lovat mig själv att december ska bli lugn och njutningsfull...inte en massa stirr! Bara lugn och mys med nära och kära!
Denna helgen är jag LEDIG! Med det menar jag att det inte står ett enda ord i min almanacka varken lördag eller söndag...underbart och välbehövligt! Lilleman är här och vi har börjat adventsmysa så mycket vi bara kan! Pepparkakshus och julpynt i köket ikväll och imorgon fortsätter vi pynta resten av vår lilla lya! Allt i lugn och ro...
Har även pyntat min fina bil....;)

Nu ligger bus i min säng och tittar på lite film, jag ska ta ett fotbad och sen krypa ner nära, nära...älskade lilla unge...<3


Älskade vardag, Utbildningar och Jobb!!!

Myyyskvällsmiddag med finaste buskompisarna häromkvällen! Lek och bus i hemmet och plötsligt blir det bara mysigare och mysigare att vara hemma! Älskar verkligen när vardagen flyter på! Nästa vecka blir vi av med den "gamla" lägenheten. Vemodigt såklart, men oxå skönt att slippa tänka mer på det, plocka och fixa och betala dubbla hyror!

Inte mycket jobb i veckan! Har dock hunnit med att hospitera på SOS, och en utbildningsdag med HLR på jobb! Idag har jag jobbat som vanligt heeeela dan! Fullt ös från 7.30 till 19.30...phew!!!

Tidigt (typ nu) kallar sängen för imorgon bitti är det spinningtajm! Förkylningen är i stort sätt borta och ska cykla ifrån det sista imorgon!


Djungelboken, Hosta och Söndagsmys med fina!!!

Har nog snart hostat ut lungorna...haaaatar verkligen förkylningar! Tröttsamt och långdraget!!! Jaja, det går väl över när jag gifter mig....;)

Idag har vi sett Djungelboken med momo och bästa kompisarna! Superkul! Kort men intensivt! Tog en liten fika i stan med momo innan!

Ikväll kom fina vänner hit! Hämtmat=ingen disk och lite gotte och kaffe! Precis lagom såhär en förkyld söndag...<3


Skogstroll, Snor och Lördagsmys!!!

Idag blev det äntligen möjligt att få träffa fina S och hennes två bustroll! Har försökt få ihop det länge, men helt plötsligt lyckades vi utan att ens planera! Jag hade med lilleman och de två buskompisarna P och J! Ut i skogen, gick långt, lövänglar och såklart varm choklad!! Vi fick se hjortar och ekorrar och en stoooor spindel! Skogen är såå fantastisk! S utbrast: "Vem kan inte tro på att Gud finns när man är här!!??"

Eftermiddagen och kvällen har spenderats hemma, med film, middag och massor av lördagsgodis och tyvärr MASSOR av snorpapper....är döööförkyld, så även lilleman! Mysigt har vi ändå...


Iiiiikea, Ljus och Lugn...

Kom iväg en sväng till Ikea idag...konstigt det där, skulle inget speciellt köpa men hur slutade det?!? Jodå, med en fin gungstol, dörrmatta, filt, gardinstång och ljus så hela julen är räddad!!! Mysigt blev det med stolen, ska bara klä om dynan i nått grått istället!

Ikväll skulle jag hålla HLR-utb, när jag väl kom dit hade det blivit nåt missförstånd så det blev inget...åhhh....arg blev jag! Har varit och hämtat dockorna, stressat hem från Ikea och dessutom inte kunnat följa med min lilleman på simskolan....
Åt middag hos fina L med familj, skruvade upp min gungstol, men sen...sen har jag gjort INGENTING...håller på och övar på det faktiskt! Att göra ingenting....är dålig på det, men det går på rätt håll...övning ger ju färdighet....

Nu natti, upp i ottan för ett dagpass imorgon!!!


Stök, Bus och Rufs!!!

Nu får det vara nog med plattande och fönande varenda jäkla dag! Mitt rufs till hår har börjat strejka och därför är det idag bestämt att det åtminstone ibland bara får vara så himla rufsigt och busigt som det är och bara hänga där efter duschen och locka sig till höger och vänster...

Min lilleman är hos mig ikväll! Bus och mys och goa skratt...dansat rumporna av oss har vi oxå gjort! Det går inte att missta sig på att där är nån i rummet och stökar loss....underbara unge...<3


Tunga lyft, Stafett och Fina arbetskamrater!!!

Mycket på schemat för tillfället! Flytt på riktigt i söndags. Goa vänner som hjälpte till men tungt var det! Från 3:e vån utan hiss till 4:e vån utan hiss...för oss båda! Jaja, nu är det värsta gjort men visst är där en hel del pill kvar!

I lördags var det stafett-dags! Färdtjänst hade fixat och oj vad vi sprang! Jag sprang min 3 km runda på 14,27 och är attans stolt över detta! På kvällen efter blev det middag och andra roliga musiktävlingar! Superfint ordnat och alla var på sitt allra bästa humör! Supertrevligt!!!

Idag är det nattjobb som gäller! Trött redan men håller ut!!!


Mycket nu, Flytt och Jobb!!!

Dålig uppdatering som vanligt...
Just nu är livet inte riktigt det roligaste jag kan tänka mig! Jobbar mycket, lägenheten ska tömmas och fixas, vattenläcka i min nya lägenhet som inte drabbar mig mer än att det är en massa jobb som görs och skitar ner nåt alldeles förskräckligt....inte så roligt att kombinera med nattjobb och dåligt med sömn!!! Såklart är det oxå mycket känslor förenat med att den fina lägenheten vi bott i nu inte finns kvar så länge till...en riktig svacka kan man väl kalla det!

Försöker hitta fina stunder att ta tillvara och de finns ju såklart oxå! Har återigen jobbat på barnmässan för 4:e året i rad! Mysigt och roligt som vanligt!
Goe middag hos momo med lilleman, och övriga fina fina stunder med mitt underbara charmtroll på jorden...som numera är ett ganska tandlöst sådant!


Party, Party och Myyyys!!!

Lite dålig uppdatering sista veckan va...hmmm inga bra ursäkter denna gången heller men jag har haft det bra!
Housewarming hos fin arbetskamrat med soppa och bröd och vin och sen en utgång på det! Utgången slutade hos fina människor i fin lägenhet med gitarrspel, musikquiz och ännu mer vin... Lååångt in på natten, men klockan skulle skruvas tillbaks så en timme extra i loppelådan blev det...tur!

Annars har det varit mycket jobb, en HLR-utb i Kristianstad och 10 timmars sjukvårdsberedskap på nya Emporia under deras invigning! Självklart oxå ambulansjobb som vanligt! Tur man har världens goaste lilleman som man kan mysa till det med på ledig tid!