Buss, Momo och Popcorn!

Helgen har bara varit mys. Jag och lillemannen åkte till momo med buss i lördags morse. Först stadsbussen och sen en gul, kanske det heter länsbuss, för att komma till momo. Lillemannen tyckte det var hur roligt som heslt, och såg till att vi använde bälte såfort det fanns att tillgå!

Stadsbussen!  När kommer bussen mamma???  Äntligen!

Hade satt in annons på alla Zak:s gamla barnkläder och leksaker i Sydsvenskan på lördagen, problemet var bara att de hade haft haveri på tidningen så ingen fick någon tidning....typiskt!!! Jaja, mysigt hade vi ändå.

På kvällen skulle momo bort men vi stannade ändå kvar och åt mysmiddag, duschade, gjorde en tavla och åt popcorn:

Tavlan!  Popcornsdags!

Vi passade också på att skicka en bild till pappa J som var och jobbade! Den blev hur fin som helst!

HEJ PAPPA!!!

Idag gick momo och Z och jag till Burlövs centrum. Fick minsann handlat nästan hela vintergarderoben till lilleman. Skor och mössor och en jättefin overall. Om ni undrade vad det vad som lät vid 12 tiden idag så var det Zak som provade en vinteroverall i Burlöv mot sin vilja....hahaha! I alla fall så sponsrade momo ordentligt till kläderna vilket var supergulligt, TACK momo!!! 
Vid 15 tiden kom pappa J till momo som då hade ordnat en supermiddag till oss för att fira våra fölsedagar. Det blev grillade scampi i vitlök och chili till förätt och sen grillad kalkon och majskolvar till middag. Slurp, lite kantareller hade vi också!

Nu ska det mysas vidare i hemmet, imorgon är det ju en viktig dag....hmmmm...för det är nettans fölseda....hurra, hurra, hurra!

Kramis

 


Cykelkärra, Polisbesök och Busväder!

Idag har vi bara fixat lite måsten. Sånt måste ju också hinnas med även om man har semester. Ikväll hade vi i alla fall bestämt med P och hennes H, att vi skulle träffas vid lekplatsen Maria Hage och grilla lite och busa loss. L och P följde också med och en anna tjej K med sina två gulliga barn. Det blev så himla mysigt alltihop. L och jag bestämde oss för att ta hennes cykelkärra och i den åkte våra busar mellan Limhamn och Kronprinsen. Dom var bara såååå goa där dom satt!
Mitt i alltihop kom K:s man som är polis förbi och hälsade på oss....verkligen uppskattat bland barnen. Sen var dom tvugna att kör eftersom de fick larm om att en tjuv var lös...
När L och jag cyklade hem längs havet blev det lite busväder, men vi bestämde oss för att skita i vilket och bara njuta av livet!

Cyklekillarna!

Bus i Maria Hage!  Grillbruden!  Polis, polis, potatisgris...  WOW!!!

När lillemannen och jag kommit hem var minsann klockan 21, så vi mös framför tv:n och sen blev det saga och tro det eller ej, men sen har jag inte sett eller hört lille bus mer. Han SOVER!!! Utan ett ord! Han sa natti mamma och sen sov han!! Duktiga killen!

Mys i soffan!

Skönt var det för lilla morsan är minsann också trött efter en buskväll så det blir nog tidigt i säng med en bok!

Natti!

Ambulanser, Busdag och Supergott grillat!

De sista dagarna på min semester ängnas mest till bus och mys med familjen! Var hos famo igår och busade lite, vi såg också till att trädgården blev ordentligt vattnad. På kvällen åkte lillemannen och jag till ambulansstationen och kollade in lite blåljus och annat...
Kvällen iövrigt bjöd på mys och bus! När han väl skulle nanna var det trots som vanligt men när klockan var kvart i elva, efter en och en halv timmes trots somnade han till slut utmattad!

Vattenspridaren...  Tut-ut,tut-ut...  Brillorm!  HELT slut...

Idag hade vi bestämt med "brudarna på Limhamn". Det skulle bli en busdag med små-grabbarna! Träffades redan på förmiddagen och hade med oss goa bullar hem till L. Sen busades det i några timmar innan det blev hemgjorda hambujaje till lunch! Verkligen en lyckad dag. Våra små killar har börjat bli stora!

Bus 1  Bus 2  Bus 3  Bus 4  Poolen pumpas upp!  Hambujaje!

Ikväll kom J hit och grillade lite. Det blev sååå himlans gott. Kalventrecote och kamben...slurp! Goda kroketter till det och sallad och sås....mmmmm! Ett glas vin fick jag minsann ner också! Z hade supermysigt med J och det blev lite filmmys innan sängen. Nu är trotset igång igen så vi får väl se hur det går ikväll!

Grilltajm!  Smooootihe!  Filmmys!

Natti!

Trånga utrymmen, Solsken och Kanske ett bad!

Lugna fina dagar är det som gäller nu när semestern börjar lida mot sitt slut. Det är så skönt att vakna på morgonen och bestämma vad man är sugen på att göra. Vädret är ju fortfarande underbart, massor med sol varenda dag!

Körde lastbil idag. Två timmar, mitt i stan i rusningstrafik, 15.30-17.30. Tycker faktiskt att det är jätteroligt. Älskar utmaningen och kan ju inte hjälpa att jag blir lite stolt när jag kör 17 ton mellan bilar och uppställda containrar med bara 1 dm på varje sida. Phu! Häftigt!

Idag har vi äntligen fått en toadörr igen. Ni som känner oss vet ju att det hände ett litet "missöde" med dörren för några månader sedan...
Känner ni oss ännu lite bättre (ja mamma, vi ska ringa fönsterputsaren också...) vet ni att vi har svårt att få tummen...
MEN, idag har det satts dit en ny dörr. Eller inte ny, utan vår goa vän H har spacklat och slipat och målat så den är som ny! TACK snälla!

Kanske att jag är sugen på ett bad ikväll! Har köpt ett badsalt som ska dofta choklad och vanilj.....Mmmmmm!!!

Ses snart!

Bullkalas, Bus och Ännu mer bus!!!

I söndags kom alltså till slut vår lilleman hem från fafa och W, Vi hade som vanligt saknat honom mycket mer än vad han saknat oss. Alltså förstod han inte alls uppståndelsen över att han kommit hem, utan förklarade bara att han varit på loppis, sågat, vattnat, slipat och busat som om det var det självklaraste i hela världen! Mysigt att ha honom hemma.

Mamma och jag!  För alltid!

På eftermiddagen drog vi till Lund till ett litet "bullkalas" hos M och M. Där var det en massa goa kakor och bullar som såklart var himmabagade! Slurp!

Mmmmm....  Bullkalas!  MIN bulle!

Idag åkte vi ner en runda till Ystad för att lämna bilen som ska på service på onsdag. Vi fikade lite hos mofa o L och sen åkte vi och hälsade på kusinen och hennes två sötnosar. L och Z busade sig fram på gågatan och sen blev det en liten hambujaje på Max! Såg förresten Lena Endre som strosade fram i Ystad och tog sig en liten titt på H&M, detta var faktiskt extra roligt eftersom vi såg "Män som hatar kvinnor" på dvd igår kväll där hon är med!

Vi vill inte vara med på bild!

Hade fått mail häromdagen av Z:s dagiskompis med mamma, som undrade om vi ville busa en dag! Himla roligt tyckte vi och bestämde hastigt i morse att vi skulle ses idag på eftermiddagen. Lillemannen och jag tog med oss lite saft och kaka och gick ner till lekplatsen där dom två största busarna från dagis körde en repa ikväll! Det var så härligt att se hur glada dom blev bara av att se varann. De har ju inte setts på några månader nu på sommaren pga semestrarna.

Två busungar!  Sågar med motorsågen...

Nu ska jag återgå till min sovtrotsande unge som har gått ur sängen säkert 14 gånger redan. Jag lovar att jag skulle kunna bli stridspilot med detta tålamodet....

Kram och sov gott!

Kräftor, Raj-raj och mys på Lilla torg!

Här har det minsann varit en händelserik helg!
I torsdags åkte lillemannen till fafa och W och jag jobbade lite mellan 13 och 20. Var på en skola och ett dagis i Vellinge och höll HLR och Första hjälpen utbildning. Det var en mysig dag även om det var jobb! När jag kom hem var det alldeles tyst i lägenheten och det är ju inte klokt vad mycket man kan sakna dom små liven när dom inte är hemma. Hittade ett litet spår av honom under soffbordet:

Zak-spår

På fredagsförmiddagen var det fullt ös här hemma med städning, handling och matlagning, det var ju dags för årets kräftskiva! Gjorde supergoda västerbottenostpajer och mycket annat gott som hör till. Sen vid 18 började folket komma. Vissa kom ju betydligt senare än så! Haha!

Klick!  Festens yngsta deltagare!  Glada festdeltagare!  D lyssnar ogillande på J:s tal till honom!  Det fanns dock dom som verkade gilla talet!  Värdparet!

PUSS!!!  LYCKA!!!  J och Z  Sånglektion  Andårrrs och Ojhan!  Mysgubbe!  Hjälp!!!  Hallå ja...

Det blev en supertrevlig kväll med allt möjligt roligt innehåll. Den varade dessutom till 4 på morgonen vilket ju visar på att det var lyckat. Vissa höll ut till den sista minuten mendan andra tog en tupplur för att orka med!

Igår var jag ensam på hela dagen eftersom J skulle spela. Åkte ner till Kallbadet på Sibbarp och mös i några timmar, vilket var superskönt. På kvällen hade L och jag pratat om att kanske gå ut och ta ett glas vin eftersom vi båda var ensamma. Tanken var dock ganska långt borta eftersom vi båda var "dagen efter" så att säga! Men, efter lite duschande och tillpiggnande så tog vi oss ändå ner till Lilla torg och mös med en flaska vin och en tallrik nachos!
Bildbevis (uppmärksamma dom något röda ögonen från kvällen innan):

Partners in crime...

Idag kommer lillemannen hem så det ska bli mys i stora lass! Kram sålänge!

Trött, trött och tröttare!

Hade verkligen tänkt lägga in bilder från en supertrevlig kräftskiva och en liten utekväll på lilla torg, men jag ooooorkar helt enkelt inte idag! LOVAR på heder och samvete att det blir imorgon istället!!

Nu ska det sovas sju kvartar i timmen!  Kram Kram

PREMIÄR FÖR MIN NYA BLOGG!!!

Välkomna till min nya blogg!!! Håll till godo så uppdaterar jag er mer imorgon!!

Kram Kram

Skönhetsdag, The truck och Sovtrots!

Igår åkte jag, famo och W till stan för en liten "skönhetsdag". Famo och jag tog bussen och började med en god kaffe på café Barista. Tog såklart en gooood kaka till detta. Efter att ha suttit där och myst hittade jag en kofta på rean för 145 kr! Wow vilket fynd, är faktiskt väldigt glad för den!
Sen blev det lite springa i affärer och festivalvimmel innan vi satte oss för en god middag med vin på Bröderna M på Gustav Adolfs torg. Där satt vi ett bra tag och bara tog det lugnt och tittade på folk. Momo slutade jobba och kom förbi på en liten titt.
Meningen med dagen var att vi alla skulle utnyttja presentkort på Gilda skolan. Jag och W fick ansiktsbehandlingar och famo fick en helkroppsmassage och färgade fransar och bryn. Sååå skönt det var. Kan verkligen rekommendera Gilda som har väldigt bra priser eftersom det är elevbehandlingar.

Damerna på stan!  Nyponrosorna efter behandlingen!

Idag har jag kört med min nya vän lastbilen. Vi kommer ses ganska ofta nu ett tag eftersom det inte ens är en månad kvar till uppkörningen....hjälp!! Jaja, hursomhelst så råkar jag tycka att det är jätteroligt att köra och ska nog få in "klämmen" så småningom. Här är hon:

The truck!

I eftermiddag har vi fikat lite med O och L. Pappa J:s kusin S kom också förbi och åt lite middag med oss! Sen blev det bara mys i soffan och nu håller vi på med vår sovtrots...jobbigt. Mycket gråt och pip och låååång tid tar det. Men, men, skam den som ger sig som jag sa sist.

Myyyys!

Nu MÅSTE ni förresten kolla min blogg varje dag eftersom jag har en liten överraskning på gång!!
Kram och Natti!

Tekakor, Dubbelägg och Internationell lunch!

Sedan sist har vi hunnit träffa momo. Vi åkte hem till henne i söndags och åt frukost, sen åkte vi ut till G och hälsade på en runda. Där plockade vi lite krusbär och tittade på hästarna. Mysigt var det!

Krusabären!

Igår kväll när vi skulle äta, stekte jag ägg. Dööökonstigt, men i alla äggen fanns det TVÅ gulor?!?! Är det någon som vet varför?? Det är helt vanliga ägg från frigående hönor utomhus, men idag har jag bakat och då var där också två gulor i varje ägg?!?! Skriv gärna och förklara för mig....det är kanske inte alls konstigt! 
Knasiga ägg!
Som jag precis skrev så bakade jag och lillemannen pappa J:s favvo tekakor igår kväll, dom blev smasken och vi var mjöliga i hela huvudet efteråt precis som sig bör...

Tekaks-bak!

Idag gick lillemannen och jag hem till L för att luncha lite. Dit kom hennes vänner från italien med sina barn och så busade vi lite och åt lunch tillsammans. Hur mysigt som helst. Lille P har fått en supercool bil av sin morfar som Z fick provköra...där fanns både växel och gas och broms och back!!!

The car!

I eftermiddag har goa S varit här med sina små B och O. Det blev lite hembakad chokladkaka och snack!

Har gett oss attan på att lillemannen måste kunna somna själv i sin säng nu när han fått stor säng också. Han klarade det ju galant med spjälsängen, men nu när han kan gå upp själv så är det ett fasligt spring. Ibland använder vi ju resesängen när vi är borta och den är ju precis som en spjälsäng, och då funkar det fortfarande hur bra som helst. Så, nu är nya regeln att han läggs i sin säng och så går vi ut, om han kommer upp går vi in och lägger honom och säger gonatt igen....Klockan är nu 22.24 och jag var precis inne och lade honom för typ 11:e gången...skam den som ger sig!

Natti på er också!!!

Regnblommor, Skepp Ohoj och Majs i stora lass!

Va é de för da ida?? É de en vanli da?? Nä de é ingen vanli da, för de é Jooooons fölseda, HURRA, HURRA, HURRA!
Puss världens bästa pappa och älskade på din dag! Eckar daj!

Idag har lillemannen och jag slösat bort en dag tillsammans eftersom pappa J var tvungen att jobba. Vi drog oss här hemma till typ 12, sen åkte vi hem till famo och Jinge en runda. Det regnade idag på förmiddagen, och precis när vi skulle hem från famo såg vi dom sötaste rosorna som lös i en hörna i trädgården.... Underbart!

Vackrast!

Sen i eftermiddag träffade vi F. Han har jobbat på båt tidigare i sitt liv och sett att hans gamla segelbåt låg här i hamnen. Vi tog alltså med oss den lille mannen och åkte dit, vilket var mycket uppskattat. Han fick "styra på ratten" och titta runt på båten.

Informationen!  The Boat!  Den lille kaptenen!

På kvällen stannade F på middag som han köpt hit och så kom även A, lillemannens "doggisfröken" hit och käkade. Z var i extas och fick leka sig helt slut. Vi hade supergoda tacos med allt möjligt gott. Vi fixade det sista i köket och var helt övertygade om att lillemannen satt vid Tv:n. När vi kom in i rummet hade han dock satt sig till bords och slevat upp det han tyckte var godast på matbordet...

Majsen

Natti på er så hörs vi snart!

Hemmesdynge, Massor av mat och Festival!!!

Nu var det längesedan jag skrev! Har varit med familjen på lillsemester hos fafa o W. Vi åkte i måndags och kom hem igår kväll. Dom bor som ni kanske vet sedan tidigare i Hemmesdynge, som ligger precis vid Smyge. För oss känns det lite som att åka till sommarstugan, eller landet eller nåt. Skönt är det i alla fall!
Z upplyser oss alla om hur viktigt det är att använda bälte var man än åker. Om vi inte hunnit knäppa på det så fort motorn startar så skriker han "STOPP! Stanna, kör inte" Hahaha, därför är även gosedjuren bältade nuförtiden.

Första dagen i H-dynge cyklade vi ner till Smyge och åt en god glass. Det blev minsann en mil fram och tillbaks så lite motion blev det. På kvällen klippte Pappa J gräset och det bara måste ju förevigas för man vet aldrig om man får se det igen...

På väg i bilen!  Glass i Smyge!(Ja, en turist erbjöd sig att fota för att alla skulle vara med)  Tittut!  Framme i H-dynge på vägen hem!  Grrrräsklipparen!  Brrrra jobbat, pappa!

På tisdagen var det lite molnigt precis på förmiddagen så då mös vi lite med att titta på Shrek i bäddsoffan. Fafa hittade en Shrek-film hemma med 3D effekter....hahaha, snygga vi blev va? Fafa tog fram dragspelet på eftermiddagen och släppte loss med lillemannen. Ska lära mig hur man lägger upp filmsnuttar här på bloggen för jag splade in dom när dom höll på...hahaha, snacka om ös: "Rock 'n Roll, baby!!!! Däremellan var jag tvungen att dra in till stan i en hast, eftersom jag bet av en stor flisa från en framtand dagen innan. Sååå himla äckligt det är när det är helt vasst på tanden, går inte att tänka på något annat!
Kvällen bjöd på värsta kräftskivan med snaps och sånger och allt som hör till!

3D filmtajm!  Dragspels-lir!  Kräftskivan!

På onsdagen hade vi bjudit ner O och L på lite grillning. Pysslade hela förmiddagen! Gjorde kräftsoppa på skalen från tisdagens kräftskiva, marinerade kött, gjorde potatispaket, bakade marängpaj med röda vinbär och massor av goa såser! Sen var det bara mys som gällde!

Grillspettsförberedelser! (Världens längsta ord??)  Resultatet!  Servitriserna??? Eller???  Tre generationer!  The happy couple...eller? Vi delar väl på allt i bandet?!?!  Fla(ä)torna!  Tre krög(k)are...  BUUUUUS!!!

På torsdagen mös vi lite till och sen bakade jag en chokladkaka eftersom vi hade lovat att köra förbi och hälsa på J:s mormor på vägen hem. Famo var där några dagar så vi hade bestämt med henne att vi skulle komma och fika. Mormor blev såklart jätteglad och överraskad när lillemannen stod utanför dörren med kakan i högsta hugg! Mysigt! Hon är dessutom Z:s gudmor!

Överraskningsfika!  KRAAAAM!

Idag har vi firat pappa J som fyller år. (Eller egentligen inte förrän imorgon, men då jobbar han) Vi åkte upp i stan på lite festival och träffade D med lilla F, när mamma M hade jobbat färdigt kom hon också förbi. Lillemannen fick en ballong som sen varit höjdpunkten för dagen! Ikväll hade J valt mat och gissa vad det blev...

The happy couple...igen, vi delar väl på allt eller hur var det?  Festival-feeling!  ...FONDUE såklart!

Nu börjar klockan bli mycket och jag har en stor påse blandgodis som kallar på mig! Natti!

Ystad, Borr och Bad såklart!

I helgen har jag och lillemannen åkt ner till mofa i Ystad. Mofa fyllde år i tisdags så vi skulle fira det lite. Mysigt nog bor de precis vid havet så självklart har helgen bjudit på mycket bad. Lillemannen fick hjälpa till att snickra ihop en dörr och det var såklart väldans uppskattat. Sen gick vi ner allihop till havet och badade. Även lille Osborn som älskar att bada fick följa med. När vi kom tillbaks tvättade mofa av honom i slangen och sen tvättade lillemannen av oss andra med slangen...
Igår kväll blev det grillmys och gott vin. Innan vi åkte hem idag tog vi såklart ett dopp till!

Snickar mofa och lilleman  Osborn tar en dusch!  Mingel innan grillen! 

Ikväll har vi fixat lite här hemma, dammsugat och gjort i ordning eftersom vi åker till Fafa o W imorgon och ska slarva bort några dagar där. Pappa J lagade GOOOOOD köttfärssås och Spagetti till oss i kväll! SLURP!

Spaghetti!!!

Nu ska lillemannen nattas och jag med snart. Imorgon bitti ska jag nämligen ut och köra LASTBIL för första gången....hjälp!!! Stanna inne mellan 09 och 11!
Kramen

Bad igen, Grill igen och Mys igen!!!

Livet är ju bara för bra. Idag kunde vi inte riktigt bestämma oss för om vi verkligen skulle åka och bada igen, men det var ju klart att vi skulle. Vem vet hur länge detta underbara håller i sig?!!? Vi frågade Z vad han ville göra idag och fick ett klart och tydligt svar: -"Åka till strrrranden!"
Sagt och gjort så packade vi in oss i bilen och körde till Lomma idag. Fint och perfekt bad, men där var miljoner nyckelpigor. Ja, det spelar kanske ingen roll tycker ni, men det blev faktiskt lite äckligt för dom var överallt!!! Jaja, det var ju såklart mysigt ändå.

 (det är inte mina håriga ben utan en bild från nätet)  Se hela bilden

Ikväll är pappa J iväg hos en kompis, så jag och Z åkte till kusinerna och grillade lite. Gott var det, hade lite kräftor till förätt och sen grillade vi lax och majskolvar! SLURP!
Efter lite vin känner jag mig nu lite dåsig och redo för att krypa ner i sängen med en bok!

Imorgon blir det Ystad och firande av pappas fölse!     // Natti

Solstollar, Gräva kanal och Kräftor!

Idag blev det minsann superfiiiiint väder igen! Jippie, upp i ottan och iväg till Skanör för en heldag på stranden. Underbara Sverige. Så fint det är i Skanör. Älskar stranden i Sverigen när det är som det varit hela dagen idag. L och O var med och vi handlade goda baguetter med oss på vägen. På eftermiddagen kom L med sina goa ungar P och L och busade lite också!

Badmys med pappa  Fluuuga...eller är det en geting??  Ljuva L  Alla badar (utom fotografen)  Gräva, gräva  Kanalen är färdig!  Doris  Rosita!  Buuuusungar!

Nu har lillemannen precis nannat in och vi ska se film. Kvällen middag har varit:

KRÄFTOR!!!              SLURP!!!

Natti, vi hörs!

Fingerblommor, Stranden och Gottemiddag!

Igår när vi var kvar hos S och N fick jag lite manikyr innan hemfärd! Det bev hur sommarsött som helst med blommor och allt.

Manikyr!

Idag blev det såklart stranden eftersom solen stod högt på himmeln och där inte var ett moln i sikte. L och lille J kom dit en runda och smaskade på en glass. Vår lilleman han bestämde sig för att han inte skulle nanna middag idag och bråkade med oss tills vi gav upp. I gengäld "dog" han i bilen hem!

Glass är gott!  Busungen!  Snark...

Ikväll blev det ett bad och gottemiddag med rökt makrill, rökta räkor, rökt lax och allt gott som hör till! Lillemannen och jag tog ett bad och fick skägg!

Gotte 1  Gotte 2  Bubbelskägg!

Nya äventyr imorgon! Ses då!

ALLDELES FÖR LÄNGESEDAN, Semester och Grill!

Alldeles för längesedan jag skrev. Det har ju gått flera, flera dagar. Faktiskt har det ju inte hänt för mycket eftersom jag jobbade som en slav förra veckan...Hursomhelst så är det SEMESTER nu. Jobbade till 06.45 igår morse, sen var det dags! Sååå himla skönt, jag har ju längtat så! Stannade kvar några timmar och sov på jobb eftersom vilden här hemma drar igång på full växel så fort han vaknar. Sen åkte jag hem och gjorde vid mig och så åkte lilleman och jag upp i stan en runda. Fixade lite ärenden och fikade sedan med lite arbetskamrater.
På kvällen igår åkte vil till N och S som har sina goa ungar K och T. Vi fick hemgjorda, grillade hamburgare och massor av gott som hör till. Vin och lite likör till kaffet blev det minsann också. Sen spelade vi spel, Så det kan låta, en runda. Mysigt värre! Vi nannade hos dem inatt och åkte hem till middag idag.

Bus i bilen på väg till S o N  Lite Shrek på Tv innan läggdags!  SKÅL!!!

Nu på eftermiddagen som gått åkte vi hem till G. Där grillade vi igen, men denna gången med lite släkt...den galna släkten! Vi fick träffa en ny liten släkting Viggo (kanske) som var sötast i världen såklart. Gott luktade han också och så nannade han en stund på min arm bara för att jag skulle hinna bli riktigt förälskad såklart! Så gott vi grillade, revben, ytterfilé, grillspett och massor av goda tillbehör...Slurp! Lillemannen hittade en stor köttbit som han "krrrryddade" med "basilia" och sen kom han in med den till oss och skickade den laget runt för att vi skulle smaka! Hahaha!

Grilltajm!  Busunge 1  Busunge 2  Värden själv!  Underbara landet!  Bus i rabatten!  Övning???  Fina familjen!  Finaste!

Förutom allt detta, hann vi ju med lite allt möjligt mellan arbetsdagarna förra veckan. Har lovat er en bild på moppebruden...så här kommer den....:

MOPPEBRUDEN!

Hann också med att köpa en ny lampa att hänga ovanför soffan i vardagsrummet. Cool, tycker jag! Dessutom blev det lite mys i soffan på kvällarna!

Ödlan!  MYYYYS!

Nu ska jag gå och läsa ut en skitbra bok, men jag lovar att uppdatera er lite oftare under semestern! Natti för idag!