Magsjuka, Åsnor och Bad!

Phu!! Har haft den stora äran att vara magsjuk nu i 2 dagar....sådär roligt. Fick tyvärr stanna hemma när heeela mitt lag från jobb skulle ut och käka på Gränden igår kväll....så tråkigt! Jaja, kvällen innan magsjukan satte in jobbade jag natt. Körde som galningar hela natten med en liten grillning hann vi med! Mysigt...tror minsann att vi fick sitta ner säkert 3 minuter tillsammans och äta innan det blev larm, larm larm... Hahaha, fick världens kommentar av en liten go utländsk kille mitt i natten. De skulle försöka charma oss på en gård när vi kom. Tänk er en söt liten kille på typ 10 år som ställde sig i någon slags hip-hop ställning och pakade på mig och typ sjöng:
"Jag skulle vilja skära av mig huden...för den där bruden!
Herregud, vilket roligt jobba man har för det mesta!

Snabbgrillning!

Idag mådde jag i allfall bättre på morgonen så det blev en utflykt. Jag, pappa J, lilleman, momo och min yngsta kusin, åkte ner till Ystad djurpark. Det blev matsäck, massor med roliga djur, glass, bad och mysmiddag i Ystad innan vi åkte hem. Överraskade mofa med ett litet besök på bilfirman där han jobbar också! I Ystad träffade vi min äldsta kusin som snart ska ha lite tillökning och hennes goa pojke L för lite bus!

Matsäcks-dags  I like to move it, move it....  Titta pappa!  Julskinkan!  Sötaste kossan Mu!  Donkey!  Badbus!  Mera bada mamma!  Det ska börjas i tid...  Största magen...  Bus med L och pappa!

Skickade förresten det fotot på grisen till min chef och skrev att jag inte trodde han hade semester än....hahaha! Hoppas att man är välkommen till jobbet imorgon!?!

Nu är det en dusch som gäller och sen bums i säng för att kunna gå upp i ottan och fara iväg till jobb! Natti natti!

Vin, musik och en fantstisk kväll!

Igår kväll spelade StämBandet (http://www.stambandet.com/) på Millenium i Höllviken! För er som inte vet så är det min goa sambo som är gitarrist i bandet. Jag hade bokat bord med goa vänner, en av dem är lillemannens "doggisfrökken". Kvällen blev suuuuper! God mat (även om vi fick vänta lääänge på den), gott vin och sååå himlans roligt. Vi tog bussen dit och sen började snackfesten! Snack, snack, snack och sen kom J och bandet och spelade. Alla på stället var på superhumör och även vi. När dom började spela kom söta A med pojkvän och familj för att lyssna också. A och jag har hängt ihop sen Lunds nations tiden. Vi dansade tills mina sandaler gick sönder och sista bussen skulle gå. Det gjorde den 02.26. TACK alla för en superkväll!

Partytjejer 1  Partytjejer 2 

Nu är det vila och vätska som gäller innan natten på ambulans 914 hägrar! Konstigt är det, men när man har druckit lite själv är det sååå roligt på alla uteställen, men när man är nykter och på sitt jobb är det inte alls lika roligt att gå in på uteställena vid 03 på natten och hämta "fyllesnudor"...

Kram sålänge och sov gott i natt!

Stranden, Vind och Sov gott Michael J...

Härlig dag igår! Efter att vi vaknat åkte hela familjen och en kompis A till Klagshamn på lite strandmys. Det blåsete ju en del så vi lade oss i lä och hade en helskön dag med bara slappning och mys. Hann med ett dopp också! När vi kom hem insåg vi att vi nog gjort ett smart drag eftersom det blåste jädrar i det. Vi hade inte riktigt märkt hur mycket det blåste i vår skyddade tillvaro på stranden!
Här kommer lite goa bilder från strandbesöket:

Jag vill inte vara med på foto!  Soldyrkaren!  Tupplur!  Glass i stora lass!

På kvällen blev det en god pasta med hemgjord tomatsås och starka korvar!
Precis när jag gått och lagt mig kom J in och sa att Michael Jackson är död... Så konstigt, så stort!?! Eller det är nog mer konstigt att han är död än att han dog. Han verkar ju inte ha mått riktigt bra på sista tiden!

Kram på er! Nu väntar en helg med jubb och jubb och jubb, men lite trevligt ska det också hinna bli ikväll!

Nattvaka, sommar och en lugn dag på jobb!

Mmmm, har jobbat både måndag och tisdag och måndagen var en enda röra. Massor av larm och inte alls speciellt sjuka patienter! Korridorer fulla med patienter på akuten och svettigt värre. Idag var sååå mycket bättre. Har för en gångs skull haft en lugn dag, med sjuka patienter och lite lugn och ro. Skönt var det eftersom lillemannen är lite snorig och var uppe halva natten eftersom han hade ont i ena örat.
Naw, det är så synd om dom små liven när dom är trötta och ändå har ont så dom inte kan nanna. Har preparerat honom med Alvedon och nässpray ikväll så att vi alla förhoppningsvis kan nanna gott!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite tv med lite te. Behöver inte se fotbollen eftersom grannarna snällt upplyser mig om ställningen med jämna mellanrum. Just nu står det 2-0 till Sverige!

Kram på er och natti!

Skogen, mys och gräsklippning!

Idag har varit en mysig dag! Jag och lillemannen åkte till momo eftersom pappa J åkte till Göteborg tidigt idag för att gå på ACDC ikväll!
Vi bestämde oss för att åka till Sally som är en vän till familjen och hon bor ute i skogen utanför Höör i världens mysigaste hus. Väl däruppe har vi bara funnits till, ätit god lunch och busat i skogen. Lillemannen fick en gräsklippare idag så han har klippt allt gräs till Sally (även om hon kanske får göra om det igen en annan dag...)

Sixten med självlysande ögon på en stubbe i skogen!  Finaste huset!  Gräsklipparen

Åhh, vad härligt det är i skogen, även om det var lite svalt när vi kom dit vill jag bara ta av mig skorna och bli fuktig om fötterna, lyssna på allt fågelkvitter och bara finnas! Sååå underbart, ibland undrar man hur man bara kan få för sig att bo i stan?!?!

Ikväll nannar Bus hos momo eftersom jag ska upp i ottan och jobba och pappa inte är hemma, jag har myst med fotbad och lite rött... Mmmm, skönt, men ändå tomt när ingen är hemma!

Kram på er så ses vi snart igen!
 

Sill, regn och tivoli!

Hej igen!

Först av allt:   GRATTIS PÅ BRÖLLOPSDAGEN FAFA OCH WIWAN!!! Se hela bilden

Igår blev det midsommar med allt som hör till! Lillemannen och jag började med att hämta upp tant L och körde sen mot momo. Där blev det lite gott snacks med goda vänner för att sen åka till prästgården för lite midsommarfirande. Där blev det lite reg och massor av kanelbullar!

Hos momo i fina skjortan!  Mys med tant L i regnet  Bus i busken när det regnar! Bara regnluvan sticker upp!

Efter detta åkta vi hem om till mina kusiner en runda innan L och jag och lillemannen åkte mot Barsebäscks by där vi firat midsommar de senaste åren. Pappa J spelar där vaje midsommar på en "byfest". Alltså brukar tjejerna i bandet följa med och så har vi mat med oss och kan då både lyssna när våra killar spelar men också ha en chans att fira tillsammans allihop! Vi kör på lite knytkalas och brukar få ihop ett riktigt midsommarbord.
Några kompisar till mig bor bara en bit därifrån så de brukar också komma! När vi kom dit fick vi börja med att skula allihop i bilen eftersom regnet stod som spön i backen! Kvällen bjöd på god mat, regn, sol, bra musik och supergoa människor!

S och K skular i bilen!  Lillemannen och T skular bak i bilen!  GLAD MIDSOMMAR!  Goa S och jag!  Gottebordet...  Blå himmel...tro det eller ej...  Bästa pappan!  K spelar luftgitarr mitt i natten!

Lillemannen sov inte förren vi kom hem och somnade vid 01-tiden i sin säng...helt utmattad! Han lät minsann mig sova till 10 idag vilket var superskönt. Förmiddagen idag har vi spenderat under täcket i soffan och tittat på Wall-e (jag kan den snart utantill).
När eftermiddagen kom och vi hade hunnit med en liten middagslur klädde vi på oss och gick på tivoli här i Sibbarp! Där blev det hambujaje och bus. Busungen sa att han ville åka en karusell och vi tänkte att jaja, vi får väl hämta honom såfort den börjar röra på sig...Så fel vi hade, han hade superroligt och skrattade hela tiden när han flög upp och ner i sin bil! Hela familjen åkte också "pariserhjulet" tillsammans. Efter tivolit åkte vi förbi famo och Jinge och vattnade lite blommor (vilket är en av Z favorit sysselsättningar). Nu nannar lillemannen gott i sin säng igen och väntar på nya spännande äventyr imorgon!

Hambujaje!  Karusellen!  Pariserhjulet!  Vattenslangen!

Nattikram på er också så ses vi snart igen!

Livsglädje!

Min lille speleman!

Längesen, Nytt rum och Glad Midsommar!

Hej igen!
Det var alldeles för längesen jag skrev till er. Min telefon (kamera) har varit på lite reparation så jag har inte kunnat ta några fina bilder, och sen har jag faktiskt haft fullt upp, men mest av allt njutit av livet. Klarade ju min uppskrivning och svävar fortfarande omkring på små moln efter detta.

Vår lilleman blev ju lovad ett nytt rum när han fyllde 2 år. Jag kände bara att det fick vänta till efter jag hade pluggat färdigt. Sen blev det fullt ös. På två dagar har jag och storprinsen målat, handlat, skruvat och fejat för att det ska bli perfekt för vår lillkille. Lite hjälp har vi fått av momo och mofa så att det verkligen skulle bli perfekt. Igår kväll blev det i alla fall färdigt och nu sover vår kille i en stor säng. Det är lite tomt på vissa väggar än, men det är tavlor på gång!

Stora sängen!  Leksaks och klädhyllan!

Fint blev det i alla fall och vi är jättenöjda. Ikea är verkligen superbra till små busar!
Idag har jag jobbat hela dagen och när jag kom hem hade famo och Jinge passsat Z lite eftersom pappa J skulle jobba.  Z hade försökt lura dom och då hade famo sagt till honom att tungan blir alldeles svart när man luras. Då sprang den lille busen ut till vår hallspegel, räckte ut tungan och sa "Nä, den e inte svatt".... Hahahaha!

När jag kom hem blev det lite jordgubbar och glass i soffan framför WALL-E som vi numera tittar en stund på minst två gånger om dagen! MYYYYS! Min lilla apunge hann med en banan också!

MYYYS!  Apungen!

Imorgon är det midsommar och det ska det hinnas med en massa! Det ska bli mysigt som vanligt och jag lovar att berätta mer om detta på midsommardagen!

Många kramar på er och jag hoppas att ni vill läsa igen nu även om jag gjort ett litet uppehåll!

Jag klarade det!

JAAAAA!!!! Det gick ändå! Såå himlans skönt det känns. Har varit på studenter ikväll och fått lite vin och firat. Ska nanna gott nu utan att drömma om kardanaxlar!

Ses imorgon! Natti!!


Dagisbesök, plugg och mera plugg!

Jaha, då har man gjort alla tester man kan på internet, läst så det blöder ur ögonen och drömmer varje natt om tryckluftsbromsar och kardanaxlar! 8.20 imorgon är det upp till bevis som gäller! Måste dock vara där redan 07.50 eftersom de ska ta foto till det nya körkortet! Herregud, jag måste ju gå upp i ottan för jag ska minsann se till och bli den snyggaste truckern i stan! Hahaha förlåt alla goa kollegor som kämpat lika mycket som jag!
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Var och hälsade på Z på dagis idag. Hade samling med sångstund och sen bus ute. Kul att se när de små liven busar loss med varandra.
Ikväll har det lagats pannkakor med grädde och sylt...Mmmmm!!

Har minsann köpt en cykelhjälm idag också! Moget va?

Natti och trippelaxeltryck på er!

Grimaser, Ikea och Bad

Igår blev det en tur till momo på eftermiddagen för att senare åka hem till mina kusiner och grilla lite! Min ena kusin F leker mer än gärna med lillemannen vilket är väldigt skönt för en mamma ibland. Lillemannen var på ett strålande humör och jag tänker här bjuda er på en session av grimaser som han bjöd på:

1

2

3

4

Hahaha, han är en galen unge den, undrar var han fått det ifrån...!?!?!
Vi drack massor av vin och sen åt vi massor också. Vi grillade, åt ost och kex, jordgubbar och glass, gotte och popcorn! Mmmm, var gott med en riktig vräkar kväll! Tzatzikin till det grillade köttet gjorde att jag var tvungen att gå upp vid halv 4 inatt för att borsta tänderna igen...., jaja, det var det värt!
Kusinen min hade minsann fått en autograf som en tjej i 15-års åldern såklart är väldigt lycklig över...

Gotte!  Ännu mer gotte! 

Idag har jag och lillemannen och momo varit på Ikea och shoppat loss till hans "nya" rum. Det blev sängkläder till en STOR säng, gardiner, bord och stolar, kuddar och lite allt möjligt. LÄNGTAR så till jag har tid att börja fixa rummet till honom. Ska bara skriva upp först....

Helgen blev super även om ingenting var planerat från början, lillemannen och jag avslutade med ett gosigt bad tillsammans ikväll!

Badmys!

Natti på er!

Tvivel, glass och ankmatning!

HEEEELA dagen igår spenderades med näsan i lastilsböckerna! Blä!!!!! Snart snart snart ska det vara klart förhppningsvis!

BLLLÄÄÄÄÄ!!!

Igår kväll blev det mys med familjen. Vi gjorde egna hamburgare med en massa gott till och pommes i fritösen. Vilken lyx... Lillemannan tog ett bad och sen när han nannade gott blev det en film i soffan. Tvivel! Superbra och lite jobbig eftersom man inte riktigt vet vad man tror....man tvivlade alltså...haha, bra namn på filmen!

Hamburgermys på ballen!  Badpojken  Saknar ord... 

Nu är det äntligen lite helg och jag är LEDIG!!! Jaja, helt ledig är man väl inte eftersom man alltid skulle kunna läsa på det där körkortet, men eftersom min busunge inte låter mig sitta i lugn och ro har jag bestämt mig för att det får vänta idag.
I morse fick jag minsann nanna till halv 9...Mmmm! Skönt var det. Sen har jag och Z och P och L med familj varit på Sibbarp och busat och matat ankor. Det blev både glass och korv! SLURP! Nu när vi kom innanför dörren öpnnade himlen sig och det började ösregna så vi hade ju tur med vädret. 

 Mer lekplatsbus!  Lekplatsbus!  Ankmatning!  Ankmatning 2  BUUUUUS!!!  Korv och glass!

Tänkte att jag skulle ta en dusch nu innan lillemannen vaknar efter sin middagslur eftersom vi sen ska hem till mina kusiner och grilla lite! Sover nog hos momo inatt eftersom vi ändå ska sticka till IKEA imorgon för lite shopping till Z. På så sätt kan ju denna lilla mamman kanske få sig ett glas vin ikväll också!

Kram på er!


Jubb, jubb och lite mer jubb!

Phu, ibland är det svårt att hänga med. Just nu är det mest jobb och plugg som gäller för hela slanten! Jobbade igår, hade lite utbildning på kvällen. Jobbade idag och ska plugga hårt den tiden som nu återstår. Idag är det ju mindre än en vecka kvar. Men, men, bara det går bra! Sa till min storprins igår att det faktiskt är det enda jag önskar mig just nu!

Förresten är jag inte det minsta intresserad över att höra att min lillprins är ful för att vi klippt honom. Han är överlycklig och vill klippa sig mest hela tiden och jag tycker det är underbart att se honom glad! Så, FAFA, jag betackar mig dumma kommentarer men tackar såklart för tuppavingarna!

På söndag åker jag och mamma och lillprinsen till Ikea en runda och ska fixa lite grejer till Z "nya" rum! Ska fixa till det lite nu snart, måla och ny säng och lite nya möbler och så! Tänk så liten den lilla busen kommer vara i en stor säng...naw!

Ikväll blir det nanna av tidigt och upp i ottan för plugg!!!

Nattikramar och ses i morgon!

Fasadlagning, Criss Cross och Tuppavingar!

Mmmm, hade goa, goa, tuppavingar till middag idag. Till er som undrar så är det precis det som ni tycker det låter som. Goa vingar, stora med massor av kött på och goa kryddor. Sen ska dom in i ugnen och bli knapriga....SLURP!

På tal om mat: TACK söta mamma för den goda maten du bjöd oss på igår på mors dag och allt! Grillad oxfilé med en massa gotter och färskpotatis till!

Idag gick jag upp för att återigen plugga. Förutom det jädrans lastbilskortet har vi en skrivning på jobb som vi ska göra varje år. För att hålla oss uppdaterade heter det! Såklart skulle det göras nu mitt i värsta plugghetsen! Dessutom håller de på att laga fasaderna på huset mittemot vårt. Det låter ungefär så här: Wieieieieieieeeiieie.....från klockan 08.00 till kl 16.00. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI TOKIG!!!!
Hursomhelst så åkte famo och jag till Criss Cross som vi kallar det (City Gross) på eftermiddagen för att storhandla loss lite. Det är sååå mysigt nu när kyl och frys är fulla igen! När vi var där ringde J och sa att lillemannen ville klippa håret. Har pratat länge om att raka av det nu till sommaren så sagt och gjort, det skulle han göra. När det hade gått en halvtimme ringde J tillbaks och berättade att Z hade blivit sur någongång mitt i alltihop och slängt iväg trimmern som nu var sönder....tyvärr var bara halva huvudet rakat! Hahahaha, som tur var kunde vi låna en! Och go blev han!

Vår tuffing!

Pratade med Z:s dagisfröken A idag och hon berättade att idag vi lunchen hade det serverats broccoli...då hade Z sagt:
- Jag vill inte äta trädet!
Hahahahaha, det blev dagens citat på dagis ialla fall! Vilken liten skitunge han är.....goaste goaste!

Lägger upp några bilder till från festen i lördags som jag snott av min arbetskompis och vän som är grym på att fota. Kolla in hans hemsida:  www.verngren.se

Sötaste S, min goa kompis och dessutom värd för kvällen!  Nya vänner från Uddevalla!  Partyprinsessan själv!

Nu ska det minsann nannas här i stora lass så man orkar med morgondagens övningar! PUSS!