Hetsig vecka, Gräsklipparen och Nattjobb!!!

Daddy J är som sagt borta i veckan och det innebär pysslande på hög nivå här hemma. Lillemannen sover lite hos momo och lite hos fafa för att få ihopa allt med mitt jobbande. Tur man har dom, annars hade det helt enkelt inte gått! Nu ligger han dock i sin egen säng snusandes efter en hel dags bus med L. Idag har vi nämligen träffats med släkten hos G ute "po lanned" för lite grill som traditionen är. Lille V fyller dessutom 1 år imorgon och har firats med ballonger och presenter. Mys, mys, bilder får komma senare eftersom jag ingen kamera kom ihåg, men det gjorde kusinen!

Har jobbat två nätter och gick av i morse. Är i Svedala i två veckor innan min semester och det kan vara lugnt och skönt. Hade en helt ok natt i måndags även om vi fick jubba ordentligt på förkvällen:

Phu!

Natten till idag var däremot bara dum. Hade inte en enda tur fram till kl 00.15, sen körde vi till halv 4 eller nåt. Det är klart att man inte kan bestämma när folk ska bli sjuka, men det känns så löjligt att bara ligga i soffan heeeela kvällen och sen när man är supertrött och tänker att man ska gå och lägga sig, då ska man ut och köra!
Lillemannen sov hos momo natten till idag och hjälpte som vanligt till att klippa gräset när jag var och lämnade honom:

Gräsklipparen!

Nu är det minsann natti som gäller för mig också!

Kram på er och extra puss till Daddy J...



Ny Balle, Lördagsmys och Sakanr dig Daddy J!!!

Idag for Daddy j iväg för lite i jobb och kommer hem igen om en vecka. Vi saknar honom redan men hoppas att han kommer få en supermysig vecka i Västervik med bandet!!! PUSS Daddy J!!!

Igår spenderade lillemannen och jag dagen med L och hennes buspojkar P och J samt med A och hennes buspojke O och nya lilla V! Såå härligt hade vi det, tog bara dagen som den kom. Bullfika på lekplatsen, trädgårdsbus med korv och bröd och massor av snack. Våra pojkar har blivit så stora nu att vi knappt hör av dom när dom leker. Vi mammor har dock inga större problem med att fördriva tiden tillsammans ändå!
Tog en bild på söta V, pojkarna är ju med alltid annars:

Söta, söta!

Efter vår busdag drog Z och jag och handlade och sen hem för pyjamasmys. Pyjamasarna åkte på vid 18 tiden och sen hade vi täcke och kudde i soffan och åt massor med lördagsgodis! Mys på hög nivå!!!

Gotte...

MYYYYYS (också en MMS hälsning till Daddy J som jobbade)

Idag låg vi soffan läääänge och sen hjälpte jag Daddy J med packningen! Stryka skjortor är inte hans starka sida så då får ju jag rycka in. När han åkt körde lillemannen och jag till momo för att sen ta en tur till Vellinge Blomman. Väl där gick jag loss och har sen i eftermiddag gjort om hela balkongen. Nu är det härligt, härligt därute ska ni tro! Äääälskar att sitta där på kvällen med levande ljus, te och en bra bok eller vän att prata med!

Ballen!

Härliga planteringe med lavendel som doftar sååå gott!

Lite suddigt, men ni är sååå välkomna hit en dag för att beskåda allt fint på riktigt!
Nu är det dags för knäckemacka, te och Snabba Cash!!!

Natti på er och nattipuss Daddy J, lav u 1, 2, 3....


TOTO, Skogstroll och Djurpark!!!

Tillbaks igen! Här "maxas" sommaren som jag utlovat. Hinner helt enkelt inte med att sitta framför dumburken och blogga för er. Jaja, när det väl blir av har jag mer att berätta.
Spelningen i Höllviken var supermysig som väntat. Var dock trött som ett ålderdomshem på jobbet i lördags!

I måndags packade vi in oss i bilen tillsammans med momo och drog till Skånes Djurpark. Gud, så mysigt...jättelängesen jag var där. Underbar natur och fina djur. Lillemannen älskade det och tittade mycket på djuren till skillnad från Zoo besöket tidigare i vår. Nu hade han liksom fattat vad det går ut på.

Traktor med pappa!

Svinigt värre!

Fixar fram fika!

Geeeet

Slurp

Busungen!

Tre generationer!

Buuuus...

Björnkram!

Glassdags!

Grrrrr....

Trött i benen!

EGON!

Kissnödig...

Efter en runda i parken var det dags för lite vattenrutschibana!!! Lillemannen var sååå nällad.....ända tills vi kom iväg en bit och lyckan tog tvärt stopp när vi plumsade ner i vattnet....Han var sååå modig min lille prins!

På väg...

Nej...

...Jag vill inte...

...NEEEEJ...

...Maaaammma....hjälp...

Jag vill inte åka fler gånger mamma!!!

Naw, lillplutten! Mamma åkte dock loss några gånger till och blev som barn på nytt!

Tjohooo!!!

På eftermiddagen kärde vi vidare upp i skogarna och hälsade på hos goa S i hennes underbara hem i skogen. Där blev det mys på hööög nivå med vin, äkta husmanskost, världens tjusigaste sufflé och tjatter fram på småtimmarna!

Värdinnnan!

Bladlusen!

Ännu mer bus!

Förrätten!

Ett, tu, tre, sufflé...

En låda full av minnen!

Tack S för en helmysig dag i skogen!

Efter en kort natts sömn åkte vi hemåt igen, lämnade lillemannen hos momo och fixade i ordning oss för en Köpenhamnstur med O och L. Go middag, kall öl och happy hour på drinkarna innan konsert med TOTO! Sååå bra och såååå varmt. Det var det galnaste!!! Varmare har jag nog aldrig varit med om utom i bastun, men en härlig konsert var det i alla fall.., det är krut i gubbarna!!!



Underbar kväll och återigen en liten trött dag på jobb dagen efter, men jag klagar inte. Snart sitter vi där i våra täckjackor och undrar var sommaren tog vägen...

Natti natti!

Tröttnar ni, mer sol och härliga kvällar!!!

Är rädd för att ni ska tröttna på mig och mina inlägg, jag har ju inte så mycket att berätta eftersom alla dagar när jag inte jobbar ser ut ungefär likadant...ungefär såhär:

Mmmm

Men....det är ett kärt problem ska ni veta! Vi har det så himla bra, badar och myser i solen och i de underbara kvällarna så mycket vi bara kan.
Har bestämt mig för att som mina goa vän L sa: "maxa sommaren"!!! Det innebär att bada tills man är som ett russin, sola tills man är en pepparkaka, grilla tills det kommer kol ur andedräkten, dricka "rosse" i kvällsolen tills det gungar lite under fötterna och såklart att snusa på lillemannens solvarma hud så ofta det bara är möjligt!!!
Var i Skanör hela dagen i förrgår och avslutade med räkor på balkongen, lekte med L:s pojkar hela dagen igår och sprang nakna i regnskuren på dagen. Avslutade på kvällen med grillning hos dom...
Idag är det jobb som gäller, men kvällen ska avslutas i Höllviken där Daddy J ska spela. L följer med så det blir nog en flaska rosse...(rosé för er som inte listat ut det).

Händer lite annat kul ihelgen även om jag ska jobba heeeela helgen, men det berättar jag om senare!!!

Kraaaam

Sol, Sol och Massor av värme!!!

Vilka underbara dagar det har varit. Stranden har varit en självklar plats de senaste dagarna, hur klarar man sig utan att bada??? Man MÅSTE nästan åka dit. Lillemannen ser numera ut som ett russin efter att ha badat konstant. I går åkte jag och lille bus med momo, kusin F och hennes mamma till Lomma för en härlig stranddag. Efter stranden skulle vi bara hem om och lämna en sak till kusinerna, men det hela slutade med kvällsbad i deras pool samt grillning. Lillemannen badade alltså och hoppade studsmatta tills klockan var 21.30 igår kväll. Underbart!!!
Kusin J hade en go kompis M på besök igår och han hoppade med lillemannen på studsmattan tills han kiknade av skratt...goa goa unge.

Idag kom det ett SMS från andra kusin Å med familj. Det blev bestämt en träff i Lomma idag också, och ungefär samma historia som igår har utspelat sig. Bad, bad, bad, kanelgifflar, bad, bad, bad, glass!!!
Livet är helt enkelt underbart...imorgon blir det back to reality!!!

Total njutning!

Helt slut efter strandbesök!

Buuuuus!

Ännu mer bus!

Ikväll lagade jag underbara lammfärsbiffar med klyftpotatis och vitlökssås till familjen och nu ska det mumsas på lite jordgubbar på balkongen till en bra bok!
Lillemannen äääälskade förresten åskovädret som kom. Han och jag satt på "ballen" och skådade det hela. Blixten Mc Queen var coolast...

Natti på er (PS. Ni är förresten sämst i världen på att lämna kommentarer...DS:)

Den som väntar på nåt gott, äntligen tillbaks och het dag på stan!!!

I'm back and I'm bad....

Äntligen tillbaks. Dagen har spenderats med famo och lillemannen på stan för lite shopping och myslunch. Det blev lite sköna svala sommarklänningar inhandlade och även flip-flops! Vet ni föresten vad flip-flops kallas i frankrike???...

...Filip Filopp...hahahahahahaha!

Åt en god lunch med varsitt glas vin på Jensens och sen shoppade vi vidare. Lillemannen som ääääälskar att fika (undrar var han fått det ifrån) krävde såklart en chokladboll innan vi åkte hem, så det blev ett fikastopp på Cafe Gustav Adolf innan vi tog det vaaaaarma bussen hem. Busungen har varit såååå go idag och det har åkts rulltrappor och hissar till förbannelse. Tänk att det kan vara så roligt?!?!

Ikväll har vi varit kvar hemma hos famo o J och käkat sushi tillsammans och bus har vattnat alla blommorna!

Har förresten glömt att berätta att vi ÄNTLIGEN fått igång vår nya dator, så nu går allt som en dans. Måste bara kolla med Daddy J innan jag lägger in en massa bilder annars får jag kanske bannor ;)

Bjuder er i alla fall på en kall dricka innan jag går och nannar kudden inför en härlig dag på stranden imorgon:

Ahhh...

Natti natti


Jobb, jobb, och Hinner helt enkelt inte!!!

Ni får helt enkelt hia er lite innan det kommer nåt som är speciellt roligt här på bloggen. Jobbar som en slav nu i 7 dagar på rad och hinner helt enkelt inte med att blogga. Sista passet innan tre dagars ledighet är på torsdag, så sen ska det bloggas igen för fulla muggar!

Kram på er från "hardworking mum"

Jobb, Jobb och Årets bild???

Phu! Här händer det inte för mycket just nu mer än jubb, jubb och åter jubb. Började idag och ska jobba 7 dagar på sträck. Jaja, ledig kan man ju vara nån anna gång...
76 timmar på 7 dagar...inte illa va?!

Lillemannen är just avlämnad hos momo där han ska vara i helgen och busa loss! Imorgon ska det bli folkets park med bad och karuseller!

På midsommarafton i år var lillemannen också hos momo eftersom vi jobbade! Söta S som är en go släkting och vän var med och vid firandet på prästgården ville lillemannen in och kolla i kyrkan. Han är väldigt fasinerad av kyrkor och kyrkklockor! Väl därinne trr jag nog att S tog vad vi kan kalla årets bild! Titta och njut, själv tycker jag att den är underbar och fick en liten tår i ögat första gången jag såg den:


Söte Göte!

Nu är det loppelådan som gäller för mig så jag samlar på mig många timmar av sköööön sömn inför jobbandet!

Kramis