HAPPY NEW YEAR!!!

Hej alla jag känner!!! Och GOTT NYTT ÅR!!! Ses nästa år!!! Kram Kram Kram

Foto, Foto och Massor av mer foto!!!

Tjo på er!
Nu fotas det en massa som ni säkert förstår. Man måste ju det för att lära sig. Dagens inlägg blir därför en massa foton istället för en massa text. "En bild säger mer..." Bilderna är av skiftande kvalitet, men övning ger ju färdighet!

För er som inte snappat det innan så medföljer det en liten kommentar till alla bilder jag lägger upp här på bloggen. För att läsa den håller ni bara markören över bilden, utan att trycka på något!

Mycket nöje från en trött bloggerska som jobbat natt nu i två nätter och som håller på att pyssla inför en mysig nyårskväll med goa kusinen och hennes familj imorgon!!!

Gomorron! 

Busen!

Tittut!

Galenpanna...

Lill-Mozart

Hmmm...

Fotografen!

Wannabe fotografen!

Kolla greppet fafa!!! Jimi Hendrix watch out!!!

Ja kusin, vi städar tills ni kommer imorgon...


Och så kommer det lite ego-bilder i svart-vitt:

Ego 1

Ego 2

(Ja det fick ju bli i svartvitt för jag har trots allt jobbat hela natten...)

Här på slutet avslutar jag med lite Pussar och Kärlek:

Kärlek

PUSS mamma!!!


Nu ska jag hoppa ner i ett bad med mitt "Sleep like a baby" skum...
Puss på er så ska jag försöka hinna med ett inlägg till innan 2010!!!   Natti natti

Ett litet extra inlägg...

Ville bara passa på att visa er dessa underbara bilder som min goa vän tog på vår lilla familj i höstas och som vi sedan såklart använt för att fixa julklappar! Passa på att titta in på hans hemsida som jag länkat till under mina "länkar"!









Kram igen och natti!

Ge mig mer jul, Ny kamera och SURPRISE!!!

Oj vilken härlig jul!!! Tänk vad dagarna går fort när man har roligt. Sååå mysigt att umgås med familjen så
mycket.
Julafton firades hos Fafa och W med Famo och J. Här kommer lite bilder för att återge det som är möjligt att återge:

Lek med nya datorn!  Granen och klapparna!  Sillabordet!  Har alltid undrat vem den skulpturen var???  Mys framför Kalle!  La Familia  Trofeerna!  Ska vi öpnna julklapparna nu??  Gott med mat...och RÖDBETOR!  J och Famo  Fafa och W  Mama J  Famo med sitt livselixir!  Godmorgon Fafa (eller klipp dig och skaffa ett jobb)


Dagen efter det åkte vi ner till Mofa i Ystad och firade lite med den sidan av familjen också!

Matlagnings Mofa!

Igår var vi hos momo igen och firade lite med mina kusiner. God mat och lite klappar till, men tyvärr var jag lite dålig med kameran!

Idag har Daddy J och jag gjort av med våra julklappspenga på en GRYM kamera! Sååå roligt det är. Ska lära mig massor och bli bättre och bättre, älskar foton! Här kommer den första bilden vi tog innan vi ställt in nåt överhuvudtaget:

Goaste!
Sämre än så här kommer bilderna alltså aldrig att bli!!! UNDERBART!

NU till nåt helt annat! Ikväll ringde det en kille och sa att han ringde från Polisen...hjälp, det knyter sig lite i magen. Vad har härn??? Vad har jag gjort?? Men icke! Vet ni vad han säger?!?! Jo, att dom har HITTAT MIN MOPPE!!!! Jippiiieee!!!! Woho!!! Jag kan komma och hämta den imorgon hos polisen och den är hel och fin sånär som på en backspegel! Trodde inte det var sant, men det är det tydligen!!! Vilken julklapp!!!

Jaja, nu har ni fått höra lite om vår jul!!! Hoppas ni haft det bra och att ni fortsätter mysa ordentligt ett tag till!

Pusssålänge Hejsålänge!





Lillejul, Dragspel och Hosta!

Då har det minsann varit lillejul! Momo har vairt här och firat med oss lite. Jag hade gjort en jättegod saffranspasta med räkor och så nallade vi lite på "gubbaröran" som jag gjort till imorgon. Gotte blev det!
Lillemannen fick sina första julklappar och det var verkligen uppskattat. Det blev superfina kläder och lite leksaker. Ett dragspel och en "dator", verkligen lyckat!

Lycka!

Tyvärr har han en tradig torrhosta och hostade mycket i sömnen nu när jag lagt honom. Tog upp honom för att ge lite medicin, och nu har han lite svårt att somna om. Har legat därinne nu och myscht lite så vi får hoppas att han somnar alldeles snart igen. Imorgon väntar ju hur mycket mys som helst!!!

Jag ska också gå och lägga mig snart. Läsa lite och njuta. Hoppas att ni alla får en riktigt underbar jul för det ska vi ha!

Pusssålänge Hejsålänge!

Snögubbar, Snögubbar och Godis!!!

Idag fick man sig en välbehövlig sovmorgon till halv tio av lillemannen!!! Härligt.
Sen var det på med paltorna och ut i snön, det var ju kramsnö idag för första gången! L skulle iväg på stan men hennes bror F var hemma med busungarna och vi hade hur roligt som helst. Det finns faktiskt inte mycket som är roligare än att hoppa på en studsmatta som är täckt av snö till exempel. F och jag blev också som barn på nytt och kröp runt på marken och rullade snögubbebollar! Lillebror J är däremot inte alls glad för snö. Så fort han kommer ner på marken kommer tårarna. Söte!!!

Snögubbarna!

Snögubbarna (igen)  Bus P  Watch out...

Snöhataren!
Efter allt snöbus lunchade vi lite hos famo och sen blev det handling på vägen hem. När vi kom hem var det för sent för att sova middag så lillemannen tog en mystimme framför Nicke med täcke och allt. Kvällen har bjudit på godistillverkning, massor av chokela ble det fafa!!!
Middagen blev otroligt kulinarisk (dock väldigt underskattad) och efter det for jag iväg för att handla den sista julklappen!

Istället för att sova middag...  Kvällens kulinariska måltid!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

 


Söte-Göte är hemma, Fika på stan och Galenpanna!!!

Nu är han hemma igen det älskade lilla trollet. Han kom i morse efter att jag jobbat natt och eftersom vi kört konstant de senaste två nätterna är jag tröttare än en trött. Inte så lätt att sova när man inte träffat lillemannen på länge!

Hemma igen!

Jag har i alla fall lyckats slå in alla julklappar när han varit borta. Skönt att ha det undan! Eller precis efter att jag blivit färdig med alla inslagningar och plockat undan alla snören och saxar och tejpbitar och annat hittade jag en förskrämd liten klapp som jag glömt....åhhhh attans!

Ho, ho, ho

Idag har det varit med mys med kusinen och en del av hennes familj! Vi träffades i stan och tog en mys fika! Lillemannen fick en chokladboll och när han ätit upp den lade han huvudet på sne och tyckte att han skulle ha en till. Ah nä, sa jag! Men mamma, det finns ju mååånga fler, svarar skitungen då. Jaha, så smälte det mamma hjärtat i vinterkylan och han fick proppa in en till! SÖÖÖÖT!

Får jag en till mamma???

Pappa K med liten!  Daddy J med sin MEGA choklad och min mini latte som han bestämt att jag skulle få!

Lill-söte-göte

Kusinen ville inte inte vara med på bild så hon fick bli en snögumma istället....(flåt kusin vitamin)

Snögumman!

Vi!

Måste bara få berätta en sak som hände sen. Vi stod i kö vid hissarna på Triangeln med våra två vagnar. Helt plötsligt dyker det upp en utländsk tjej med tre barn varav en i barnvagn. Helt fräckt bara trycker hon sig framför våra vagnar ända fram till hissdörrarn. -Ursäkta, men här är kö, säger jag!
Då bara tittar hon på mig och kusinen och frågar om vi är dumma i huvudet, hon ska minsann inte stå i nån j-a kö!
-Jo, det ska du visst, säger såklart vi!
-Är ni rasister era svenska j-a ho..r??? Ni kan dra åt h-e, vi har ingen respekt för er ni ska bli kn....de ute på gatan sen era jävla ho..r.
Vi frågade om hon inte kunde tänka sig att lugna ner sig och om hon inte skämdes alls över sitt beteende framför sina barn, men svaret var solklart nej! Helt sjukt var det, hahahaha, kusinen och jag var fulla av adrenalin och hon hotade att slå oss båda på käften. Både Daddy J och Daddy K stod sidan om men hon verkade inte bry sig. Hursomhelst så flyttade vi hennes vagn bak och flyttade fram våra...då trodde jag att hon skulle explodera, men så blev TYVÄRR inte fallet! Vi var minsann helt chockade efteråt...skäms inte folk?? Jag fattar ingenting...galenpanna!

Nä, nu är jag slut som artist och ska hoppa ner i loppelådan!

Pusssålänge Hejsålänge!

Mitt älskade troll, Underbara snö och STOR saknad!!!

Min goa, goa unge åkte till fafa o W i middags. Han skulle egentligen inte åkt förrän på eftermiddagen, men pga all snö var det bäst att komma iväg mot Smygehållet så tidigt som möjligt!
Lovade ju en runda i snön så det var bara att hålla detta idag. Sov till halv nio och sen blev det frukost och direkt ut i snön! Underbart, det är så härligt med alla lyckliga barn som bara jublar över detta väderfenomen, jag var också tvungen att smaka lite snö och räcka ut tungan så det snöade på den...myyyys.

Jag har ju fått en liten "bonus ledig kväll" ikväll så två goa vänner har varit över på lite käk och vin. Kul att nån gång bara sitta ner och snacka utan att bli avbruten. Upptäckte dock att jag inte är van vid detta eftersom jag efter ett tag fick rejält ont i rumpan av att sitta på stolen och var tvungen att börja röra lite på "mucklerna" innan jag stelnade helt!!!

Nu har tjejerna gått hem, jag är ensam hemma och har precis snusat lite på lillemannens kudde. Oj, vad man kan sakna honom mycket efter så kort tid. Jag fattar inte hur jag ska kunna stå ut ända tills måndag morgon då jag får träffa honom igen!?!?!?! Han är verkligen underbar...bara bäst i heeeeela världen!!!

Se själv:

Mmmm...snö!!!

Gung, gung, gunga....gunga med mig..

Snorungen!

Jaja, imorgon ska det nannas läääänge, för sen blir det nattjobb på 910!!!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

Massor att berätta, Gaddning och Klädning av gran!

Oj, det har visst gått några dagar sedan sist. Tiden går fort när man har roligt! Har jobbat lite som vanligt. När jag och min kollega kom hem från ett larm häromdagen hade en av brandmännen velat visa oss sin uppskattning....gulligt va?!?!!

Kärlek!

Dessutom byggde ambulansen och färdtjänsten broar härom morgonen när de hjälptes åt att sortera disk från maskinen. Ledningen hade gråtit så vacker synen var...jag passade på att föreviga den såklart!

Bygger broar...

I tisdags kväll hade vi sista mötet för året med styrelsen i brf-föreningen. Detta avslutades med att tillsammans gå käka på restauran Limone här i Limhamn. Sååå god mat. En fågel har viskat i mitt öra att det är kockarna och en del personal från Casa Mia på gågatan som har köpt stället. Massor med olika pastarätter, kalv och grillat. Sen var det inte illa på efterrättslistan heller må jag säga! Alla tog sig en ordentlig efterrätt för att fira!

Min Banana Split!!!  Och en cappucino såklart!

B tog sig en irish...  Coola M med sin

Igår var det så dags! Har tänkt och letat och hållt på ett tag, men nu hade jag bestämt mig så det blev en gaddning. Vill att den ska vara lite speciell, men tanken är inte så djup utan jag tycker bara att den verkligen speglar mig och det jag håller på mig! Jag lever för att hjälpa andra leva, men hur vi än vänder och vrider på det så finns det onda olyckor och sjukdomar som kan komma emellan...döden finns i allas våra liv!

Ingen återvändo!!!  Färdigt...älskar den!

Vintern har i alla fall kommit till slut och det är ju bara underbart. Idag till exempel när solen sken var det LJUST för första gången på väldigt länge...vilken kick!

Vinter!!!  Myyys!

Mina två killar på väg till dagis i morse...jo dom sitter faktiskt i vår bil!

Daddy J:s och mina sovrutiner är lite olika...hursomhelst har jag tjatat lääänge på att han ska gå och lägga sig samtidigt som mig nån gång i alla fall. Igår kom han och sa att nu skulle det minsann mysas, han skulle lägga sig när jag lade mig. Och det gjorde han...eller bestäm själv...visst han låg där, men med den j-a Ipoden i öronen och såg nån himla rysare...hahaha...vardagsromantik!

Romantik???

Ikväll, har vi i allafall haft mys. Vi klädde vår fina tjocka gran "knubbis" och sen har A och J varit här och ätit med oss. Jag gjorde min parad-lasagne som blev väldigt uppskattad...(som vanligt och med all rätt)

På gång 1!  På gång 2!  FÄRDIGT!!!

Phu! Nä nu ska det somnas i soffan...denna mamman lovade nämligen vid ett svagt ögonblick att lillemannen och jag ska ut och kasta snö (läs leka i snön) såfort vi har ätit frukost...hmmm (det var så jäkla kallt och jag ville bara in just då)!

Många kramisar till er!!! Pusssålänge Hejsålänge!!!

Jubb, Jubb och Lunch vid 15-tiden!

Phu, sitter på jobb! Har haft massor idag och fick "lunch" vid 15-tiden! Jaja, nu är det lite lugnt en stund så jag passar på att blogga lite.

Hade med mig en kille på ambulansen en fredagnatt för ett tag sen som tog lite bilder till nåt projekt. Tänkte att jag skulle dela med mig till er så att ni får se lite av en vanlig dag i bilder.


Här har vi precis fått larm och rullar ut från stationen. Lite att fixa med på vägen så att man säkert hittar och så att SOS-alarm vet att vi är på väg.
På väg...

Väskan som vi har med oss in till alla patienter! Väger typ 20-kilo och är full av bra saker om man skulle behöva rädda ett liv eller nåt...
Tungt!

Här sätter jag nål på en skadad patient! (Kul och lärorikt att se sig själv jobba på bilderna, man har ju ingen aning om hur det ser ut)

Blää...

Jaja, jag återkommer säkert snart igen! Nu får det jobbas lite till innan hemgång!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

 


Intervall spinning, Goe middagen och Massor av mys!!!

Hela den här helgen har faktiskt bara varit en enda lång mysorgie. Skönt, idag har jag tillochmed nannat middag en halvtimme. Skönt! Känns faktiskt som att jag vilat upp mig lite under helgen. Att dessutom solen tittat fram gör bara saken ännu bättre. I eftermiddag gick vi på handlingspromenad och sen har jag varit iväg och spinnat loss...skitroligt! När jag kom hem tog lillemannen och jag oss ett bad medan Daddy J lagade mat. Härligt att sätta sig till dukat bord!

Imorgon är det jobbdags igen! Moppen står redo och väntar nedanför mitt fönster! 910 here I come!

Bjuder på ännu ett MYYYYYS-foto från badarna! (Ja, jag vet att jag ser dum ut när öronen är utanför, men det är så skönt) Pusssålänge Hejsålänge!!!

Badmys!

Pizzabullar, Pepparkakor och Lussebullar!!!

Idag har dagen gått i bakningens tecken. Lillemannen och jag bestämde redan igår kväll att vi skulle baka pizzabullar idag efter frukost! Vi kladdade, och bakande och vispade och penslade och bara mös...superkul att baka med den lille kocken. Vi behöll pyjamasen på heeela förmiddagen. Fina goda bullar blev det också som vi överraskade Daddy J med när han vaknade efter att ha jobbat hela natten!

Uppladdning innan bakningen!

Bakom flötet!?!?!


 

Näsvisa!  Hmmm, lite mera salt... 
Kolla kladdet mamma!

OJ!!! Vad den har växt!  RESULTATET!

Efter att lillemannen nannat middag och jag hade duschat hade vi bestämt att vi skulle gå hem till L där också A och hennes lille kille E var. De skulle baka lussebullar så om vi kom över på eftermiddagen nån gång skulle vi fika. När vi kom vid 15-tiden var där minsann inga bullar klara. Hahaha L sa: "Jag hade tänkt att vi skulle baka på en timme och sen skulle alla sitta ner och mysa och fika tillsammans....hahahaha...vilken dröm."
Ja, verkligen, vilken dröm...ni skulle bara sett allt stök med bullar och degar och tre busiga 2-3 åringar och en 1-åring och pepparkaksformar och pepparkakshus...men mysigt var det. Hur gör dom på dagis egentligen...hur kan det vara sån ordning och reda där?!?!!? Helt otroligt!!! Men, men, dom måste ju få busa loss nån gång!!!
Här kommer allt i en salig blandning för er att titta på. A:s hus blev super tycker jag, men det var nog bra att hon höll sig ifrån lussebullarna.... ;)

Lussebullar!  Rock and roll!  Pepparkakor i ALLA former!  P kör en twist!  A:s superfina hus!

Ikväll har vi varit hos kusinerna och käkat lite god mat. När vi precis kommit hem inser jag att eftersom Daddy J var hemma när vi åkte har jag glömt ta nycklar med. Det tog lite tid innan vi fick fatt i honom och sen blev det en extra runda i stan innan vi väl kom hem.
Lillemannen har en tradig torrhosta, men han fick lite medicin innan han skullle nanna och det verkar ha hjälpt för nu har jag inte hört honom på ett tag.

Nä minsann, nu är det sängen för mig också så man orkar med en hel dag av bus imorgon med!

Pusssålänge Hejsålänge!

Världens finaste tomte, Jobbnätter och Två glas vin!!!

Igår eftermiddag var det luciafirande på dagis. Vi hade fixat en tomtedräkt till lillemannen, men har inte ens fått lov att prova den på honom! Jaja, vi sa till på dagis att den fanns och att han gärna fick ha den på sig när luciatåget skulle gå. Famo och Jinge var med också och det var utomhus. Mysigt var det på dagis med en massa marschaller och ljus överallt. Typiskt att det skulle regna. Hursomhelst så kom världens finaste tomte ut i tåget med sin allra underbaraste dagiskompis i handen. Goaste!!! Det kommer fler bilder sen, min kamera var inte jättebra, men jag ska få lite bilder på mailen. Efter lussetåget blev det såklart glögg och lussebullar! MYS!!!

Världens finaste!  Sötaste paret!  Hej tomtegubbar slå i glasen...

Har jobbat två nätter nu. Natten som gick var ganska hyfsad, men någon timme under täcket! Skönt. Lättare att komma in i daglunken igen. HATAR verkligen nätterna på jobb. Tror inte att alla människor kan anpassa sig till nattjobb. Ska få en ny ambulans här i malmö som bra ska gå dagtid och jag hoppas på en tjänst där.

Idag var jag med lillemannen på 2,5 års koll. Hahaha, han var bara för go. När sköterskan bad honom berätta vad det var för djur hon höll upp, svarade han:
"-Det är en kossa, eller Mamma MU, och den säger MOUOUOUO och det är från kossan vi får mjölk!"
Hahahaha, det var precis som att vi övat in nån slags ramsa innan för att imponera...hahaha!

Hade lånat bil av L med familj idag för att hinna med allt som skulle hinnas med. Daddy J jobbar så han har vår bil. När vi åkte för att lämna tillbaks bilen där hade de precis ätit och satt och mös så det blev minsann två glas vin där innan jag och lillemannen gick hem- Ja, minsann, han gick heeela vägen hem!

Nu ska jag ta en kopp te och mysa ner mig en liten stund i soffan innan det blir sängen (tidig kväll ikväll)!!!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

Jag vill vinna, Jag vill vinna och Jag vill vinna!!!

Jag är med och tävlar hos Fröken Isakson & Mitt liv om en Ralph Lauren Romance parfym. Vem som helst kan tävla, även de utan blogg. Tävlingen pågår till den 21 december kl. 18.00

Julshopping, Snö inomhus och Mando!!!

Mmmm, hela familjen drog ner till stan igår för lite julklappsinköp. Sååå himla gott att nästan alla klappar är klara nu. Känns som att lugnet lägrar sig...

Hade läst om att det skulle vara en ljud och ljusshow på Triangeln kl 16 och eftersom lillemannen älskar ljusshower var vi ju tvungna att vara där. (För er som inte vet så har Z en ljusslinga här hemma som vi gör en show med varje kväll när han ska sova. Den går ut på att Daddy J och jag ska dansa och sjunga "Här kommer Pippi Långstrump" och svinga med ljusslingan när han ligger i sängen. Hahaha om grannarna hör oss tror dom nog inte att vi är kloka, men det är vi ju inte heller. Otroligt vad man gör för sina barn.)

Ljusshowen var väl ingen höjdare precis, men rätt som det var började det snöa inomhus...DET var en höjdare. Det var nån slags skum som kom dalande ner och tro det eller ej, men det gav verkligen julstämmning! Såklart var det ju galet häftigt även för lillemannen.

Ja se det snöar...  Det var väl roligt HURRA!

Det som lillemannen håller i handen är en hemsk leksak som vi gav honom på rundan. När man trycker på en knapp så flyger det små frigolit-snökulor runt en gran som lyser och blinkar. Sånt skit, men sååå glad han blev när den blev hans!

När allt var färdigt bestämde vi oss för att äta vår kvällsmiddag ute. Det blev en sväng till Mando, myyyys att hela familjen var med!

Vad sa du pappa???  PUSS!  Mjölk-mannen!

La familia!

Ikväll har det varit ett svettigt, häftigt och härligt spinningpass och så har jag lagat en underbar Kalops till min fina familj!

Pusssålänge Hejsålänge!

Flygande Tefat, Tung Helg och Kalas!!!

Oj, har jobbat hela helgen, och det är sällan jag känner mig så slut efter en helg att jag bara vill gå och lägga mig! Har varit en tung helg med många allvarligt sjuka och skadade. Har börjat bli ganska "garvad" efter mina 5 år i jobbet nu, så det är inte så att jag tar med mig det hem och mår dåligt, däremot kan jag känna en enorm trötthet efteråt. Jaja, tänker bara blogga klart och sen ska jag somna i soffan!

I fredags fick lillemannen och hans bästis P med lillebror sin vaccination, det gick hur bra som helst och på vägen hem upptäckte de landningsplatsen för det Flygande tefatet här i Limhamn för första gången. Nästan precis där vi bor finns en grop som är jättedjup och ganska brant (en perfekt pulkabacke när man är lite större). Vissa säger att det är ett Flygande tefat som gjort gropen när det landade där. Jag gillar den tanken så jag kör på det. Hursomhelst så sprang vi där upp och ner lite och busade i alla löven som samlats längst ner.

Tefatet  Mera bus!

Min "lilla" (den yngsta jag har i alla fall) kusin har fyllt år så efter jobb i lördags for jag hem där på lite kalas. Lilleman var hos mormor i helgen och eftersom de också var där var det ju perfekt att kunna träffa honom också. Lasagne och kladkaka var önskat och så blev det. Gott var det och välbehövligt efter en tuff dag på jobb! (Tyvärr lite dålig "kvalle" på bilderna, hade fel inställning på mobilkameran)

Galenpannorna  Söta E med lillebror!

Träffade en underbar dam idag på jobbet som blivit lite yrslig när hon bakade mandelmusslor. Det visade sig när vi kom fram att det inte var någon fara. Damen var över 90 år och världens härligaste. Hon simmade tre gånger i veckan och skötte hela sitt hem själv. Hon var så glad och nöjd. Hon packade ner mandelmusslor i varsin påse till mig och min kollega som vi smakat på här hemma ikväll. Sådana patienter lever jag på lååång tid!

Nu bara orkar jag inte sitta här en minut till! Så natti på er så hörs vi snart igen!

Vår lilla, lilla olycksfågel, Aj och Blås bort det mamma!

Vår lilla, lilla olycksfågel!!! Har minsann varit på sjukhus idag!!!
Jag var och jobbade när Daddy J ringde helt förtvivlad i luren. Lillemannen hade snurrat in sig i mystäcket i soffan och Daddy J fixade med kvällsmaten. När lillemannen skulle ner från soffan fastnade han med foten i täcket och ramlade med bakhuvudet först ner i kanten på soffbordet! Blod, blod och gråt, gråt. Stackare...och stackars pappa! Det var första gången det kom blod ur vår lilleman.
Jag och goa kollegan hade ingen tur just då så vi for hem i en flygande fläng! Lillemannen åkte ambulans med oss till sjukhuset och Daddy J kom efter i bil! Han var så tapper den lille goe!!! Och duktig!!! Det blev bestämt att vi skulle limma ihop istället för att sy. Det behöver ju inte bli jättefint eftersom det är i hårbotten och det är betydligt snabbare att limma ihop en 2,5 åring än att sy!

Goding!

Nu är i alla fall allt ok, han var tröttare än trött och har precis lagt sig för att nanna!

Det är så konstigt att man verkligen fysiskt får ont i hjärtat när det händer någon viktig person någonting. Har tex sett flera gånger i jobbet när ett par som levt tillsammans i många, många år och den ene går bort, hur den andra ibland går bort bara ett litet tag efter. Ibland utan nån speciell sjukdomsanledning. Är helt säker på att det är hjärtesorg! Tror verkligen fullt ut på att det är möjligt att dö av brustet hjärta!

Nu ska jag somna till en fjantig film i soffan och vara hemma och mysa med lillprinsen hela dan imorgon. Han ska dessutom få sin vaccination mot influensan imorgon!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

Förresten, Hahaha och Darth Vader!!!

När vi åt lunch på Micki D fick lillemannen ett plasthuvud av Darth Vader, man kan öppna huvudet så är där ett spel inuti. När man öppnar huvudet så låter det som Darth Vader, ni vet som han andas! Det första lillemannen sa när ljudet kom var: Det är fafa...som snarkar!!!

Hahahahaha!!!

                                Fafa!

1:a advent, Shopping och Vår stora kille!

Phu, tiden den bara springer iväg. Dagarna flyger iväg och det är ju helt sjukt att julen snart är här. Lite mysigt dock. Eller det är nog vår lillkille som fått oss att känna julmys. Hans små ögon tindrar varje gång vi berättar om nåt som har med julen att göra. Adventskalendrar, julklappar, juleljus, ljusstakar osv osv...

I söndags drog lillemannen och jag hem till momo och åt lite frukost eftersom Daddy J varit ute och svirat kvällen innan. Sen blev det lite shopping som vanligt! Eftersom vi inte fick nån tvätt-tid i helgen passade Z på att tvätta sin overall hos momo också. (Lönt, den såg likadan ut igen efter EN dag på dagis)

Tvätt-tajm!

Efter en stunds shopping blev det lunchstopp på Micki D och på vägen hittade vi en Pappa-tomte som Z kallade den. När vi var inne och handlade lite nya julkläder till lillemannen var jag plötsligt av med honom. Hjälp, var tog han vägen...hihihihi hör man från någonstans och gissa var han var?!?!

Tittut...hihihi Pappa-tomten  Micki D

Kvällen i söndags blev såklart bara fylld med mys. Det måste ju på nåt sätt vara meningen när det är mörkt och kallt och fullt med ljus överallt! Vi valde att gå på en liten julskyltningstripp bara här i Limhamn istället för i den stora staden. Lite kollegor från brandkåren var här med ett släp som det brann på så man kunde öva släckning med brandsläckare. Lillemannen var helt betagen av elden! WOW!!!

Oj vad det brinner...  Daddy J + Z mys i soffan  Middagsmys...  Adventsmiddagen...RIBS!!!

Har fått det nya dagisfotot!!! Herregud vad vår lillkille blivit stor! Har minsann varit en runda på IKEA och fixat ramar så vi har kunnat sätta upp både det förra och det nya...Underbart!!!

                          Vår goaste kille!

Idag när jag kom hem från jobb ville minsann Daddy J laga middag! Så gott det blev, lövbiff med en superb svampsås och kroketter!

Kvällsmiddag!

Med risk för att få på moppo av Daddy J måste jag bara lägga upp bilden på när Lillemannnen ger sin pappa en Kiwipuss! Fick egentligen inte lägga upp den...(Nu förstår ni nog alla varför jag blundar när jag pussar på Daddy J, han ser ju alldeles galen ut...)

PUSS

Nähä ni, nu ska den lille snart nattas och sen blir det den sista av Johan Falk filmerna som vi för övrigt helt snöat in på efter tips från kusin vitamin med man!

Pusssålänge Hejsålänge  ( Vill också bara tillägga att jag var på spinning i går och det var bara så jädrans kul...BEACH 2010...HERE I COME!!!!)