Vårstädning, Belöning och Annat mys!!!

Phew! Idag har jag städat heeeela dagen. Här är minsann kliniskt rent. Dammtorkat, våttorkat, torkat alla lister, torkat alla byråar och sängen och ovanpåhyllor osv, osv. Dessutom har badrummet fått sig en rejäl genomkörare! Jobbigt jobbigt, men vi belönade mig med att ta en sväng till IKEA för kvällsmat och lite smått och gott för att piffa till det härhemma. Nu saknas bara ett nytt duschdraperi och några ljuslyktor!!! Kankse kan hinna med det under morgondagen! Nya gardiner har också satts upp idag i köket. Snyggt som attan!!!

Helgen har varit intensiv och superduperrolig. Efter jobb i fredags träffade jag bästa tjejerna för en middag på Plockepinn. Goda, goda tapas och mycket gott vin. Det är ju då en tolkningsfråga om det var ETT vin som var mycket gott ELLER om det var MYCKET av det goda vinet....gissa själv!!!

Lördagen bjöd på en löprunda ock lite hemmafix, sen var det dags att fira kusinen som fyller 17. Där blev det återigen gooood mat och mycket gott vin....

I söndags var det dock uppstigning vid 8 för att vi sen skulle busa loss med nästan alla dagiskompisarna på Andys. Bästa doggisfröken A ska sluta på Falken och därför hade vi en liten avslutning där för barnen och henne! Väldans roligt faktiskt. Jag har inte varit så positivt inställd till dom där leklanden innan, fråga mig inte varför, men det var superduper roligt. Vi lekte och busade så vi var helt slut efter några timmar. Sen blev det några tårar innan det var dags för bästa doggisfröken att gå. Vi önskar henne i alla fall all lycka i sina vidare utmaningar!!!
Bjuder på några bilder på lillemannen och hans söta flicka A som ni hört om innan. Allt är bara ett enda suddigt virrvarr eftersom vi åkte rutchikana i en jädrans fart!!!











Måste bara bjuda er på en sån underbar bild som jag fångade idag när vi precis kommit innanför dörren från IKEA. Finns det hjärterum så finns det stjärterum eller vad säger ni?!?!?!



Natti på er! Det blir nog tidigt för mig idag som vanligt...

Lill-lördag, Jobb och Studiebesök!!!

Mmmm, livet är bara för härligt ibland. Idag är det minsann lill-lördag och då ska man mysa till det lite extra, speciellt som jag jobbat två nätter och inte fått någån form av kvällsmys med mina två favvisar alls. Sagt och gjort, idag efter jobb körde jag och handlade hem en redig bit oxfilé till oss. Gjorde bakade-potatisskivor med parmesan och en god sallad till det. SLURP!!! Mysigt som bara den!! Köpte faktiskt oss ett paket Ben&Jerrys oxå, så det får nog bli lite av den ikväll...mmmmm....






Jobbade natt båda måndagen och tisdagen och idag var jag minsann en runda tillbaks på jobb igen på eftermiddagen och hade hand om ett studiebesök från försvarsmakten! Trevligt var det! Alltid kul när det kommer intresserade människor på studiebesöken!

Snart är det minsann helg igen och snart är det minsann ny månad. Sååå härligt att det börjar ljusna på morgonen även om det också snöar. Man får helt enkelt vara positiv!

Nähä minsann nu kallar cookie dough på mig högt, högt från frysen...jag står inte ut med det skrikandet så jag måste gå och tysta den!

                                                             

Kärlek och kramis!

Härliga helg, Sjukhus och Buuus!!!

Mmmm, härliga, härliga helg. Oj vad skönt det är att vara ledig. Fast denna helgen inleddes med lite jubb. Fredag natt i stan! Phu! Som vanligt...och brann gjorde det som ni nog vet på Krusegatan. Det blev en svårsläckt historia och tiden drog ut. Vi fick åka dit efter dryga två timmar och lösa av den ambulansen som varit där från början. När vi kom fram kom depå-bilden samtidigt dock. För er som inte vet är depå-bilen en bil som körs ut vid långdragna bränder eller andra insatser för att brandmännen behöver fylla på lite näring...man kan kalla det ett rullande snabbmats hak! Så, när vi kom dit för att stå vakt om nåt skulle hända, steg vi rakt in i depå-bilen och slog oss ner. Där blev det nattamad bestående av korv eller burgare och kaffe efter det! Efter dryga två timmars vaktande fick vi åka igen, ut på stadens gator till de andra patienterna som väntade!





I lördags blev det såklart några timmar i sängen och sen upp för att förbereda ett besök av goa kusinen med familj. Vi hade bestämt oss för att bjuda på kycklingmästaren eftersom den varit på diskussion sedan första gången våra karlar träffade varandra och satt och överträffade varann angående matlagning. Det bör tilläggas att kusinens karl då bjöd på sin skrytsamma lasagne! I går var det då revansch! Gott blev det men nu står det lika och tur är väl det för jag ser gärna att tävlingen fortsätter! Huset fullt av busungar, skratt och god mat...då är jag på precis rätt plats i livet! Dessutom såg vi filmen från egypten i oktober vilket var hur mysigt som helst och en härlig paus ifrån kylan utanför!

Idag har vi hälsat på gamlafarmor Ninni på sjukan. Som tur är är hon på bättringsvägen och tillslut blev det så att vi fick äran att ta henne med oss när vi gick och köra henne hem. Lillemannen var med såklart och fick ta en liten paus i fönstret på sjukan med sitt DS så vi kunde prata med doktorn i fred!



Ikväll skulle Daddy J iväg en stund så lillemannen och jag bjöd hem goa C och hade sån tur att hon hade pajrester kvar som hon tog med och bjöd på. En sallad fick vi iallafall ihop och sen blev det bara myys och lite välbehövligt skitsnack! ÄLSKAR opretantiösa (stavas det så) dejter!!!

Här nedan bjuds det på några bilder på två knasbollar som älskar att apa sig framför kameran:





Nä minsann nu ska det nannas! Haj sålänge!

Klart, Bästaste och Bubblor!!!

Så ja, då var det klart! Blöjan är av och pottan används flitigt. Visst händer det ett litet missöde nångång då och då, men inte ofta precis! Hahaha, det är klart att det var så det skulle gå till. Varför lär man sig aldrig?!?! Man kämpar och tjatar och tjatar inte och mutar och mutar inte, men ingenting händer. Sen skiter vi i det, köper tre paket blöjor till priset av två på Willys och VIPS så ska ungen inte ha blöja mer....KÄRLEK!!! Duktiga duktiga lilleman!!!

I måndags och tisdags var det dags för oss att njuta av Daddy J:s julklapp från mig. Vi lämnade lillemannen till momo och drog ner tilll Ystad Saltsjöbad för en massa mys. På med badrockarna och tofflorna, en kall öl och bubbel, bastande, badande och viiilande!!! Härligt. På kvällen fick vi en super 3-rätters middag och sen blev det bums i säng. Upp och åt en härlig frukostbuffe för att sedan hinna spáa oss lite till innan vi körde hem igen! Sååå härligt vi hade det! Konstigt vad fort tiden går bara...



Nu har det varit jubb igen i två dagar, imorgon bjuds det på en fredag natt i malmö stad! Ibland är jag såå trött på alla patienter. Käns ibland som att vi inte gör nån skillnad och ibland käns det som att vi kör taxi som ni vet sedan innan. Sen ibland så händer det något...någon liten sak händer som gör att jobbet plötsligt är det bästa jobbet man kan ha. Det är konstigt att det har blivit så lätt att bland alla "taxi-turer" glömma bort att man räddat en annan människas liv...eller de gånger jag faktiskt har fått vara med när det föds en ny människa till världen och JAG har fått vara den första att ta emot den...Hmmmm, tänker väldigt mycket på vad jag vill med mitt liv för tillfället?!?!?!Dessutom vill jag att ni ska veta att jag världens bästa arbetskompisar!!! Skrattar väldigt mycket på mitt jobb!



Jaja, huvudsaken är att jag vet PRECIS vad jag vill med mitt privata liv...och det bästa av allt är att jag vill ha det just så som jag redan har det...hur skulle man kunna vilja nåt annat???!!!



Nu får det bli soffan med te och knäcke!!! Kramm po er!!!

Jodå, På gång och Världens kämpe!!!

Jodå, det kommer gå som på räls!!! Lillemannen bestämde sig igår för att ta av sig sin blöja...Han är en sån kämpe!!!Han var alldeles torr efter natten och har idag kämpat heeeela dagen. Det innebär att han sagt "nu måste jag kissa" varje gång när han precis kissat...EN GÅNG HAR HAN DOCK LYCKATS OCH HUNNIT I TID!!! Superduper duktiga killen!
Nu finns det ju mer man kan göra än att KISSA på pottan och det har han inte kunnat under dagen. Låter det gå imorgon också för att se om han kan lyckas med det! Oj vad han har kämpat.
TACK för alla tummar ni hållt för oss, om ni orkar kan ni hålla dom en stund till för att hjälpa till lite på traven!


Idag har vi varit på badet och busat loss. Lillkillen var alldeles galen och hoppade upp och ner i poolen hela tiden. Skrattade och skvätte vatten. När vi satt i bastun efteråt sa jag till honom hur galen han varit som hoppat upp och ner från poolkanten. Svaret blev då inte helt oväntat: -" Mamma, jag hoppade bara ner, jag KLÄTTRADE upp!"

Nähä minsann, nu ska det nannas 7 kvat i timmen. Vi har stoppat i oss lite ostbågar under kvällen så magen känns som en spärrballong!

Kram på er!!!

Hemlis, Håll tummarna och Badbus!!!

Nu händer det grejer innanför väggarna hos oss...nä, vi ska inte gifta oss, nä vi ska inte ha bebis...men för oss händer här minsann väldans viktiga grejer. Jag tänker inte avslöja än, jag vill inte ropa hej, men jag tror faktiskt att här händer grejer nu!!! Så snälla ni, HÅLL TUMMARNA!!!



Imorse när lillemannen kom in och väckte mig sa han att han ville åka till badhuset. Kunde inte idag pga lite annat fix, men imorogn smäller det. Då åker vi två badälskare och busar loss lite på badhuset! HÄÄÄÄRLIGT!!!

Puss på er

Räliga unge, Mammakänslor och Lite ledigt!!!

Nu är det dags att vara ledig igen. Jobbar helgen så jag har den äran att vara ledig nu i 2 dagar! Mys står på schemat som vanligt. Och löpning såklart!!! Och inte att glömma...ett årligt besök hos gynekologen...jippiieeee....inte! Jaja, det är gött att få reda på att allt står bra till mellan varven!

Idag när vår lille prins kom hem från dagis satt han och pratade med Daddy J. Han började plötsligt gråta och berättade att en av pojkarna på dagis hade sagt att lillemannnen var en bebis idag eftersom han är 3 år och fortfarande har blöja!
Usch och fy för såna elakingar. Vår goa kille kämpar sååå för att våga sitta på pottan. Vi pratar om det varje dag. Han är helt torr på morgonen, han berättar när han kissat eller bajsat för då vill han ha en ny blöja. Dock har han fått nån konstig idé om att det är nåt väääldans speciellt med den där pottan (toan går inte heller). Det gjorde så ont i mitt mammahjärta över att han faktiskt nästan blivit mobbad för det idag. Vår duktiga kille som är så långt fram i mycket annat. Jag håller verkligen tummarna för att vi snart ska hjälpas åt att klara av det så han inte behöver stå ut med fler elakheter! Usch och fy!!!

Nu ligger dom där tossingarna som står överst på min topplista i badet. Kvällen har varit myyyys som vanligt. Tacos och LEGO! Nu ska vi snart "cuddle up" som Daddy J sa i soffan och se lite "Happy Feet" film innan han ska slängas ner i loppelådan och vi ska somna i soffan....


PASSA ER för att vara räliga mot mitt allt....ANNARS.....!!!!



Kram på er!

Buzz, Buzz, Buzzzzzz!!!

Nu buzzar jag igen! För er som inte vet vad det betyder, är jag med i ett bolag där jag får testa olika saker, mat, smink...osv... mot att jag ger tillbaks min och de jag "buzzat" för, åsikt om produkten!

Denna gången har jag fått äran att prova Santa Marias nya spice mix för FISK!!!


Har ni provat så berätta gärna för mig vad ni tycker!

Kramis

MMM, Träning och På gång!!!

Wow, denna helgen har verkligen bjudit på MMM (Massor Med Mys). I fredags var vi hembjudna till goa S och N med sina fiiina flickor. God mat, god dryck, mycket skratt och och gotte!!! Härligt var det. Vi sov över, så även morgonen efter bjöd på mys ( i alla fall för oss som var vakna...)











Förresten blev det också en härlig dansshow på morgonen efter frukost när en söt liten granne kom in och ville leka!







TACK fiiina ni för en gosig kväll och morgon tillsammans!

När vi kommit hem drog lillemannen och jag upp på stan för en liten fika med momo och S som sen skulle på bio. Det blev en härlig stund på Café Gustav Adolf UTOMHUS!!! Sååå härligt och nästan lite vårigt (även om det var grått som vanligt)





Eftermiddagen och kvällen igår ägnades till Bus och Mys! Vi åt en goer köttabit och sen var det E.T i soffan med lite lördagsgodis. Massor av bus försiggicks här också under eftermiddagen. Det var Star Wars bus och allt möjligt:





Efter en god natts sömn kom vi på att det var premiär med lillemanne på bio idag. Sagt och gjort vi bokade in oss på Sammys äventyr och köpte massor av popcorn och åkte dit. Lillemannen var superduktig även om det var lite svårt för honom att sitta still i slutet. Där fanns massor av barn som hade myror i brallan så det var inga problem! Söööt var han, Sammy!!!








Söndagskvällen har vi avslutat tillsammans med våra favorit lammfärsbiffar, klyftpotatis, viiiitlökssås och sallad! Slurp!!!

Förresten, måste bara få berätta lite om  min träning. Skrev om att jag var med i join the movement i förra inlägget. Jag har minsann hållt det än sålänge och har gjort 8 dagar på rad nu! Förutom det bestämde jag mig för att jag måste försöka mig på det här springandet igen. Och minsann. Jag sprang igår, tre km och även idag tre km. Har dessutom lovat på Facebook att jag ska springa tre till imorogn. Det känns såååå bra. Jag är på gång!!!! Tjohooooo!!!! Har inget direkt mål med detta. Jo, att jag ska träna mer, men inga andra högt flygande mål som man bara blir besviken av att inte uppnå. Däremot har jag en lite förhoppning om att om jag håller mig till mitt mål så kanske nån kg rinner av utan att jag har tänkt så mycket mer på det! GÖTT!!!

Nähä, nu ska vi se Solsidan på Play, sen är det loppelådan innan tidig natti!!! Jubb imorgon!