KAAALLT, Jubb och Mindre förkyld!!!

Hualigen vad kallt det är om dagarna...Brrr...idag har jag frusit om tårna precis hela dagen. Imorogn blir det minsann underställ på heeela dagen. Hemskt att frysa om tårna, det känns ju som att man fryser om hela kroppen då!?!



Idag har det jubbats, eller snarare halkats omkring på vägarna. Har haft att göra om man säger så! Men hur dum är man om man CYKLAR i detta vädret...borde man inte nästan skylla sig själv då??!!

Förkylningen är mycket bättre och det är bara sååå skönt. Känner det som att jag kan andas igen och då får man ju vara nöjd! Dessutom ska vi åka till Tyskland på onsdag man jobb så då är det ju skönt om man är på topp!

Brrr...nu blir det te innan natti!

Kraaaam

1:a advent, mysfrukost med lillprinsen och Lite ärenden!!!

Myyys...

Nu har vi haft mysfrukost! Ska bara klä oss och ta en tur och fixa lite ärenden idag. Bara halva ljusslingan till balkongen fukade igår när jag satt upp den...

Puss sålänge

Mysdagar, Julpynt och Skitstövel!!!

Fy för! Idag är det nån skitstövel som har snott min plånbok! F-n vad arg jag blir. Jag var så arg att tårarna sprutade. Vem gör nåt sånt?!?!?! Det sjuka är att vi var på Plantagen på Svågertorp och hade handlat blommor när det hände. Medelåldern var hög och nationaliteten var superduper Svensk! Bara så ni vet det alla präktiga gubbar och tanter därute att det finns tjuvar ÖVERALLT, bland alla sorters människor!!! 600 kr försvann, ID-kort, VISA-kort, viktiga kvitton med garantier osv...ALLT är spärrat...bara så att den j-a tjuven vet det!!! Det jävliga är ju att det blir så mycket jobb.Allt ska fixas nytt, allt ska spärras och dessutom råkar min plånbok betyda mycket för mig och jag vill bara ha DEN!!! Det värsta är väl att den ligger i nån snödriva nånstans med alla korten i och så handlar kärringen julklappar till barnbarnen utan att tänka mer på det!!!
Underbara gullungen blev bekymrad när mammas tårar rann och sa:- "Jag ska fråga pappa om du kanske kan få låna hans plånbok!?!?!"
Åhhh, vad jag älskar honom!!! Dessutom har han lovat att döda tjuven om han hittar den! ( Jag sa att man inte fick, men det hade ändå varit okej på nåt sätt...)

Jaja, förutom det (men det förstörde precis hela dagen) har vi haft en jättemysig dag. Efter jobb igår sov jag ho momo eftersom lillemannen var där. Imorse åt vi en liten julefrukost och sen åkte vi till G för att hjälpa honom med julpyntningen. Där blev det mysfika och pyssel. Massor med snö var där i Svedala.

Snowman!

Efter pyntande shoppade vi loss på lite blommor och annat som kan vara bra att ha till jul. Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat härhemma med att pynta och städa till det lite! Finfint har vi det nu, förutom två ljusslingor som bara funkar i ena halven...typiskt! Jaja, Z och jag vet vad vi ska göra imorgon! Lillemannen har som vanligt varit en klippa och hjälpt till där det behövts!

Fönsterputsaren!
TACK snälla mamma för all hjälp idag och även för en mysmysig dag!!!

I torsdags var vi lediga hela familjen och hade en mysdag tillsammans. Vi bakade pepparkakor, gjorde pepparkakshus, kolla nya Toy Story 3 på DVD, badade och bara var med varandra! Supermysigt var det. Jag hann dock med att ha ett litet studiebesök på jobb av en 1:a klass med goa goa ungar!





Kvällen innan rullade vi köttbullar till en härlig pastarätt som vi gillar starkt. Lillemannen visade sig vara en specialist!

Specialisten!



Slurp blev det!

Jaha, nu vet ni lite om vad som hänt i familjen Bus denna veckan när jag slarvat med att uppdatera! Mys i stora lass, men också lite gråt och tandgnisslan!
Förresten måste jag bara lägga in en bild på min söte göte när han skulle på barnkalas förra helgen igen. Har ni sett nån sötare som självklart bestämde att flickan skulle ha blommor...

Charmören

Nu är det nattidags för mamma Bus! En ny dag imorgon där man kan hoppas på att någon tagit sitt förnuft till fånga och ringer om en upphittad plånbok...(jag vill så gärna tro på ärligheten)

Natti och Kram på er!


Utbildning, Fika och Ensamhet!!!

Phew!!! Vilken dag vi har haft idag. Ibland kan jag faktiskt inte förstå att det kan finnas så många människor som anser sig vara sjuka SAMTIDIGT i samma stad. Jag kan inte förstå att vi bara kör och kör, den ena efter den andra och att vissa faktiskt på nåt sätt verkar njuta av att komma till sjukhuset. Är det inte nåt som är fel i vårt samhälla då. Om våra äldre och ensamma personer hellre ligger på akuten och fördriver tiden än är hemma och fördriver tiden?!?! Samtidigt som jag blir fruktansvärt arg ibland när folk utnyttjar ambulanser för att få skjuts, så kan jag ibland inte låta bli att tänka på att det finns människor som är så fruktansvärt ensamma att de ringer 112 för att där svarar alltid någon...Dom är så ensamma att de hittar på att de har lite ont nånstans för att i alla fall få lite besök...om så än besöket består av två sura ambulansare som inte har fått mat för att de tar hand om stadens ensamma och utstötta när ingen annan gör det...!?!?!!

När vi då förväntas göra allt det här, men också förlösa ett och annat barn, få igång ett och annat hjärtstopp osv, osv, kändes det ganska konstigt i går morse när vi fick reda på att vi fått nya städgrejer på en vagn och att vi skulle få utbildning i denna innan passet...Hahahaha, herregud alltså, ibland undrar jag vad dom tror om mig.

Koncentration!
Ser ni... där är en soppåse, en påse för använda mopphuvuden och två olika trasor för golv respektive utrusning....hahahahahahaha!!!!

Idag har vi som sagt kört som galningar. Hämtade en patient som kom med ambulansflyg till Sturup och där passade vi på att pausa lite, då planet landade 40 min senare än beräknat! Skönt med en liten andningspaus!

Vilopaus!
Självklart passade min goa kollega T på att lära sig så mycket som möjligt om RAKEL (vårt nya radiosystem) under tiden för att inte slösa bort den på vila!!!

I tisdags fick hela familjen ta en liten mysfika på eftermiddagen. Lillemannen och jag åkte till stan redan på förmiddagen, men Daddy J hade lite buissnes först och kom lagom till fikan! MYYYYYSCH!!!

Mina fina!

Gottegrisen!

Lillemannen nannar gott nu, Daddy J är iväg och jubbar och jag ska "make it an early one", för jag är trött, trött och ska jobba natt imorgon.

Puss och natti på er sålänge!

Gottemat, Mys som vanligt och Två nätter på jobb!!!

Slurp, idag har jag lagat riktigt god mat till oss härehemma. Vi firar ju vår lilla helg nu efter att ha jobbat hela den "riktiga" helgen. Det blev en riktigt god pasta med tigerräkor i en gräddig sås!!! Mmmmm...
Nu är det mys som vanligt, mina två favoritnördar spelar PS3 och jag har lite hemma spa med bad och scrub och ansiktsmask som doftar chokela!!!

Såhär ser det ut hemma hos oss nu: (Daddy J kände inte att han villa vara med på bild idag så jag har photoshopat så bra jag bara kan för att han skulle slippa...)

Favvonördarna!

Chokela på hela já!

Phu, haft två räliga nätter på jobb, man nu ska jag minsann få vara ledig en hel dag innan det är dags att ge sig på det igen! Imorgon blir det bus och på kvällen ska det bli föräldramöte!

I lördags var lillemannen på kalas hos söta A på hans dagis. Dom har en liten "kaaarlek" till varann och det var så mysigt att förbereda presenterna och självklart blommor skulle han ha med sig. Det blev kov med bröd, knorr på grisen och glasstårta! Mys, mys, mys! Tre andra från dagis var bjudna och dom lekte så fint tillsamman även om de var superblyga i början för varann när de träffades utanför dagis.

Nä, nu ska chokelamasken av!  Puss puss

Intox, Popcorn och Nattjobb!!!

Mmmm, idag har det minsann mysts igen. Undrar om man kan överdosera mys...Undrar i så fall hur man hade känt sig. De intoxer jag träffar i jobbet är ju inte så nöjda presic, men om en mysintox innebär en supergo känsla i bröstet och andningsproblem pga av kärlek så kanske man kan vara nöjd ändå?!?!?! Oj, vad flummigt det blev.

I helgen väntas det nattjobb. Bläää, lördag natt skulle jag klarat mig utan. Dessutom blir det lite slarv med sovandet inför, eftersom storprinsen också jobbar natt både idag och imorgon. Lillprinsens "bästa dagiskompis", "tjej"...nåt sånt ska ha kalas imorgon så jag har lovat att följa med. Hinner nog ta en liten tupplur när jag lämnar honom till momo innan jobb dock.
Han längtar så till kalaset, har fått välja present och omslagspapper och allt! Allt är med prinsessor, för det vet han att hon gillar!!! Naw!!!

Idag har vi fixat lite ärenden på Burlövs Centrum på eftermiddagen. Där träffade jag en barndomsvän och hennes lilla goa son. Vi hann med lite snack när busungarna tryckte i sig varsitt Happy Meal. Konstig känsla att vi satt där typ 15 år senare på "OBS!" fast med våra barn....mysigt.
På vägen hem somnade gullungen i bilen. Han är bara så sööööt när han somnar så och tungan tycks växa i hans mun....den hänger liksom alltid ut som på nån hund! Har ni sett nåt sötare:

Hundvalpen!

Nu är det nattidags för mig! Hoppas på lite sovmorgon i alla fall... Puss o Natti


Mys, Barnmässa och Nagellack!!!

Mmmm, haft en riktig myskväll med favoriten i mitt liv. Den andre favoriten är på konsert i Danmark! Bubbelbad och hemgjord pizza, sen mys i sängen med lite sånger och massor av skratt. Jag skulle sjunga Trollmors vaggvisa och det visade minsann sig att "Oh aj aj aj aj buff" var det absolut roligaste han någon sin hört!!! Goa goa unge!

I helgen var det Barnmässa här i Malmö och där var jag och min kollega A och visade upp ambulansen. Vi lärde ut lite om första hjälpen på barn också och svarade på frågor om allt från feberkraper till att de ramlar ner från skötbordet. Roligt var det men phu, jobbigt att stå så länge!! Lillemannen, Daddy J, Momo och Famo kom på besök!



Hmmm, går i mammas fotspår...???

La familia!

Ikväll i Tv-soffan utbrister lillemannen: "Mamma, flickorna på dagis säger att bara flickor får ha nagellack, men A (dagisfröken) säger att pojkar också får ha det. Jag vill ha det....lila!!!!"
Hahaha, vad säger man då?!?! Hmmm, varför ska bara flickor få måla på sina naglar. Att måla på sig själv är ju det roligaste som finns... Det blev i alla fall en kompromiss och därför är det nu målat på tummarna med lila fint nagellack! Söte-Göte satt som en primadonna med tummarna i vädret i säkert en kvart efter innan jag hade övertygat honom om att det torkat!

Nä, nu är det alldeles snart nattidags för även mig! Puss och kram på er!!!

Äntligen dags, Hoppas ni läser och Goa minnen!!!

Titta och njut! Sol, bad, värme, skratt och goa goa minnen i en häääärlig blandning!



Tidig morgon!

Flygresenären!

Städarens svan!!!

Livet är Underbart!

Pepparkakan!

Paradiset!

Bäst i världen!

Fiiina familjen...

The dudes!

Söte Göte!

Sandslottsbygge!

No comments...

En stor del av det goa resegänget...en tar en liten powernap och en håller i kameran!

Turturduvorna!

Goa, goa!!!

Boys will be boys!

Städaren...igen!

...och igen...

Bamse-killarna!

Brudarna! (obligatorisk pose)

No 1

Morsan!

åhhh HOPP!!!

Plums!

Buuuus!

HEPP!

Hmmm...

Kaaarlek!

Ännumera karlek!

Ahhhhhh!!!!

Maaat!

Massor av bus blev det!

Hej då Egypten!

Kul att det äntligen gick att få upp bilderna här! Härligt att sitta några minuter framför datorn och drömma sig tillbaks till värmen och LJUSET! Mysigt hade vi i alla fall!

Håll tillgodo!       Puss och kram från mig...

PS. Glöm inte bort att det poppar fram en liten bildtext till bilden om ni bara håller pilen på bilderna. DS

Jag har inte glömt, Alldeles snart och Nattjobb!!!

Oj, vad längesen det var jag skrev. Tror nog att det beror lite på att jag inte kan lägga ut våra fina semesterbilder. Nu ska nog det problemet vara fixat alldeles snart så då ska dom upp. Ganska härligt att det inte blir förrän nu eftersom jag då måste hårdtänka på hur gött vi hade det i solen och värmen!

Idag är det dags att börja jobba natt igen. Sitter på jobb nu, lungt än sålänge och har ätit god pasta med köttfärssås!!

Måste få stila lite med att jag var ute och powerwalkade/joggade i förrgår och även idag en runda innan jobb! Härligt känns det att vara igång och att jag tar mig ut även om min bästa powerwalkkompis (hänga gubbe på det du) kan följa med!

Så, alldeles alldeles snart kommer det upp härliga semesterbilder med sol värme och ljus på!

Nu ska jag krypa upp i soffan här på jobb med en kopp te och hoppas att lugnet håller i sig!

Kram på er!!!