Jubbehelg, Fredagsmysch och Sängkamrat!!!

Idag har det varit jobb igen! Varit på "dagbil" med gubben E!!! Kört lite transporter på härsan och tvärsan och hunnit med ett och annat larm och nån förtur också. Till lunch svängdes det ihop gulaschsoppa som faktiskt blev superdupergod trots tidsbristen!

Efter jobb kom jag hem till världens finaste lillkille som haft bästa W här som barnvakt mellan det att Daddy J for till sitt jobbande och att jag skulle hinna hem. Tur var det för vi fick en hel timme övertid, så det blev sent!
Väl hemma blev det chicken nuggets med goa grönsaker i soffan och film på tv! FREDAGSMYS!!
Ikväll nannar bus hos mig eftersom Daddy J jobbar sent, sent! Åhhh vad mysigt vi har så den lille godbiten innan han somnade efter en saga!

(En liten hemlis till dig Daddy J måste jag berätta! Mitt under sagan släpper sötegöte en fis, sen ler han fuínurligt och utbrister " OJ!! Och i pappas säng...säg inget till honom....")

Vet inte om jag egentligen är så trött som jag känner mig, eller om jag helt enkelt lääängtar efter att få krypa ner sidan om lillemannen, skit samma vilket! Natti på er alla och ha en goooo helg!!!

Puzzz, Goooo och Natti!!!

Nån som kan tänka sig en puzzz från denna puzzmun... <3


Back on Track, Familjehelg och Fotbollsträning!!!

Första veckan tillbaks på ambulansen är nu avklarad. Härligt med alla goa arbetskamrater och nya infallsvinklar på vad som känns bäst för mig och vår lilla familia!!! Två nätter har det blivit, inte många lugna stunder, men när det fanns lite lugn så blev det powernaps på soffan. På hur många ställen kan man göra det?!?! Nog om detta!!!

Helgen har spenderats med familjen. Fredagen bjöd på en god köttbit, halloumi, sås, svamp och grönsallad, lite vin och bra film med Daddy J efter att lillprinsen lagt sig! Inte igår faktiskt som vi såg en film tillsammans, jag såg dessutom hela, inte en enda liten sovstund någongång till Daddy J:s förtjusning!!!



På lördagen tog vi bara mysmorgon, drog runt länge i pyjamas och sedan lämnade jag av lillemannen i snöblasket till momo på Arenan för lite Disney on Ice! Det hade såklart varit en hit, jag fixade middag för kvällen och fixade fint så man kan kalla det en "win-win"!!! På kvällen kom nämligen kusin vitamin och hennes familj hit för lite bus. Meningen var ju att vi skulle fira julafton tillsammans, men lilleman var ju lite sjuk då så nu var det extra kul att träffas! Gottemat blev det och lite lördagsgodis på det. Dessutom "delade" kusin och jag på två flaskor vin!!! Perfekt!


Det blev fullt ös på killarna till klockan började bli midnatt, då åkte dom hem och sen ramlade vår lilleman i säng. Var inne och skulle släcka hans lampa och tror minsann att han inatt har lyckats lösa världsproblemen...älskade...



Idag sov vi sålänge vi hann innan fotbollen kl 10. Första gången på terminen betyder att där är alldeles för många barn, men det kommer trilla bort en del om några gånger. Dom är bara för goa när dom springer runt som yra hönor. Duktiga och ambitiösa tränare har dom dock som får viss ordning på gänget och har superbra övningar! Det viktigaste av allt tycker jag är att de lär sig jobba i lag, vänta på sin tur osv. osv...



Efter träningen följde P och mamma L med hem på lite brunch. Kaffe till morsorna och bus för killarna. Eftermiddagen har sedan ägnats åt mys, bad och matlagning! Fick inspiration av goa S o N, men gjorde sen om receptet så det passade mig. Supergod fisk säger jag er!!! Slurp!!! Såg gott ut redan innan det varit i ugnen!





Nu nannar lillebus gott! Jag kommer inte göra mer för mänskligheten ikväll! Jobb imorogn, men med lite sovmorgon, börjar inte förren 8.30, det innebär att jag hinner vara med och lämna på dagis!!!

Kram och natti på er, imorgon börjar en ny vecka!!!




Ledig tid, Lugn och Vila!!!

Jahapp, då är man ledig lite igen. Känns helt plötsligt underbart med 4 dagars ledighet på rad, vilket är ganska vanligt med ambulansschemat. Skönt att man har lärt sig uppskatta saker nu när man varit ifrån det ett tag. Vi drog i alla fall iväg till H-dynge för lite familjemys nu när vi var lite lediga, och mys är precis vad det har varit. Sovmorgnar, alldeles för mycket gooo mat, TV-mys, långpromenad och utebus!!!
Ett litet bildsmakprov kommer här för er att njuta av:


Don Corleone


Söta Elsa vilar i Daddy J:s mysbrallor


Daddy J...<3


Utemys!


Lantlollorna


W fixar käk!



Köttgryta med Amarone...mmmm...




Sen såklart en liten serie på det finaste...





Imorgon är vi minsann lite lediga också, och då blir det en sväng till storstan för att fixa lite ärenden och sen lite "bästa kompis-mys!" på eftermiddagen.

Krrraaaaaauuum!

Slutet på nåt nytt, Början på nåt gammalt och Myyyyys!!!

Idag är sista passet på resursteamet gjort. Oj, oj, oj vad mycket jag har lärt mig och vilka härliga människor jag mött! Har hunnit med sååå många avdelningar på knappt ett halvår: Akuten, Kardiologen, Onkologen ,Infektionen, Njurtransplantation, Lungkliniken, Medicinen, Ortopeden, KK, Urologen, Endokrin, AKVA!!! Tror det är alla.... Vill nu inte på nåt sätt påstå att jag kan allt detta, men jag har lärt mig sååå otroligt mycket ändå. Massor faktiskt. Små guldkorn här och var som jag lägger på minnet och plocker fram när jag behöver. Dessutom har jag träffat så mycket nya människor, sköterskor, doktorer, städare, transportörer och inte minst patienter. Många minnen har jag samlat på mig och , de flesta positiva!!!
Bjöd på en liten kaka på APT:n i torsdags, och fick en goood flaska Amarone och ett fint litet kort med ett "Lycka till på det nygamla jobbet"!

Tack alla fina resursare för att ni har orkat lära upp mig, en "ambulansare" som inte ens fattade att man skulle dela ut mediciner klockan åtta när jag kom till er!!!

Vill också säga att jag är stolt över mig själv! Stolt över att jag gjort detta! Lämnat min "trygga" miljö för att ge mig in i nåt för mig ganska okänt faktiskt. Det är olika världar ska ni tro. Stolt över att jag har nåt att jämföra med och inte går år ut och år in och klagar och gnäller för att jag inte vet nåt annat. Stolt över att jag vågat lämna detta och faktiskt känna att ambulansen tar upp en stor del av mitt hjärta. Stolt över att erkänna att jag nog är en ambulansare trots allt och ingenting annat!!!

Jag lämnar dock resursteamet av anledningen att schemat inte riktigt funkar för mig och min familj, min familj som betyder allt och lite till...ett jobb är bara ett jobb! Dessutom gillar jag att vara ute om dagarna, i alla väder, på olika platser!

Helgen bjuder på myyyyys, lugn och lite HLR-utbildning! Ska iväg på lite uppdrag och lära ut med mina dockor och min deff imorgon! Nu kallar sängen!!!

KK, Kina och Cykeltur!!!

Slurpelislurp! Ikväll ska det ätas på goaste kina med famo o J!!! Det är en liten tradition vi har återkommande eftersom Daddy J har ätit där med famo sen han var liiiiiden!!! Söta familjen Wong tycker det är kul att det blir fler generationer! Kan nog inte bärga mig, utan MÅSTE nog ta deras goa goa vårrulle till förrätt!!! Den är bara sååå god! Mmmm, perfekt med lite kina eftersom jag varit duktig och cyklat idag!!!

Dagen har spenderats på KK-gyn avd! Kul med lite ombyte, men alltid lite extra trött när jag varit på en för mig ny avdelning!

Återkommer med nån mysbild från Kina...

Och till dig Daddy J, du har gjort ett bra val...:


Kram o Puss

Solsken, Utebus och Hamburgare!!!

Idag blev ju vädret inte riktigt så illa som förväntat, solen sken till och med några minuter på oss. Så glad jag är över att ha hnnit med att vara ute lite när det faktiskt var väder för det!

Idag drog vi ihop ALLA goa vänner för lite utebus på lekplatsen och sen lunchade vi dessutom tillsammans! Bara en massa killar som busar loss, men den allra yngsta är dock flicka....möjligen är hon också den tuffaste! Söt är hon i alla fall, det är en sak som är säker:










Åhh vad jag älskar dessa röror. Ungar som skrattar och skriker och bara är barn! Sååå härligt!!!

Kvällen har bjusit på badkarsbad med nya badbombmor från goa vänner och lite hamburger-middag! Imorgon är det dags att påbörja sista veckan på resursteamet innan det är dags för ambulansen igen! Konstig känsla faktiskt, det är inte klokt vad fort man anpassar sig till nya miljöer!

Kram på er alla! Och en extra kram till en gammal vän som idag blivit mamma till en fiiiin flicka för andra gången...välkommen till världen lilla du!

Blött, Sushi och Goa ungar!!!

Har haft världens myslördag med goa ungar och goa L!!! Badbus på pilängsbadet i Lomma och sen sushi och gotte framför Bilar 2 ikväll! Sötnötarna har lekt galet bra som vanligt, men idag har jag inte tagit en enda bild på dom... Ikväll blir det L som får pryda dagens bloggbild! Väldans goa L <3


Regn, Grått och Snart helg!!!

Fy fasiken vilket tradigt jädrans väder vi ligger inne med, det är inte ofta jag säger så mycket om vädret eftersom jag oftast nöjer mig med att tänka att vi inte kan göra nåt åt det ändå....men detta, detta är ju bara FÖR mycket! Det är så jäkla grått så gråsuggor är solgula i jämförelse....åhhh jag tror jag blir tokig!!!

I alla fall har vi idag trixat loss här hemma ordentligt. Tvättat och fixat akvariet, vikt tvätt och bakat lite gooooda chokladkakor som vi ska bjuda på imorogn när goa vänner kommer hit på kvällen. Ett pass på akuten på morgonen och sen hem för lite matlagning och så kommer godingarna hit för lite kvällsmys!!!

Daddy J ska upp i natta o se matchen, så han har hoppat ner i loppelådan redan, jag tror jag gör som honom eftersom min klocka ringer strax efter 5!!!

Kraaaaaaaam och en stor sol till er i hopp om att höja humöret!


Ssscchhhh, Natti och Vi ses imorgon!!!

Natti...


2012, Gott Nytt År och En härlig jul!!!

Tjolahopp så blev det 2012!!! Vilken fest det blev...Vi var bjudna till vår goa goa vänner H o L och därmed också lillemannens bästa kompisar P o J!!! Dagen spenderades med att vila upp oss och fixa till oss inför kvällen, innan det var dags. Maten hade vi gemensamt beställt på Limhamns Saluhall, och är sååå nöjda med allt. Superduper gott!!! Gratinerad hummer, Kalvrygg filé och vaniljpannacotta...åååhhh vad gott det var!!!







För oss var det ett gäng med nya människor som kom. Aldrig hade vi träffat dom, men kvällen blev supertrevlig och alla festade loss. Vår goa killar busade konstant heeela kvällen, var med och sköt kvällens alla raketer kl 00.00 och stupade sen i säng innan 01.00 nångång!!! Sååå härligt, sååå duktiga!!!
L o H hade gjort så fint med dukning och allt och köpt fantastiska viner som dessutom var utprovade till maten!!!
Ungar, hundar, och glada vänner i en härlig mix! Lillemannen hade dagen till ära bestämt sig för att ta på smokingen som han fått av mofa när de kom hem från USA!!!


































Julen har spenderats med familjen! Julafton blev inte riktigt som vi tänkt oss, då lilleman började dagen med en spya och gästerna som haft magsjuka vad dom tål, inte vågade komma!! Det skulle varit ett gäng på massor av folk, men slutade med momo, lilleman, Daddy J och jag. Lillemannen visade sig inte alls bli sjuk, utan var nog bara förkyld i magen samtidigt som han var något uppspelt inför den stundande dagen! Vi hade det mysmys ändå!!!










Juldagen stod jag standby på jobb, men fick ingenting så firandet hos mofa o L kunde starta lite tidigare på dagen. God middag utan julmat och så klappar igen...







Mellandagarna har vi sen spenderat i H-dynge som sig bör. Iklädda pyjamas och myskläder har vi bara vilat oss och fördrivit tiden, med bilbanebygge, lego, polislekar och film. Massor med go mat har vi lyckats hinna med också. Dessutom jobbade jag tre dagar!!!
Givetvis hade vi julklappsutdelning även där...















Det roligaste av ALLT måste ändå ha varit bajsspelet som inhandlades i mellandagarna! Vem tycker inte det är roligt att fisa med munnen, eller flytta runt olika sorters bajskorvar på en spelplan...??!!













Med detta galna bildinlägg vill jag önska er alla ett fantastiskt 2012 och hoppas på att vi ses här detta året också!!!

Kramar från bloggerskan...