Jobb, Jobb och Tar det aldrig slut??!

Nu har jag jobbat två nätter i helgen och ställer mig frågan: Tar det aldrig slut?? Det bor väl typ 300.000 människor i malmö...Hur många av dom kan vara sjuka samtidigt. Jag menar, JAG träffar ju inte alla ens som är sjuka för det finns väl dom som KAN GÅ SJÄLV till sin vårdcentral...eller?? Hur kan det vara möjligt att alla ambulanser i malmö stad kör dygnet runt utan stopp?? Borde det inte finnas stunder då de flesta mår hyfsat bra och klarar sig utan blåljus och sirener??
Jag menar verkligen UTAN STOPP när jag säkriver det. När man lämnat en patient på akuten, fyllt på bilen och trycker på "klar-knappen", då genast börjar det tjuta igen...och så ligger det en ny tur och väntar nånstans...
Även nu när man jobbat natt tänker jag...då är det ju ÄNNU konstigare att så många är vakna...Ni ska veta att det är verkligen en helt annan värld jag lever i när jag är på mitt jobb. Som nu tex, sitter jag härhemma med alla fönster öppna och njuter av att vara ledig! Alldeles tyst utanför, hör bara någon som skrattar och lite fågelkvitter...VAR är alla sjuka människor då...?!?!

Nä nog om det, bara märkligt att leva i två helt olika världar när man jobbar eller är ledig...

Trött är jag i allafall efter helgens övningar, så det blir sängen nu, gött att vakna imorgon och kanske vara "ute ur den här nattjobbs bubblan"!!!



Kram o natti på er

Pensionären, Loppis och Annat smått och gott!!!

Phew, idag är man minsann lite trötter. Firade av en go arbetskamrat igår kväll eftersom han går i pension i sommar. Frossade i filé på rådhuskällaren och avslutade med massor av öl och jäger på Bishops Arms på Gustav! Trevligt hade vi i alla fall och det sista järngänget gick inte hem förreän de slängde ut oss från puben! Härligt att träffa sina arbetskmrater på fritiden ibland och bara ha roligt tillsammans!!!

Pensionären:


Pensionären lite senare:


Lillemannen koppor är i stort sett helt borta. Han har varit en så liten kämpe och inte gnällt nästan alls, trots att det kliat och kliat och kliat!!! Han hade en hel del, värst var dom i öronen och rumpan och i hårbotten...





Daddy J och jag har rensat ur alla skåp och garderober härhemma och sorterat ut ALLT som vi inte tänker klä på oss igen, lillemannens kläder i strl 98-104 är för små så de åkte också. I söndags packade jag och momo och lillemannen bilen och drog på bakluckeloppis med allt! Roligt var det och inte helt fel att komma hem med pengar i fickan!









På eftermiddagen kollade vi in "lillkusinen" när han spelade match!!!



Annars har vecka hittills bjudit på mycket jobb! I måndags var lillbus hemma med Daddy J, när klockan var 10.00 fick jag ett mms som såg ut såhär:

"Tycker du jag ska väcka honom nu?? // Daddy J


Senare fick jag också en fin bild på hur lilleman skulle lära Daddy J att göra vår obligatoriska morgonsmoothie:



Nu mina damer och herrar är det nog tjafsat för idag. Vill bara passa på att visa upp min nya bikini som jag inhandlade idag. Alltid en massa svettningar och panikångest över fläsket, men idag hittade jag den, provade den, gillade vad jag såg (ja, tro det eller ej) och köpte den med ett STORT leende på läpparna! Den blir väldans snygg till solbränd hud kan jag tro!!!



Nu ska ungen i säng så man kan få nån timme på soffan innan sängen kallar!!! Kraaaamis på er!!!


Cool, Coolare och Coolast!!!

Behöver jag säga nåt mer...


Pricken, Bubbelbus och Fredagsmys!!!

Jahapp, så var dom då här....efter en månads väntan....vattkopporna!!! Körde till jobb igår halv 6 då allt var frid och fröjd för att typ två timmar senare få ett samtal från Daddy J som säger att lillemannen börjat se prickig ut. Galet vad fort det går. Han mår dock busbra än sålänge. Har typ 60 koppor på ryggen, magen, kinderna, pannan, hårbotten och öronen. Har sett en på tungan också, men den verkar han inte ha upptäckt så det håller vi för oss själva!!! Började klia ordentligt ikväll, men han har fått Tavegyl ända sen de poppade upp igår så vi håller tummarna för att han får sova inatt!!! Söt var han innan och på nåt konstigt sätt ännu sötare med prickar överallt....


Hela familjen hade äran att få vara lediga tillsammans i tisdags så då blev det badbus på Vanningen. Mysigt eftersom där knappt var nåt folk, men lite synd för de hade ändra öppettiderna i cafeét inför sommaren så vi höll på att svälta ihjäl....nåja, vi klarade oss ganska bra och hade mycket bus för oss. Daddy J och jag fick självaste djävulen i oss och åkte så fort vi bara kunde i vattenrutschkanan...där var en klocka som mätte hur fort man åkte....Så roligt, så roligt, även om det blev förlust för mig, och då körde jag ändå med "rumptricket"....vet ni inte vad det är så får ni leva i ovissheten!!!



Ikväll har det således varit en väldans go hemmakväll. Daddy J jubbar och lilleman aka "Pricken" har badat och gottat oss i soffan. Nu sover han gott!!!



Kraaam o Natti!!!

Alla hemma, Livet som bäst och Hockeyfinal!!!

Allra bäst är det när vi ses igen hela familjen efter att ha varit utflugna på varsitt håll heeeela helgen. För mig har helgen inneburit jobb, jobb och lite mer jobb, med en lite paus igår kväll då jag tittade på en go film och sedan sov några timmar innan det var dags att jobba ännumer. Daddy J har också jubbat på, och lilleman har firat helg med momo. De har klippt gräs, planterat tomater, hejat på Eric Saade när han sjöng sin "Aj willy poppolar", varit på Kulturen i Lund och firat barnens dag med korvgrillning och allsång!!! Vilken helg va??!!!!

Vill bara tillägga att lillemannes planer för framtiden nu är:

1. Att bli ishockey-man

2. Att bli sjungare-man och sjunga med Eric Saade i Tv när vi hejar på honom!!!

Nu är det lite hockey innan natti...HÅLL TUMMARNA FÖR VÅRAT LAG!!!

Natti                                                


Nallekonsert, Smultronstället och Bara mysch!!!

Hmmm, hur kan man bli så slö av att göra så lite??? Åkte ner till smultronstället vårt i måndags. Först jobbade jag en stund på STROKE-dagen och sen bar det av ner mot H-dynge. Jag släppte dock av de andra två för att sedan hålla en utbildning på Idala gård i HLR. Mysigt stället det där...verkligen. Har hört mycket av deras mat som jag inte hann smaka, men jag fick med mig en superfin flaska olivolja hem så jag är superduper glad!!! I H-dynge har det förstås bara varit massor av mys som vanligt. Och MAT...massor av mat!!! Gott gott, vi har lagat tuppavingar (som vi förresten också har vi vår frys nu), grillat revben, druckit vin, druckit margarita, bullar till frukost osv....mmmm, det känns faktiskt som att vi varit på en liten semester!!! Tyvärr har finaste Hemming, kungen av H-dynge åkt till himmeln...han var supergammal och sjuk, men blev påkörd av en bil. Så, lite begravning har vi också hunnit med!!!

















Var förresten på Nallekonsert i lördags. Jag och Z med momo också kusinen med sin L och hans momo! Började med ett stopp på Jensens och sedan vidare mot konserten och dagens gäst var Clownen Manne! Hur roligt som helst. Bjuder på lite suddiga bilder från dagen men dock. Om ni undrar vad det är för knasiga brillor barnen har på vissa foton, så kommer de från nåt barnhäfte man fick på Jensens...vissa tyckte de var väldigt bekväma!!!











Nähä minsann nu ska det ätas en nattamacka och drickas lite te!!! Har ni sett min nya favvobild förresten:



Och här kommer minsann en till...



Natti natt... <3


Sköna Maj, Valborg och Annat smått och gott!!!

Så var vi även inne i maj! Tiden bara rinner iväg, men det är ju bara för härligt med detta goa vädret. Har i och för sig varit lite småkallt i veckan, men soooool dagarna långa!!!

Jobbade natten till valborg och hade verkligen fullt upp hela långa natten. Åkta hem och packade lite grejer innan lillemannen och jag åkte till momo. Där kunde jag ta mig en tupplur några timmar innan vi skulle fira loss lite. Kusinerna kom och vi grillade lite innan vi gick på det traditionella bålet!



På 1:maj beslutade vi oss för att sticka en liten runda till Alnarpsparken. Det var en tradition vi hade när jag bodde hemma att vi brukade ta oss dit för att se deras lilla karneval med karnevalståg, vattenkrig och annat. Mysigt att göra det med lillemannen i släptåg. Han tyckte såklart att det var helgalet när de busade omkring i den skitiga dammen.









På kvällen överaskade vi Daddy J som jobbat hela helgen med en riktig söndagsmiddag. Det blev rostbiff med basilikapotatis och rosépepparsås! Slurp!!!



Veckan har bjudit på en massa jobb och fix. Har börjat gå igenom varenda garderob och låda eftersom vi ska stå på "bakluckeloppis" i Lund i mitten av maj. Så himla skönt att bli av med en massa "skit"!!!

Måste bara skriva vad lillemannen sa häromdagen när han tagit på sig sin nya jacka...Daddy J sa: Vilken fin jacka du har, en sån vill jag också ha!
Då svarade busungen: Det går inte pappa, den finns inte i din STORlek, den finnsa bara i LILLlekar....
Goa goa, smarta unge...vi hade inte hjärta att rätta honom, utan tyckte nog att det var ett ord som funkade!!!

Har jobbat både igår och idag och cyklat till jobb båda dagarna. Idag när jag kom hem hade lillemannen och Daddy J gjort hemgjorda hamburgare. Jag kan säga att efter två sådana burgare och typ ett glas vin är jag redo för sängen närsomhelst. Härliga helg...