Semester, Semester och Semester!!!

Hej på ett tag!!!

Nyklippt, Anna Anka och Sushi!!!

Hahahaha!!! Anna Anka just made my night! Hahahah, man bara älskar att hata henne. Måste bara skriva lite om henne i min blogg för det är hon värd tycker jag. Såg henne precis i Skavlan, hon är ju inte sann. Fick ett mess av kusinen som skrev att hon tyckte att hon var som en seriefigur...sååå himla rätt. Kolla likheten:

Anka 1  Anka 2

Hahaha, hon är faktiskt underbar på sitt eget lilla vis. Det måste ju vara helt galet att inte förstå bättre än vad hon gör. För hon fattar verkligen inte vad det är hon säger....hahahaha!!! Vet inte om jag hatar eller älskar henne!
Nä, nu ska denna förfallna skandinaviska kvinnan berätta lite om mina senaste dagar som gått:

I onsdagsnatt vaknade lillemannen med 39 graders feber. Han och jag gick och lade oss i soffan och tittade på Saltkråkan i någon timme, sen vid halv 4 somnade vi där och sov gott till klockan halv 10...skönt! Efter detta vaknade lillemannen frisk som en nötkärna...underbart!

Min sjukling mitt i natten!

På kvällen körde lillemannen och pappa J en rock ´n roll kosert för mig:

Rock ´n roll baby!

Idag har vi haft mys med L och hennes P och J. Det blev frukost och lunch och massor med bus. Sen hämtade vi momo eftersom Z ska vara där i helgen när vi ska jobba! Vi körde till K som klipper Z och skaffade honom en ny frilla. Naw, min lilla bebis blev en stor kille med nya frisyren!

Stora killen

Ikväll har jag haft en "ensam hemma kväll" med sushi. Gotte!!! Har minsann spacklat igen ett stort hål på lillemannens tapet som uppkom i "gå och nanna striden". Ska måla över det i morgon kväll och sen ska det vara som nytt!

Sushi!(alla bitarna är inte med eftersom jag var tvungen att smaka lite innan jag tog en bild)

Nu är det dags för en dusch och sedan marsch i säng så man orkar med alla "sjuka" malmöbor imorgon!

Niatt natti

Utbildning igen, Pannkakor och Massor med Mysch!!!

Idag var det utbildningsdags igen. Har varit i Trelleborg på "höftprojektet".
I eftermiddag körde jag till J som har en jättefin liten second hand affär för barnkläder i Lomma. Ni kan läsa mer om affären och kläderna och inlämningsrutiner på http://kidzfactory.wordpress.com. Vi hade bestämt träff och hon skulle få alla Z:s gamla kläder och titta vad hon ville ha! Min kära mamma har huserat alla avlagda kläder och sorterat dom fint i storlekar och jag måste nästan säga att jag skämdes när jag åkte och hämtade dom idag....LÅDVIS!!! Herregud, han är 2,5 år och har haft så mycket kläder så det är inte sant... Jaja, ska bli spännande att se vad det blir av det!

Ikväll har det bara myschts och busats. Nu åker vi ju snart, och då ska det mysas så vi kan stå oss på det en hel vecka!
Livskvalitet!

Det blev bara rester till kvällsmat så jag överraskade familjen med lite pannkakor på kvällen. Här nedan kan ni ju se vad min lilleman tyckte om det:

Njutning 1  Njutning 2  Njutning 3  Njutning 4

Det är bara så underbart när lillprinsen njuter av vad jag lagat! Härligt att se!

Kramis, kramis!

UTMANING!

Jag har blivit utmanad av Anna och lätt är det minsann inte!

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort,

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. vad heter du? Jeanette

2. ett ord på fyra bokstäver: Jaså

3. flicknamn: Julia

4. pojknamn: Johan

5. yrke: Jurist

6. färg: Julröd

7. klädesplagg: Jeans

8. mat: Jons Kycklingmästaren

9. sak i badrummet: Jet Set control by Philips, (ja så heter faktiskt min hårfön)

10. plats/stad: Jönköping

11. en orsak att vara sen: Jägermeister...(kvällen före)

12. något man skriker: JIPPIIIEEE!!!

13. film: Jalla! Jalla!

14. något man dricker? Juice

15. band: Jackson Five

16. djur: Jättepanda 

17. gatunamn: Järnvägsgatan

18. bil: Jaguar

19. sång: Jonny vá gör du?

Jag utmanar: Åsa, Felicia, Helena, Dennis och Annelie


Ledarskap, Ingen kaka och Kycklingmästaren gör det igen!

Idag har jag varit iväg på utbildning hela dan. Det var på Revinge, på räddningsverket och dagens utbildning hette: Ledarskap under stress!
Helt okej, men jag är verkligen inte van vid att sitta på det viset en hel dag. Jag tycker man blir så himla trött i huvudet och samtidigt känns det konstigt att vara trött eftersom man inte gjort nåt. Dessutom har våra tramsiga chefer bestämt att vi inte ska någon kaka till eftermiddagskaffet, utan vi ska vara nyttiga och äta frukt istället. Sååå tråkigt...hahaha vi är ett gäng som skriver det i våra utvärderingar varje gång...var är kakan???

Ikväll träffades lilla familjen på Malmborgs för lite handling. Pappa J tyckte att vi skulle ha "kycklingmästaren" till middag, och jag är ju inte sen att hänga på det eftersom det innebär att J lagar maten. För er som inte vet, innebär "kycklingmästaren" att J grillar en hel kyckling i ugnen, till det serveras ris och sallad. Idag måste jag bara säga att han slog ALLA rekord. Vilken kyckling det blev. Skinnet var så knaprigt så man blev galen...slurp!!!
"The chickenmaster did it again!!!
Tog lite foton på galna familjen som äter kycklingmästaren:

SLUUURP!!!  Kycklingmästaren själv!!!  Inte så sugen på fotografering!  Kycklingmästarens stolta

Mmmm, efter detta tog lillemannen och jag oss ett bad och nu snusar han gott i sin säng UTAN något bus!!! Vår duktiga kille (som dessutom vräkt i sig bruna bönor till lunch idag på dagis...)!!!

Natti på er, ny utbildningsdag imorgon!

Ankor, Föräldrasamråd och Tore???

Mmmmm, mys söndag blev det. Lillemannen och jag träffade A och hennes O och gick i det fina vädret till Sibbarp och matade ankor. Efter ankmatningen lånade vi den fina lekplatsen på Sibbarps camping för ett tag och försökte se ut som om riktiga campare så att ingen skulle skälla på oss. Vi lyckades!!!

Ankmatare 1  Ankmatare 1 och 2  Ankmatare 2

Efter detta satte vi oss i solen och åt lite onyttigheter till lunch. Barnen åt korv och vi mammor (som hade gått och gått och gått och gått hela förmiddagen) åt varsin gooood ostburgare!

På kvällen slängde jag ihop en riktigt maffig och smaskig lasagne som vi bjöd över O och L på. Snart, snart åker vi ju till Egypten och det var hög tid att beställa från tax-free katalogen! Mysigt var det!

Idag har jag varit iväg på "förskole-samråd". Inte världens roligaste möte, men jag fick upp ögonen ännumer för hur bra vi har det på Z:s dagis. Det är en del klydd på andra förskolor och säkert på vår också, men inte alls på samma sätt.
När jag var borta hade pappa J och lillemannen "tältat" i våra sängar och det var visst fullt med lejon utanför!!! Tur att man inte var här...

Måste också bara få berätta för er att lillemannen har varit sååå duktig vid läggningen de sista kvällarna.Jag har ju klagat en del, men nu när han varit så duktig så måste jag ju bara säga det också. Skam den som ger sig!

Nu är det snart natti, ska på utbilning heeeela dagen imorgon, men först måste jag ju bara böna och be om att få veta vem TORE är....snälla berätta!!

Kramis på er alla!

Högskoleutbildad städpersonal, Lila morötter och Spätta!

På fredagarna på jobb är det någon galning som kommit på att vi ska städa vagnhallen. Vilket j-a liv det är om den saken. Vi går där med våra kvastar och moppar och golvtvättare och det känns så himla döfött. Världens tråkigaste städning är det. Och är det verkligen vår sak?? Alla andra har väl människor på sitt jobb som sköter städningen. Härmed inte sagt att det är något fel att vara städare! Tog lite suddiga bilder på "systrarna" som städar och gnor:

Städare H  Städare M

Idag sov lillemannen till typ 8, sen låg vi och mös framför tv:n heeeela förmiddagen. Så mysigt och skönt! Såg på Saltkråkan (om och om och om igen) och hade med oss täcke och kudde!

I,m usually gorgeus but this is my day off!

I eftermiddag har lillemannen och jag varit på ljusparty hemma hos en arbetskamrat. Mycket fina ljus och lyktor och annat fint. Blev lite nytt till julen. Synd bara att det ska vara så himla dyrt!
Momo bjöd hem oss på middag ikväll. Hon bjöd på panerad rödspätta och potatismos. Dessutom hade hon varit på en plantskola och köpt lila morötter. Dom var väldigt fina, ända tills dom hade kokt. Då blev dom mest tradiga, men goa var dom och allt annat också!

Goe middagen!

Nu är det snart sängen som gäller. Grannen har fest och det är sååå otroligt lyhört mellan våra två lägenheter så jag får väl vänta tills dom har gått ut! Hahaha, känner mig som en gnällkärring!

Vilken "TORE" är det förresten som kommenterat mitt förra inlägg....nyfiken!!!

Kram och natti!


SLÄKTTÄVLING, Bildbevis och Kräftskiva!

Jaha, då har vi sörplat kräftor igen ikväll! Slurp, men det var nog sista skivan för detta året. Pappa J och jag sörplade för fullt och rätt vad det var skulle lillemannen också ha minsann...Mmmmmm! Han upphör aldrig att förvåna. Idag hade de haft broccolisoppa på dagis och han hade ätit TVÅ stora portioner. När jag frågade honom ikväll vad han fått till middag på dagis svarade han: Soppa, jag vill ha mer! Hahahaha, vilken tvååring älskar broccolisoppa??!!

Idag kom det med posten, så nu är det officiellt:  Kortet!

Idag är det premiär för SLÄKTTÄVLINGEN här på bloggen!
Jag tänker lägga upp en blid på en känd "fixare" från Astrid Lindgrens värld. Och jag vill att alla i min släkt, eller alla som känner min släkt ska gissa vem i släkten han är lik??? Det är återigen min son som har inspirerat mig... Första gången han såg honom sa han: Det ser ut som .........! Och jag håller med, likheten är ju slående.
Här kommer han:

Farbror Melker! Farbror Melker!

Skriv ett förslag i mina kommentarer så ska jag avslöja svaret om några dagar!

Sov gottans på er! Imorgon drar jag med moppen till ett dagpass på 914!

Jubb, Grisahosta? och Kycklingsoppa!

Nu har det varit "hard work" i två nätter. Har faktiskt haft ganska mycket båda nätterna. Tyvärr är jag lite "influensig" och ni som jobbar på nätterna vet att det är såååå mycket jobbigare när man inte känner sig bra. ALLA andra ligger i sina sängar hemma utan att bli störda av nåt larm som piper mitt i natten och det finns ingenstans i världen man hellre skulle vara på än i just sin säng...

En bild från en lägenhetsbrand inatt:

PPBRA3-20090916

Natten som gick skulle jag försöka bädda ner mig en stund. Precis när jag skulle lägga huvudet på kudden så stack HAN fram nosen... precis ovanför mitt huvud tittade han ut...Sigge Spindel! JAG VET att dom inte är farliga och att dom inte bits osv osv, men jag tycker bara att dom är så otroligt räliga!!! Jag gick ut och frågade M om han kunde komma in och döda den. Jodå, han kom in på studs men nådde inte upp till taket...då kom O upp ur sin säng med håret på ända och klättrade upp i min säng för att döda! TACK snälla! Sen fick jag sova i 20 minuter i alla fall! Nä, det blev faktiskt två timmar!

Har iallafall kunnat ta det lungt och vila mycket på dagaran efter som det fördömda körkortet är klart! Fortfarande lyckligast i världen över det!

Idag hämta de vi lillemannen och har "bousat" loss här hemma. Byggde lite tält i vår säng och sen gjorde jag pappa J:s favvo: kycklingsoppa, sen gick vi en promenad i Limhamn och sen blev det en liten dusch för lillemannen!

Boooouuuus!  Kycklingsoppa!  Badpojken!

Nyheterna om lillemannens sänggående är att han numera inte går upp, utan nu stannar han i sitt rum, men sjunger och pratar och kastar kuddar och gosedjur omkring sig i en och en halvtimme istället. Han är bara för rolig. Det är lättare nu än innan, men det tar ju fortfarande lite för lång tid! Söte Göte!

Nu ska jag ta mig en kopp te i soffan!             Kramis!

C-kort, Kalas och Hög ljudnivå!

JAG KLARADE DET!!! Så himlans skönt så det är inte sant! Nervöst var det innan, men det gick bra!

Skulle köra upp kl 13. På morgonen kl kvart i 7 rinde H från körskolan och sa att jag måste komma 09.45 istället eftersom en av inspektörerna på vägvärket är en god vän till mig och honom får jag inte köra upp för. Hursomhelst blev jag ju då supernervig och åkte iväg med Z till dagis och for hem i en hast och skulle plugga det sista. Tio minuter innan jag skulle köra dit, ringde H igen och sa att det inte blev 09.45 ändå för då var det dubblebokat, utan jag skulle komma 13.00 ändå!
Snacka om antiklimax. Jag var ju helstirrig redan och hade 4 timmar framför mig att fylla. Phu! Satte mig vid datorn tills det flimrade för ögonen och sen kunde jag faktiskt sova två timmar i soffan (skulle jobba natten)
Väl där började jag direkt med yttre säkerhetskontroll och sen fick jag "däcken" som funktionsbeskrivning vilket inte kändes som några problem alls. Sen körde vi iväg och var lite överallt i ungefär en timme! Blev så glad när han sa att jag var godkänd så jag fick tårar i ögonen, jag är så lycklig!

I söndags hade vi lite kaffekals här hemma eftersom både pappa J och jag har fyllt år! Kusin Å med familj stannade kvar efter och så beställde vi Kinamat. Z och L busade runt i lägenheten och lät som två grävmaskiner och tyvärr sprang dom så fort att det inte finns bildbevis på detta. Jaja, kul hade dom ju i alla fall.

Kvällen innan kalaset fick Z en fling och skulle inte sova alls. Han for runt i sitt rum och sjöng och höll på. Efter ca en timme gick jag in och sa att nu fick han sluta, annars skulle han inte få någon tårta på kalaset dagen efter. Då blev han helt allvarlig och sa: Ska vi vischpa (vispa) tårtan mamma??? Ja, sa jag, men bara om du sover nu! Efter 60 sekunder sov han som en liten gris. Hihihihi! Han är bara för go! Så här glad var han när han fick vispa på söndagen:

Den lille visparen!

Har jobbat inatt och ska jobba inatt. Är inte helt kry, vilket gör det hela lite tråkigare. Hostar som en besatt och känner mig allmänt kass, men har nog ingen feber. Det är så svårt att bestämma när man ska stanna hemma eller ej!

Skickar en lite tanke till Patrick Swayze!!!     Sov gott!

Kram på er


Trafikolyckor, Lördagsgodis och Bus som vanligt!

Natten som gått var det nattjobb igen. Kvällen började bra...

Latmaskar!

för att sedan spåra ur och bli hur låååång som helst...

PPOLY12-20090912

PPOLY13-20090912

Phu, fick 2 och en halv timmes sömn på jobb. Sen kom jag hem och då vakande lillemannen. Som tur var tyckte han att det var mysigt i soffan så vi drog ut täcken och kuddar och körde en mysmorgon med frukost framför Pippi och Saltkråkan!
Vid 11 tiden kom fafa och busade loss med lillemannen, de åkte till Bauhaus och kollade in grrrrräsklippare och då kunde en trött morsa nanna gott några timmar.

Ikväll kom P och hennes goa H. Det blev hur mycket bus som helst, hemlagad pizza och lördagsgodis med Nicke nyfiken! Goa ungar!

Gooooodis!  Inne i filmen...

Imorgon ska vi ha lite försenat "kaffe o kaga" kalas för pappa J och mig så sängen kallar redan nu! Ska upp och baka lite imorgon bitti!

Natti natti!

 

 

 


Tidig morgon, Soluppgång och Väcka lillprinsen!

Har kört svärfäräldrarna till Kastrup idag på morgonkvisten!!! Så vackert det var på bron i soluppgången....tyvärr gör sig bilden inte speciellt bra...

Sunrise!

Nu ska jag gå och väcka min andra sol och köra honom till dagis. Sen ska jag krypa ner i sängen några timmar inför nattens jobb. Ska hinna med min sista lektion på lastbilen idag också!!!

Hoppas ni får en bra dag! Kramis


Larynxmasker, Trucking och Ett himla rännande!

Idag var det meningen att jag skulle vara på ortopdens operation och intubera patienter. Vi ska ju göra 5 godkända intubationer/år för att vara delegerade. När jag kom dit visade det sig att de inte hade några pat som skulle intuberas idag men att de hade kollat och jag var välkommen till "långa raden" istället. När jag väl hade "rännt" dit så visade det sig att de inte hade några pat som skulle intuberas där heller. Åhhh!!! Eller där var en kille, men han var 16 år och hade en svlagpares så det var ju inget för mig precis! Jag stannade och tittade på i allafall och satte någon larynxmask i allafall!
Dom var så snälla och ringde till KK:s op, men de hade bara två patienter som skulle intuberas under dagen, och de var "paxade" av en läkarstudent....jädrans läkarstudenter som alltid ska gå före.

Jaja, hursomhelst så bestämde jag mig för att inte bara låta dagen vara lång och tråkig utan jag ringde ner på akuten och frågade om jag kunde hospitera/ hjälpa till där. Dit var jag så välkommen och har haft en bra dag. Känns faktiskt som att jag kanske har hjälpt till lite också!

Så här snygg var jag i alla fall när jag klätt mig för op:

Op-klädd!

När jag slutat på akuten, tog jag moppen till lastbilsskolan och körde min näst sista lektion! Phu, hoppas så att det ska gå bra på måndag. Idag gick det i alla fall bra och kändes ok!

Lillemannen är helt frisk idag, men pappa J har haft honom hemma hos sig och busat och myst! Härligt att komma hem till sina två prinsar efter jobb!
Nu är det lite Pippi som står på schemat innan nattning av lill-grisen!

Puss, Haj!

Sommarkänsla, Feber och Goe maten!

Igår pratade jag lite med L på telefon och eftersom pappa J skulle iväg på kvällen blev lillemannen och jag hembjudna på lite grillning i det fina vädret. Det kändes verkligen som mitt i sommaren igår. Supergott med grillad karré, halloumi, sallad och ris med lite goda såser. Barnen busade loss tillsammans och vi fick minsann lite vin! När vi kom hem fullständigt stupade lillemannen i säng!
Tyvärr visade det sig sen att han hade fått feber och vaknade inatt och var lite ynklig. Vi mös lite och så blev det en liten sup alvedon och sen gick det bra att sova igen. Har dock fått stanna hemma idag för att ta det lite lugnt. Det är ju lättare sagt än gjort när man är liten...men, men febern gav sig vid lunch idag och sen har han varit feberfri!

Sommar-kvällsbus  Feber-nannig!

Har ju som ni vet fixat toadörren, och nu har vi också fixat en fin skylt som sitter på utsidan! Vad tycks??? :

Toaskylten!

Idag har jag gjort en riktig middag till min familj, eller det gör jag väl för det mesta, men idag var det husmanskost för hela slanten!

Kydabollar! Kötbullar, potatismos, gräddsås, rårörda lingon och heminlagd ättiksgurka! SLURP!!!

Imorgon ska jag till operation och stoppa slangar i halsen på folk som sover, berättar mer om det imorgon!

Natti, natti! Bjuder på en bild på min underbart morgontrötta kille innan dagis häromdagen:

Morgontrött...  Puss & Kram


Hydraulik, Tvätt och Pippi!

Idag har det varit plugg för hela slanten, var sedan på lastbilsskolan i två timmar och kollade allt med det tekniska. Fällde hela hytten framåt så vi kunde titta ner bland slangar och rör och ventiler och relän. Kändes ju helt oförståeligt från början, men efterhand så klarnade det väl en del i alla fall! Ger lastbilsböckerna min dag imorgon också!

Har hunnit med att tvätta också! Alltid skönt när det är gjort även om det nog är det trååååkigaste jag vet!

Förresten vill jag tipsa er om en hemsida som min arbetskollega D har börjat jobba med. Han är kock från början och bestämt sig för att ta upp sitt intresse för mat lite mer igen. Mysig hemsida tycker i alla fall jag som säkert kommer bjuda på mycket inspiration i framtiden. (www.dennismat.se)

Lillemannen har totalfastnat för Pippi Långstrump. Vi frågar vem som är världens starakste och svaret är klockrent: Pippi!!!

                                  

Tack för idag, slut för idag, vi ses imorgon, ha det så bra!

Trumpetande, Jobbhelg och Mera träning!

I fredags körde vi en myskväll här hemma med kräftor och lite bus. Z och jag byggde med duplo och när jag minst anade det hade vi byggt varsin trumpet som vi jammade lite med:

Jam-session!


I helgen har det varit jobbhelg! Lämnade lillemannen till momo i lördags förmiddags och sen var dom på Folkets park. Jag körde ett pass till på Friskis och vilade sen lite innan nattens jobb. Har varit i Svedala, och hade en hyfsad natt där. Lade oss i våra sängar 02.40 och sen väcktes vi av klockan 06.15. Då får man nog vara nöjd för en lördagnatt!

I går söndag åkte vi och hämtade lillemannen och på vägen hem stannade vi till och skämde bort honom med några filmer. Det blev Nalle Phu, Babar, Pippi och Saltkråkan. Pippi har blivit en favorit tror jag minsann. Världens starkaste tjej!!!
Pappa J har stukat tummen ordentligt så den är alldeles svullen och öm...därför såg jag till att laga kvällsmat till dom och plocka undan innan jag drog till jobbet igen igår kväll. Här kommer några bilder till er från ett lugnt pass i Svedala:

Chokela och TV paus!Chokela och TV-paus i Svedala!!!

Hahaha!Hahaha, det var så nära att jag drog i snöret och tog mig en liten nöddusch!

The one and only!V, the one and only! Lite hård-koncentrerat arbete på akuten vid midnatt!

Kom hem i morse och väckte en liten solstråle. Underbara unge, saknar dig redan, men ska nanna lite och plugga innan vi kan hämta honom igen!

Kramis sålänge!


Nu gäller det, Plugg och Fortsatt sovtrots!

Idag har det varit plugg inför uppkörningen. Jag tror inte ni fattar hur mycket jag längtar till att detta lastbilandet är över. Körningen är rolig och går bättre och bättre, men "funktionsbeskrivningarna"...phu, hydraulpumpar och bromssystem som ska beskrivas muntligen....ja jag säger då det!

Förutom det så var det DAGS idag! Idag har jag varit och tränat för första gången på ett bra tag. Det var sååå himla roligt, och jag gillar redan Friskis hur mycket som helst. Man får se ut som man vill och träna som man vill, det gillar jag!
BILDBEVIS:    

Känner mig i alla fall taggad för att börja igen och det känns ju roligt!

Lillemannen fortsätter att trotsa oss med sitt "gå och nanna" och idag tog det oss en och en halv timme... vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra för att underlätta!?!?! Förslag???

Just nu sitter min kära sambo på golvet och sorterar mynt som han har sparat på sig under MÅNGA år. Där är 50 öringar, 1 kronor, 5 kronor och tior sedan säkert 10 år tillbaks. Ska växla in dom imorgon och vi ser verkligen framemot att se hur mycket där är egentligen?! Säkert några tusen faktiskt....spännande!

Nu är det natti för mig med lite spikmatta! Kramis

 


Natthunger, Skyddsmask 90 och Städning!

Natten till i tisdags kom vår lilleman in till oss klockan 01.30 och sa:- Mamma, jag vill ha en macka!"
Min fösta tanke var, Nä minsann, men sen tänkte jag att det var ju synd om honom om han verkligen var hungrig. Därför gick vi upp och gav honom en tallrik fil o flingor. Har slukade den fullständigt för att sedan be om en till.... Så jädrans go han var när han satt där mitt i natten och vräkte i sig fil! Tyvärr blev han ju pigg och glad efter och tyckte att det där med att sova kunde vänta. Vi skickade ut pappa J i soffan och sen brottade lillemannen och jag oss igenom resten av natten.

Nattens matvrak!

Idag var min fösta dag på jobb efter semestern. Dagen var en utbildningsdag och vi skulle ut på Revinge till räddningsverket. Någon har bestämt att vi från och med nu ska ha personliga andningsskydd med oss när vi jobbar och idag skulle dessa provas ut. Förmiddagen bestod av en föreläsning, och sen i eftermiddag skulle vi ut på fältet och öva. Herregud vilken grej alltså. Vi testade skyddsmasker och klädde sen in oss i dräkter för att gå in i ett hus fyllt med tårgas. Hahaha, svetten lackade och paniken steg, men det gick faktiskt bra trots allt. Min mask var tät, men det läckte in vid halsen på mig och då förstår man ju hur behövligt det kan vara med en mask. Det var ju inte precis en skön upplevelse där det läckte.... Många härliga skratt blev det i alla fall.

Skyddsmask 90, min alldeles egna!  Gröna myror på väg till övning!  One size fits all!  The mask...

Ikväll har lillemannen och jag på två timmar städat, lagat mat, badat och hunnit med lite lek! Härligt när sånt blir avklarat. Z och J kom över på en liten tefika och nu är det natti som gäller inför morgondagen!

Kramis

 

 




Min fölse, Fin present och Mycket bus!

Idag är det minsann min fölse! Har haft en supermysig dag som började med att jag fick en superfin present från mina killar. Pappa J hade fixat och jag blev så himla glad! Ett armband fick jag som "hör till" mitt favvo-armband från Thomas Sabo. Ett i läder med ett bling-bling peacemärke till:

Finaste presenten!

Har hunnit med en dubbellektion lastbil idag också, sen åkte lilla familjen upp i stan en runda! Där träfffade vi kusinen med sin familj. Vi åt lunch och fikade lite. TACK för lunchen söta familjen!


Fika


På vägen hem åkte vi förbi famo och J där vi körde en hatt-fest...

Hattfesten!  Partners in crime...

Ikväll körde vi ett mys-race med familjen. Räkor, bubbelbad och sen filmkväll som avslutning! Fick en riktigt blöt fölse-puss av min lilleman...

Shrimps!  Bubbles!  Puss på DIN dag mamma!

Nu är det mitt i natten så nu ska det nannas! TACK alla underbara goa människor som har gratulerat mig idag. Har känt mig som en prinsessa!

Natti