5 åringen,Lycka och En himla massa firande!!!




Oj vilken helg!!! Lillemannen fyller år på onsdag men det var nu i helgen det skulle firas! Och firat har vi gjort! Lördagen bjöd på barnkalas för 13! dagiskompisar och sen på kvällen var kusin vitamin här med familjen. Söndagen bjöd på vuxenkalas för galna släkten och på kvällen middag med mofa o L eftersom de jobbade på dagen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite trött igårkväll....phew, det var hamburgare och tårtor och danslekar och godispåsar och pizzabullar och sallader och hämtmat från Thai och fiskedamm och pasta med kycklingsås och saft och tårtrester och gurkstavar och tomater. Eller nä förresten, eftersom barnkalaset var med "Star Wars" tema var gurkstavarna gröna lasersvärd och tomaterna var eldplaneter! Härligt har vi haft det i alla fall och lillemannen är sååå glad för ALLA fiiina presenter han fått!

Tacka alla goa vänner, dagiskompisar och släktingar som har hjälpt oss fira vår lilla prins precis så mycket som han är värd!!!

Här kommer en liten kavalkad med bilder!

Barnkalas:














































Vuxenkalas:










Ikväll har jag varit på Rotary i Bjärred och informerat om ambulanssjukvården! Roligt och trevliga människor och som tack har de i mitt namn skänkt myggnät till afrika som skyddar barnen där från att få malaria! Härlig gåva, känns skönt att man kan hjälpa till med något!

Nu nattidags inför 12 timmars pass på jobb imorgon!!!   Kärlek!

Jodå, Fix och Grödor!!!

Jodå, idag har det fixats en massa. Kylen är påfylld med allt som kan behövas för kalashelgen som stundar! Imorgon är det förberedelse på schemat. Bakning och dukning och annat som vi kommer på under tiden. Star Wars bordet ska göras i ordning och vi ska också hinna bort till torget fr att köpa lite frukt och grönt! Lilleman pratar inte om nåt annat än vad helgen ska bjuda på.... Härligt!!!
Dessutom måste jag visa upp mina gröna fingrar! Som de flesta av er vet brinner jag massor för vår goa balle... Ja, balkongen alltså. Nu börjar allt som jag odlat visa upp sig och hoppet finns verkligen över att saker ska lyckas! Vad säg om det här till exempel:

 


Paddan, Förkylning och Kalasförberedelser!!!

Här kommer det...första inlägget från paddan!!! Jippie!!! Kan väl villigt erkänna att jag inte riktigt förstod vad vi skulle med en padda till. Vi har ju vår dator..och våra iphonar...men nu, nu förstår jag precis! Den här lilla saken gör nämligen att jag inte behöver slåss med någon om platsen framför datorn förstår ni, nä, nu kan jag fixa iväg ett litet inlägg här på bloggen precis när jag vill! Jippieee!!!
Så, förutom det är jag förkylder, snorig och trött och allmänt ynklig, traaadigt men känner att det nu går på rätt håll i alla fall. Tur är det för till helgen ska vi ha kalasbonanza härhemma. Barnkalas på lördag, kusinen med familj på mys på lördagkväll och vuxenkalas på söndag! Phew, tror i alla fall att jag hittat en meny till det mesta som inte tar livet av mig innan allt är gjort. Detta året har jag också lyckan av att Daddy J är ledig och finns med på körschemat för alla festligheter! Lite lättare att ro i land en liten lagom sammankomst med 15 5-åringar när man är två vuxna än när man är ensam som jag var förra året, kul ska det bli i alla fall och lilleman bubblar av förväntan!
Jahapp! Mer vettigt än såhär har jag nog inte att komma med idag, änsålänge får ni klara er utan bilder, för jag vet inte lättaste sättet att föra över bilder från iphonen och hit...det kommer dock min kära Daddy J lära mig så fort han sett detta inlägget, vilket han kommer göra om typ 10 sekunder för han sitter ju vid den andra datorn...hahaha, vilken romantik!!! Underbart!!!!
Natti på er alla och låt det värsta i världen drabba Idioten Breivik!!!

Spa, Vila och Påskajubb!!!

Mmmm, har varit på spa, med övernattning. Jag och goa C! Har blivit så bortskämd man kan bli, TACK för att du tog mig med!!!



Jag vet...jag ställer in kamran på självutlösning....ja, det gick ju bra:



Nytt försök....JA!!!















Häääärligt är bara förnamnet! Såå skönt att bara slappa, äta gott och dricka gott!!! Myyyys! Nu är fröken C i Afghanlandet igen och jag saknar henne redan. Nåja, bara typ 2 månader tills hon är hemma på riktigt!!!

Påsken har kommit och gått och jag har hunnit med både lite påskfirande och nattjobb hela påskhelgen! Ett jättepåskägg på jobb till laget har gjort själva jobbandet lite roligare!!! Hann dock med att fira lite på påskafton hemma hos mamma först!!



Fick hem lite påskpynt från dagis idag...tror minsann att vi har det söööötaste lilla "kyllingen" som finns...eller vad tycker ni?!?!



Lillemanne har spenderat sin helg med mormor, där har det vankats massor av mys och viiila, tror minsann att det hjälpt, för snorigheten är betydligt mindre nu! Härligt!!
Fick fiiinaste bilden från momo när lillemannen somnat, OJ vad man saknar honom då....



Nu är det kyllingsoppa med MASSOR av vitlök som gäller....bort förkylning bort!!!



Snor, Oturer och Annat stoj!!!

Har minsann en liten snorunge härhemma! Han är inte sjuk så, men snoooorig så det räcker...goa goa snorunge! Har preparerat med hostmedicin och nässpray ikväll, så nu ska det sovas bort!!!



Jobb idag! Kört en galen massa turer som vanligt, eller oturer som jag kallar det ibland när det liksom blir för mycket och det bara är en massa gnällige hjälpslösa människor som ringer efter oss och på nåt sätt räknar med att vi är någon form av "gudar" som bara ska hjäääälpa dom! Jaja, trevliga arbetskamrater och många skratt och helt plötsligt har hela dagen gått!

Idag har lilleman och Daddy J fixat på sommardäcken, så nån jäkla snöstorm som vi har hört tals om, kommer inte på fråga! Nu är det nämligen vår...!

Klart slut!