Jubb, Fixa och Dona!!!

Mmmm, snart, snart sticker vi iväg. Det ska bli så skönt, men ändå känns det fortfarande ofattbart. Går här hemma och fixar lite, stryker lite skjortor till Daddy J, plockar ner strandleksakerna, kolla vilka klänningar som ska med osv...
Jobbar hela helgen, svårt att förstå att man kan sitta på ambulansstationen en dag och ligga på en strand på andra sidan jordklotet nästa dag...mmmmm!!!

Lillemannen längta så, frågar varje kväll innan han ska sova om det är inatt vi ska väcka honom mitt i natten för att flyga flygplan?!?!?! Underbart att längta så... Söte söte!!

Förresten har vår lille sjusovare dragit ner lite grann på sovtiden. Kommer gärna in och kryper ner till oss på morognkvisten. Häromdagen sa jag till honom när han kom in vid halv 6 att det fortfarande var natt och att vi skulle sova lite till. Han gick med på det och somnade...skönt för honom, vi andra sov inte så speciellt gott...:


Sjusovaren...

Nu ska det snart nannas, för imorogn är det jubb igen. Lag 4 som jobbar imorogn...det betyder goooo mat i alla fall! Har det ganska bra på jobbet när det gäller maten. De flesta ser till att det blir frukost i alla fall och även lunch ibland. Häromdagen fick jag en frukost som såg ut såhär:

Mmmm

Måste förresten visa er lite graffiti vi körde förbi idag...var bara tvungen att ta en bild, underbart med lite annat tänk än det man matas med varenda dag i TV och media:


Hihihi

Jaja, jag gillar tänket, skiter i bikinihetsen och unnar mig lite ostbåga ikväll!

Natti på er!

Lakanmani, Jobbhelg, Fixat!!!

Hmmm, jag tror att jag har en sjukdom som kallas lakanmani. Hade en diskussion på jobb idag om det här med lakan. En arbetskamrat, vi kan kalla henne M, och jag hade en väldigt djup diskussion. Började prata om hur konstigt det är med folk som inte har lakan i sina sängar, alltså lakan, örngott o påslakan. Det är så konstigt att helt vanliga människor som tydligt "har råd" att ha lakan i sängen inte har det. Vi kom fram till att man ser det så himla ofta hos olika patienter. Själv skulle inte varken M eller jag kunna tänka oss en säng som inte var bäddad med lakan. Jag menar, finns det nåt skönare än att lägga sig i en nybäddad säng?
Mycket ska dock stämma för att det ska vara en perfekt upplevelse. Både M och jag hade exakta uppfattningar om vad som är perfekt....
-Bomullslakan
-Nytvättade
-Inte för mycket sköljmedel så de blir för mjuka
-Krispighet...
-Inte manglade
Dessutom är det SUPERäckligt att inte ha lakan då de förmodligen inte byter sina täcken och madrasser och kuddar speciellt ofta....hmmmm!?!?!? Vad tycker ni??

Mmmm

Helgen består av jubb! Bytte mig ju fri förra helgen för bröllopet, så nu blir det jubb två helger i rad. Helt okej dock eftersom jag har en resa att se framemot!

Förresten, har haft värsta WOW-känslan idag. Har länge velat börja springa lite på kvällarna. Tycker det är en perfekt träningsform som inte behöver ta så lång tid och som man kan göra precis var man än är. Har dock haft superont i benhinnorna. Även om jag verkligen inte är vältränad har jag inte slutat springa för att jag varit trörr utan för att det gjort så jädrans ont. Bestämde mig därför för att köpa ett par ordentliga skor för att verkligen göra ALLT för att det skulle bli bättre. Igår slog jag till. Hittade ett pat NIKE till bra pris och fick god hjälp att prova. Ikväll var det dags. Drog på mig löparskorna och gav mig ut på en powerwalk/löprunda. WOW!!! Kände nästan ingenting...tänk att skorna kan betyda sååå mycket?!?!!? Känner mig nällad och sugen på en ny runda mycket snart...JIPPIIIEEE!!! Här är skönheterna:

Jippie!
Förutom skorna så var momo med mig o lilllemannen igår och införskaffade vinter-outfit till lillemannen. Sååå skönt att ha det ur världen. Gillar Stadiums Everest grejer för barn. Ok priser och bra kvalle. Hade dessutom turen att hitta ett par superbra vinterköngor till honom för halva priset från Timberland. Skönt att ha det ur världen!!!

Fixat!
Nu ska i alla fall jag hoppa ner i mina krispiga lakan så jag hinner rösta prick 8.00 imorogn bitti innan jag börjar jobba 8.30!

Kram på er!

Sötaste, Famos fölse och Myyyyyys!!!

Idag är det famos fölseda!!! Åkte dit en runda efter dagis med kladdkaka och blommor. Mysigt värre! Dessutom hade famo och Jinge köpt lite bullar och kakor själv också så lillemannen och jag bestämde oss för att skjuta upp vår middag och äta kakor istället... ;)
Efter famo drog vi hem hit, tog ett skumbad och mös med vår middag framför TV:n istället! Härligt med slappekväll...

Söte

Daddy J jubbar ikväll, så jag sitter här och skriven en lite To Do lista inför resan. Känns mysigt det också på nåt sätt, även om den innebär lite jobb. Allt är så mycket lättare när man har nåt sånt att se framemot!
Fick hem rabattkuponger på Stadium idag. Eftersom jag gillar deras overaller skarpt får vi väl masa oss dit imorgon och handla upp oss på vinter-outfiten för lillemannen. 20% på ett köp är ju faktiskt ganska mycket pengar när man kommer upp i lite summor.

Vill ni förresten se mina söööööta pågar? Bäst i heeeela världen....

MINA!

Natti på er

Snart, Bröllop och Pizzabullar...eeeh bollar menar jag såklart!!!

Nu är det minsann snart dags att resa iväg. Resan till Egypten med bästa kusinen och hennes gosiga familj är bara några dagar bort...ska bli så härligt. Speciellt en kväll som denna när det regnar och vinden viner i löven på träden utanför, bara en tidsfråga tills de börjar falla av...ett efter ett!!! Men, det tänker jag inte bekymra mig om, för då ligger vi vid poolen och gottar oss!!! Lillemannen är superspänd på flygresan och ska ju få vara med i Bamseklubben med L när vi väl är på plats. Han fick minsann ett stort paket av Bamse på posten häromdagen...lyckan var ett faktum:

Snart, snart...

Oj, Oj, Oj, vilket häääärligt bröllop jag fick den äran att vara med om i lördags. Söta A och hennes J blev ett!!! Allting var perfekt, Utebröllop, bruden vacker som en dag, lyckat väder, suuuupergod mat, massor av fiiiina och roliga tal, galet många vänner, lite tårar, bästa bandet splade, nattamat...ALLT var perfekt. Om brudparet bara hade hälften så roligt som jag är de suuupernöjda!
Hade ingen kamera med mig utan bestämde mig för att bara njuta av dagen och allt som hände där och då. Har däremot "stulit" två bilder från brudgummens systers blogg (www.mamams.blogg.se) för att ni ska få så hur fina de var!!!

Vigseln!

Käääärlek!

TACK UNDERBARA NI FÖR EN UNDERBAR DAG OCH STORT LYCKA TILL I ERT LIV TILLSAMMANS!!!

Söndagen var väääldigt slapp, men mot kvällen drog lillemannen och jag igång stora pizzabulle-baket! Vi rev ost, hackade skinka, kådade deg och rullade bullar:

Degen på jäsning!

Gott, gott blev det men glömde såklart att ta bilder på det färdiga resultatet! Nåja, frysen är full så kom gärna förbi nån dag på en bulle!

Daddy J och jag har precis kommit hem från föräldramöte! Trevligt som vanligt, härliga familjer är det på samma avdelning som lillemannen!

Imorgon är det planering på Vipans gymnasieskola för höstens termin. Sen är vi lediga på fredag och i helgen jobbas det igen...

Nu blir det mys i höstmörkret! Pussipuss

Ny frisse, Daddy J på språng och Jobb igen!!!

Jahapp, idag har man blivit med ny frisse. Ska ju på bröllop på lördag och kan inte se ut hursomhelst! Min alldeles egna frisör som jag haft i typ 7 år i Lund har inte haft tid med mig efter semestern, så idag har jag "svikit" honom och gått tre trappor ner från vår lägenhet till vår alldeles egna husfrisör. En supergo tjej som utbildar sig och är färdig om tre veckor. Där blev det blonda slingor och lite nytt stuk. Lugg, fast inte pannelugg då! Jag är nöjd, men ovan...vad tycker ni???





Måste ju vara blond nu när jag bor i FASCIONAAABLA LIMHAMN som de sa igår på Skånefruar...hahahaha undrar om våra "höghus" här vid skolan räknas då...

Daddy J är på resande fot igen och ska spela lite på annan ort, på lördag ses vi dock igen på bröllopet. Härligt! Har fixat lite accocearer idag som hör till själva outfiten....sex-killer trosor, som åtminstone får valkarna att trollas bort under klänningen, lite strumpbyxor och dylikt!

Nu är det snart sängen med min goda bok...jobb igen imorgon!

 Goa böcker av Camilla Läckberg som är svåra att lägga ifrån sig! Denna läser jag nu!

Lillemannen snusar sött, jag saknar storemannen!  Puss o natti

Back on track, Kycklingmästaren och Weddingtime!!!

Jahapp! Nu var man minsann tillbaks...back on track...ingen mer sjuka här inte. Nu får det vara nog. Sååå trött jag har varit efteråt, liknar ingenting. Nu i eftermiddag känner jag dock att jag har hämtat mig det sista! Så härligt, verkligen HATAR att vara sjuk!!!

Slurp, idag har Daddy J aka Kycklingmästaren gjort det igen (ja, Å o K, ni ska få komma hit snart och smaka) Helgrillad kyckling med ris och god sallad! Mmmmm, vingarna är allra bäst.
Såg förresten mitt favvo-program för tillfället igår på kanal 5 play. Har skrivit om det förut, men har ni inte sett Jamie Olivers Matrevulotion USA så MÅSTA ni bara göra det. I går tror jag att jag bölade nästan hela programmet. Fattar inte att jag tar åt mig så, men jag har bestämt mig...HAN ÄR MIN IDOL! Vilket tålamod, vilken fantastisk kämparglöd och empati. Han gör ett ofantligt stort jobb och det är ju sååå himla viktigt med maten. Skönt är det att jag kan sitta och vara stolt över att vi i alla fall ger vår son en bra start i livet. Hemlagad mat från grunden nästan varje dag. Grönsaker och frukt älskar han och springer runt mest hela tiden. Lova mig att ni ser nåt avsnitt i alla fall och bara känn in hans glöd....Underbart!

IDOLEN!

Jaja, till helgen ska söta A och hennes J gifta sig! Superkul ska det bli att träffa alla goa vänner från nations tiden i Lund...party party!!! Dessutom ska Daddy J spela på bröllopsfesten så öset är säkrat!!! Kul, kul! Ska hinna gå till frissan i morgon också och piffa till mig lite!!!

Nu ska det bli te och förhoppningsvis lite skratt i soffan till Skånefruar. Usch, det låter som att jag inte gör nåt annat än att se på TV och det är ganska konstigt egentligen för det gör jag inte speciellt mycket. Ibland tycker jag dock att det är skönt att bara "glo" på nåt skit och skratta lite innan jag kryper ner i loppelådan!

Puss på er!


Örk, Pust och Stånk!!!

Har inte glömt er...tyvärr är jag sjuk bara. Tråkigt inlägg, men fy farao vad jag mått. Hade minsann 38,5 på tempen igår...och jag som inte haft feber sedan barnsben...herregud, trodde slutet var nära! Säger som alltid:
-"Nästa gång nån ringer ambulans för feber och magsjuka ska jag inte gnälla...."
Kommer nog inte hålla löftet för jag ringde ju trots allt inte!!!

bläää

Phu, inte 100 i kroppen än. Känner varenda tarmrörelse och tror det ska bli nåt hemsk utav den....jaja, nu vill ni inte ha fler detaljer!

Som tur är har jag världens bästa sambo, son och dagis som ställer upp när det verkligen kniper!!! TACK!!!

Natti på er!!!

Jubb, Jubb och Jubb!!!

Har faktiskt inte mycket nytt att rapportera! Dagarna rinner iväg. Jobbat två dagar och har en härlig dag på 915 framför mig imorogn 8.30 till 18.30, sen ska det firas helg. Mys ska det bli i helgen och tvätt-tid förhoppningsvis!!!

Underbart med lite finfint väder på dagarna allt är ju så mycket lättare med solsken!

Bjuder på en bild av det största solskenet i mitt liv, sen får det räcka för idag:

Solsken!

Natti