Underbar dag, Sommar och Ännu mer jordgubbar!!!

Mmmm, härliga dag. Idag var det självklart att åka till stranden! Varmt som attan i stan, luften stod still. Skanör....mmmm.
Med oss på utflykten hade vi en massa gotter, baguetter, köttbullar och självklart ännu mer jordgubbar. Kan helt enkelt inte få nog!
Låter bilderna visa vår underbara dag:

MYS!!!

Ahhh!

Fotbad!

Daddy J

Var ska vi flyga mamma???

Nu ska lillemannen bums i säng så det kan bli lite vuxentid med filmmys i soffan!

Kramis sålänge

Ledig tid, Pariserhjul och Midsommar!!!

Tjohoo! Nu ska jag få vara ledig med finaste familjen i TRE hela dagar! Härligt ska det bli. Dessutom har dom lovat värmebölja imorogn så det bär det av till Skanör för lite bad och bus. Sandslott ska byggas, jordgubbar ätas, vatten skvättas och brännan ska definitift bättras på. Kan knappt vänta! Mmmmm, ska bara komma på nån god matsäck att ha med!

Midsommaren avlöpte väl, jobbade hela dagen fram till 18.30 och drog sen iväg till det traditionella firandet i Barsebäcks by, där Daddy J och bandet spelar på kvällen. Lillemannen var hos momo och stannade där även på kvällen eftersom det blev så sent. Själv var jag körandes och tog inte en enda snaps...härligt var det morognen efter!
I lördags var vi hos mofa och åt god middag och bara tog det lugnt. Det är ju bara sååå underbart med värme och sol, allt blir ju så lätt!
I går var vi tvungna att ta en tur på Limhamns tivoli som går av staplen varje år i midsommarhelgen. Det blev ett varv i pariserhjulet, lite pilkastning, munk-ätning, shopping och såklart en heliumballong!

Pariserhjulet! 

Fick en bild av momo idag på mailen på hur det såg ut i hennes säng på midsommardagens morgon vid halv sju. För er som inte känner vår lilleman så är han en riktig sömntuta, men har lite svårt att ligga still. Därför var det bara för momo att gå upp med tuppen på midsommardagen för då var det minsann upptaget i hennes säng....

Herr sömntuta...

Nä, nu kallar loppelådan och det ska nannas såååå gott. Har jobbat i värmen och dessutom vakande vi av lillemannen i natt efter nån dröm eller möjligen att han slagit sig när han snurrat runt i sängen....inte många timmar blev det!

Kramis

Hårdrock, Jordgubbar och Utlovade bilder!!!

Mmmm, har precis vilat upp oss lite i vårt goa andningshål...H-dynge! Härligt. Lillemannen var hos fafa o W redan sedan i fredags när jag fick den storan äran att jobba natt...blä på det. I lördags åkte jag dit medans Daddy J var och jobbade. Där blev minsann stor baluns på kvällen. Goa, goa människor dök upp och det blev en liten tequila fest!
TEQUILA!!!!

JANE!!! If you want to kommentera in my blog skulle jag bli så väldigt happy. Jag love to få kommentarer...om dom är på english, svenska eller svengelska spelar no matter. I just Loooove it!!! Puss och Kram from your adopterade daughter!

Söndagen bjöd bara på mer mys, vi var lite trötta...så även lillemannen som helt plötsligt slocknade i min famn i solen på "norrsidan"...eller latsidan som den också kan kallas. I mändags var jag tvungen att jobba, men igår blev det solmys igen på hög nivå innan vi körde hemåt.

MYYYS

Soooooool

I går kväll hade en hälig arbetskompis till mig release-fest för sin skiva på Debaser i Folkets park här i Malmö. Klart att denna rockmorsan skulle på hårdrockskonsert! Så, på med converse och svart makeup och ivääääg!
Lite öl och en STOR strawberry daquiri blev det. Skitkul att få vara med på deras stora dag...kolla in dom på www.lovehandles.se !

Rockmorsan!

Mmmmm...sommar

Söta M kom minsann också!

Jaja, nog om allt! Lovade för ett tag sen att det skulle komma lite rödögda bilder från när ambulansen, SOS och akuten festade loss lite på Harrys! Här kommer dom...kommentarer känns överflödiga...













Roligt hade vi...ja, som jag sa känns kommentarer överflödiga för det ser ni ju!!!

Nu är det lite PS3 med Daddy J som gäller innan loppelådan! Imorogn ska sillen inhandlas till midsommar innan jobb. Har ju jobb på midsommar också, men lite sill ska vi väl hinna med!

Puss på er!

Trelle, Ny klocka och SOOOOL!!!

Ska jobba natten, i trelleborg! Borde sovit lite nu, men hur lätt är det när solen står högt på himmeln?!?! Alltid roligt att jobba ett pass i trelleborg. Det var ju där min karriär började faktiskt. Goa människor och en mysig station.

Har minsann kostat på mig själv en ny klocka. Har gått och spanat länge på Triwa klockorna, ni vet dom i plats med alla färger. Har bara haft så svårt att bestämma vilken färg jag vill ha. Nu kom den ju såklart...lite senare än dom andra:TURKOS!!! Min favoritfärg på jorden....härligt, härligt blågrön! Eller Aqua Libre som den heter i kollektionen!

Aqua Libre

Solen skiner idaaaa...ohoj....vilket vackert väder....Det är verkligen härligt vad solen kan göra med en som människa. Allt blir så mycket lättare när den visar sig. Man vill liksom bara ut och ha det härligt!

Kram på er så hörs vi snart igen!

Zoo, Mys och Skinnbyxan!!!

Idag har det varit familjedag på HÖG nivå! Åkte iväg med momo och min kusiner till Zoo i morse. Härlig dag har det varit. Tåg in till Danmark och sen bussen till Zoo. Vädret höll sig okej, men några rejäla skurar med en massa åskmuller fick vi också. Lillemannen hade verkligen sett fram emot resan, och har också haft en härlig dag. Dock intresserar han sig för lite allt möjligt och inte bara djuren...allt man kan trycka på, grävmaskiner och kartan över parken till exempel! Alla djuren från filmerna vi tittar på härhemma fick vi se: Nicke Nyfiken, Keyla, Alex osv. osv...
Tänkte inte skriva så mycket mer, utan visar vår dag i bilder istället. (Önskar oss dock ett bättre objektiv till kameran för det har vi saknat hela dagen...)

På väg...

Sötaste...

Bad hairday...eller??

Försök inte slingra dig!

Ninja turtle!

Food-time!

The ice-man! (Söt va?)

Keyla (elefanten i Nicke)

Kolla kartan,mamma!

Nallarna!

Is-nallarna!

The Dudes!

Vet inte namnet på denna arten???!!

Släkten är värst!

Nice Ass!

Mäktigt!

Blivande glass-gubbe??

Långhals och Rödrumpa!!

Singing in the rain!

Middag på restaurang Skinnbuksen!

Härliga dag med massa bus och god mat! Tack momo för att du fixade ihop allt till oss!
Nu är det natti som gäller inför dagpass på 913 imorgon!

Kramis

Linköping inatt, Fixardag och Fint blev det!!!

Jahapp, så blev det till att jobba lite extra natten som varit igen. Fick köra långtur från Malmö till Linköping med en patient. Sen hem igen....Började jobba vid 18, körde från Malmö 19.30 och var hemma och hade fixat bilen kl 05 imorse...phu! På nåt konstigt sätt har det sin charm ändå, att sitta där mitt inatt i en helt annan stad med nya människor för att senare "träcka" 45 mil motorväg hem och vakna i sin säng på förmiddagen.
Men, men, 90 mil bär ju lite respekt.

Efter några timmars sömn bestämde vi oss i alla fall idag för att köra ut på IKEA och ev köpa ny säng till lillemannen. Han har haft en "juniorsäng" ett tag som vi fått av vänner, och målat om. Det har varit lite dumt ibland när jag kommit hem från jobb och hittat båda grabbarna sovandes i våra sängar, eller om nån vill sova över så har ju Z:s säng varit för liten! Sagt och gjort, vi köpte ny säng och har skruvat så fingrarna blöder...möblerade om hela rummet också och det blev sååå fint. Han älskar sitt lilla tält som vi köpte till!

Färdigt resultat!

Tältet...eller rymdskeppet!

Myshörnan!

MYYYYYSSSCH!

Det blev lite sent i kväll och lillemannen somnade på två röda sekunder sedan vi läst färdigt! Mysigt, hoppas han känner sig trygg i sitt lilla bo..

Imorgon ska kusin F sluta 9:an så det ska det minsann skålas! Vilken härlig känsla att äntligen få börja med "vuxenlivet" lite mer...Lillemannen o jag ska hem dit på lite grillning och Daddy J måste jobba lite. Själv har jag framför mig en hemsk natthelg, men det ska nog gå!

Kram o natti på er!             

Återkommer snart, Förkylning och Jubb!!!

Jag har minsann inte glömt er, har verkligen varit på väg att blogga flera gånger de senaste dagarna. Tyvärr har jag åkt på den värsta sommarförkylningen i manna minne...ja, det är minsann en manlig förkylning så den är dödlig...

Har lite roliga bilder att lägga upp från en härlig partynatt med ambulansen, akuten och SOS, och dom kommer så fort jag har ork och känner mig bättre.

Har jubbat två dagar nu, och imorgon ska det hållas utbildning!

Vill också meddela att lilleman Bus inte använt sina nappar en endaste gång sedan dom slängdes till hajbebisarna. Han råkade dessutom hitta en hos momo när han sov över där i helgen, men då sa han bara: "Jag använder inte nappar längre, jag är en stor kille. Vi måste slänga den!"
Sen spatserade han rakt ut till den stora soptunnan utomhus och öste iväg nappen.....mammas kille!

Återkommer när jag kan andas igen!   Kram på er!