Ingen vanli da, Uppvaktad och Mys!!!

Nä, idag har det minsann inte varit nån vanli da...blev uppvaktad med finaste berlocken till mitt goa Tomas Sabo armband av mina killar imorse. En bling-blin drottningkrona till drottningen i huset från lillprinsen och storkungen!!! Efter mysfrukost tog vi oss upp i den stora staden där jag blev bjuden på lunch som en riktig drottning. Vi valde Mando där maten brukar vara god och lökringarna är GUUUUUDAGODA!!! Slurp blev det!

Mmmmmm...

Sen gick vi bara runt och mös och shoppade lite faktiskt. Två nya tröjor och en superfin sjal på Esprit som är lite av min favvo-affär. Shoppade också några nya böcker eftersom det är tomt på hyllan för tillfället och lite nya kläder till lillprinsen. Sen var vi bjudna på kaffe hos famo och Jinge där också W visade sig vara! Där blev jag ännu mer uppvaktad med presentkort och pengar! Dessutom hade de ställt till med ett riktigt kak-kalas på gården i solen! Härligt...

Mmmmmm igen...

Ikväll har vi bara slappat och ätit lite kräftor som sig bör i den här familjen när någon ska firas. Har fått så många telefonsamtal, sms och hälsningar på FB att jag blir alldeles rörd när jag tänker på det! TACK alla för att ni tänkt på mig på min dag.

Nu ska det mysas i soffan innan tidig-natti med ny bok!

Puss på er!!! PS. Min vänstra ankel är tre gånger så stor som min högra ;) DS.

Stukad fot, Första dagen på jobb och Matrevolution!!!

Ajajaj...imorse när jag lämnat lillemannen på dagis gav jag mig ut på lite power-walk innan jobb. Tror ni inte att jag stukade foten.... Jaja, jag gick hem, duschade, drog på mina tantstödstrumpor som jag brukar ha på jobbet och drog iväg. Dagen gick helt ok men det kändes mer framåt eftermiddagen. Nu kan jag säga...är det ont, ont, ont. J-a skit...hahaha har nog inte stukat foten sen jag gick i grundskolan! Hoppas på att lite Voltaren-salva och högläge kan läka bra tills imorgon bitti...

AJ!


Hmmm, första dagen på jobbet idag! Faktiskt kul att se alla. Dessutom var det mitt "nya" lag som jobbade idag och då lagas det alltid middag. Idag blev det Carbonara, slurp! När vi fick en tur i eftermiddags fanns det en liten groda på min sida i bilen, älskar mitt jobb och mina goa arbetskamrater som livar upp vardagen!

Grodan!

Den fick hänga kvar resten av dagen!

Såg precis tredje delan av Jamie Olivers program om matrevolution Amerika. Samma som han gjort i England där han försöker göra skolmaten bättre. Har ni inte sett det så SE det för guds skull- Herregud vilken matkultur det är i det landet. Jag både gråter och skrattar och blir arg och förbannad varenda gång. Han är ju bara så underbar den människan, med det tålamodet hade han kunnat lyckas med vadsomhelst! You go Jamie!!!
http://www.kanal5play.se/program/jamies%20matrevolution

Jaha, nu ska det snart nannas så att man kan vakna som ett solsken imorgon...för då är det ingen vanli da, för då e de någons fölseda....hurra, hurra, hurra!!!!

Jag är såklart med och tävlar om underbara Sex and the City boxen! Vilken fölsepresent det hade varit...
http://lindablom.se/2010/august/tavling-vinn-satc-box-alla-sasonger.html?_tmp=b12b666ad475809f067a196992ed7a6f5527d197

Har ni förresten sett nåt sötare än dessa två oskiljaktiga kompisarna som vi hittade tillochmed sovandes likadant:

Sötaste!

Natti från mig!

Jobbdags, Kräftskiva och Fint i himmet!!!

Jaha, då var semestern till ända för denna gången. Helt okej när man vet att planet till Egypten lyfter om en månad bara och det är dags för lite semester till då!!!

Igår kväll blev lillemannen och jag spontant inbjudna till en mysig kräftskiva hos goa L med familj. Det sörplades och skrattades och busades till lillemannen själv kom och sa: -Nu går vi hem mamma!!!
Tack för en suuuuper mysig kväll...

Idag har det varit stora fixaredagen inför jobb och dagis imorgon. Lillemannnen och jag körde in till tvätthallen på jobb och tvättade vår bil som nu skiner som bara den både invändigt och utvändigt. Hem och fixade lite lunch, dammsög...slängde båda prinsarna i badkaret så jag att kunde köra som en ångvält över golvet och våttorka det också utan att det blev en massa fotavtryck! Härligt härligt. Nu är väskan packad med extrakläder, regnkläder, blöjor och annat smått och gott som behövs på dagis. Lillemannen längtar till kompisarna vilket känns hur skönt som helst. Vi har haft en superduper mysig semester som har gått såååå himla fort. Vill inte alls lämna på dagis imorgon och vara utan honom en heeel dag. Bläää för det, men samtidigt är det ju liiiiite skönt när allt går tillbaks till det normala igen. Dessutom ska jag vara ledig på tisdag igen och då ska vi vara hemma heeeela familjen och mysa.

Nä minsann, nu kallar loppelådan. Inga bilder idag, bara en massa pladder!

Natti på er så hörs vi!

Den som väntar på nåt gott, Snart slut och Festival!!!

Som ni har väntat va?!?! Men nu är jag tillbaks. Ska bli lite mer ordning på det här bloggandet nu när semestern går mot sitt slut. På tal om det blev jag faktiskt lite sentimental idag när jag insåg att jag har varit ihop med med mina prinsar, speciellt den lille i 3 heeeela veckor från morogn till kväll och nu på måndag är det minsann slut för den här gången. Jag vet såklart att han världens bästa dagis, men oj vad jag kommer sakna honom. Han är ju bara sååå go, helt j-a underbar!!!

Var på möhippa i lördags för min söta vän A som ska bli fru i september! En super härlig dag med bastubåtsbad i Sövdesjön, beachvolley på Bellevuestadion, bubbel i massor, snack i massor och många goa minnen och vänner som poppade upp. Den blivande bruden verkade tycka om sin dag och alla vi andra också.

Eftersom min alldeles egan Daddy J har blivit 35 år, bestämde jag mig för att fira honom ordentligt. På sin dag fick han då ett brev med nödvändig info och i söndags bar det iväg. Lillemannen var hos momo och storprinsen fick ett härligt dygn med mig på Ystad Saltsjöbad. Massage (från svärmor i present), bubbelbad, isvak, bastu, öl, trerätters, sköna sängar och frukostbuffe...allt i en härlig blandning. VERKLIGEN härligt hade vi det. Gick och lade oss 21.30...bara för att det var så himla skönt att riktigt slappa till det. Behöver jag berätta att Daddy J älskade livsstilen och kunde tänka sig att ha det såhär för det mesta....?!?!?!

Kungen

Annars har vi bara slappat denna veckan också. Både för och nackdelar med att ha lite sämre väder på sin sommarsemester. Jag har verkligen unnat mig att slappa desto mer dessa veckorna. När solen skiner blir det ibland sån hets att hinna till stranden och grilla och nattbada osv....Självklart härligt det också, men det är inte dumt att ta det suuuperlugnt heller.
Har varit i H-dynge lite till i veckan. Flyga drake var ett superbra drag när vinden piskade...Lika roligt för stora som små. Vilken härlig känsla det är att hålla draken när den är högst upp....frihet!!!

Högst upp!!!

Spriiiing!!!

Blåsigt värre...

Härliga dagar som vanligt!!!

Jahapp, idag jobbar Daddy J och lillemannen och jag har varit en repa i stan på festivalen. Det var inte mycket till festival må jag säga...lite mat och sen var det slut. Jaja, det blev lite minidonuts, en karuselltur och en heliumballong, vad mer kan man begära...

Bästa killen!

Ikväll har vi haft goa arbetskollegor här. Ätit en goood paj med valnötter, paprika, spenat och kantareller i samt lite god parmaskinka till det!!! Slurp!

Imorogn blir det bus med bästa kompisen P som vi inte träffat på ett tag eftersom vi hela tiden gått om varandra i ledighet och arbete!

Kram på er och vi ses SNART igen!


Dåliga jag, Fortfarande Semester och Lata dagar!!!

Usch vad slö jag är på att uppdatera min blogg till er... ändå gör jag ingenting om dagarna!!! För dåligt minsann...eller inte...är faktiskt väldigt skönt att bara låta dagarna komma och se vad de har att erbjuda. Vi har hunnit med lite allt möjligt, badat med hela familjen på Aqvakul, bakat pizzabullar, varit ute och cyklat en runda när "regnet pissade ner" som min skitunge till son uttryckte det, busat med vänner, myscht i soffan, myscht i sängen, myscht på ballen (läs balkongen) osv, osv...

Idag har jag minsann gjort ett litet dagsverke i alla fall när jag hoppade in på mitt "sidan om jobb" och höll en HLR-kurs i Trelleborg.

Ikväll tittade vi på några gamla filmer som vi spelat in när Z var 1 år ungefär. Sååå häftigt att se! Världens goaste unge har blivit sååå himlans stor!



I helgen som gick var vi nere en runda hos mofa som fyllt 60 nu i sommar! Han firades med en god lunch, bus hela dagen, goe middagen på kvällen och ett tjusigt (!) inramat foto av sig själv på sina ägor...vilken greve va?!?!



Nähä minsann, nu ska det krypas i loppelådan! Här går det inte att slarva på detta viset, man borde ju varit i säng för längesen....

Kramen

En smak av min semester, Mysdagar och Goer mad!!!

Tänker visa er en smak från första veckan av vår härliga semester i bilder...bilder säger mer än 1000 ord säger dom ju!


Inledningen!

Inledningen på semestern!




Mys på norrsidan!



BUUUUS!!!

                                                        

Blåååbär....MUMS!!!




"Låsse-dop" i fiiina Hemmesdynge kyrka!!!



Du måste "skaga" av han fafa!!! (Lillemannen lär sig verkligen ALLT av sin bedstefar...)



Baaaadbus!





Kräftor igen!!! Slurp!!!


Idag bär det av till mofa för ännu mer bus och lite firande av hans 60-årsdag som var i veckan!!! Sen måste vi skynda oss hem för imorgon är det ingen vanli da...för då är det Daddy J:s fölseda...

Kram på er!






Semester, Semester och Semester!!!

Sååå härligt med semester. Vilar upp oss i H-dynge med att mysa och göra nästan ingenting, förutom promenader, cykelturer och goer mad! Idag åker vi mot nya äventyr. Kräftskiva ikväll hos familjen Å.

Lovar att återkomma när ni minst anar det med goa bilder och berättelser.
Kan dock bli lite längre mellan varven nu när det är semestertider...

Till min älskade son, Kärlek och Rufs!!!

Hej lillemannen!!!

Rufs hade minsann hoppat ut ur väskan när ni skulle åka till fafa och W idag. Jag lovar att ta hand om honom heeeeela tiden tills vi kommer till dig snart, snart!
Han nannar gott hos mamma och pappa i sängen och ska minsann åka ambulans med mamma imorgon på jobbet!
Han hälsar och säger att han saknar dig massor mest.

Jag lovar att ta jätte väl hand om honom!

Rufs!

Hörs på telefonen! Älskar dig massor mest! Puss puss från mamma

Modell för en dag, Väntan och Bebismys!!!

Igår fick jag vara modell för en dag. Inte så glamoröst faktikt, mycket väntan och hungrig hann man bli så in i vassen! Jaja, mycket gnäll är det kanske, men roligt var det! Stället ligger i Turning Torso på 12:e vån. Söta L var med och vi slukade en del salta pinnar medans vi väntade.
Jag köpte mig tre bilder. Lite missnöjd är jag med att man hade med sig tre ombyte och blev fotad i tre olika bakgrunder. Tyvärr visste man inte vilken bakgrund man skulle fotas i när, och ordningen på mitt klädval hade varit annorlunda om jag vetat vilken ordning bakgrunderna kom i.
Hursomhelst är jag supernöjd med min sminkning och mitt hår. Visar er två av bilderna idag, den tredje, som enligt mig är bäst kommer om några dagar när min gode vän J har hjälpt mig photoshopa bort ett fult bh band som sticker fram!

Modell för en dag!!!

Modell för en dag

Nu sitter lillemannen och myser framför en film och snart ska det ätas frukost. Ikväll ska vi hem till min barndomsvän O och hans fru som precis har blivit föräldrar till en söt liten tjej. Där ska det ätas räkor och bebismysas. Lille Bus och jag ska fixa ihop en gooood rabarberpaj som vi ska ha med oss!

Nu är det frukosttajm!  Hejsålänge


Nicke, Trasig telefon och Lite ledigt!!!

Härligt, härligt, nu ska det minsann vara ledigt för mig ända tills på fredag. Då ska jag jobba fre-sön och sen är det semester på riktigt i TRE härliga veckor! Daddy J är på ingång om bara en liten stund och det ska bli så mysigt att få hem honom till oss så familjen kan bli "hel" igen!!!

Min nedrans mobil har dock pajat. Kan inte höra när folk pratar eller om signalerna går fram så jag har fått ha den på högtalartelefon...ganska irriterande faktiskt. Dessutom tittar folk lite konstigt på mig när det ringer när man är ute bland folk och jag sätter igång högtalaren...hihihihi. Har lämnat in den idag och plockat fram en gammal risig sak från en låda, men den går att ringa med!
Tråkigt dock eftersom det inte blir så mycket bildertill er nu när den är på lagning. Kanske jag kan lyckas ta en och annan bild med den gamla "häcken" som jag har istället.

Gjorde förresten en "build-a-bear" till Z idag. Vilken underbar stund det var att bygga ihop en alldeles egen Nicke-apa som var det han valde. Tjejerna som jobbade därinne var så goa och gjorde verkligen allt för att det skulle bli perfekt. Lillemannen stod och gnuggade hjärtat till apan så att det skulle bli varmt och pussade sen p det för at det skulle bli fullt av kärlek...han blev så glad för sin fina apa. ovar att bildbevis kommer när jag får ordning på saker och ting igen!

Nu kommer Daddy J....puss på er!!!