Sköna maj, Valborg och 5-års koll!!!

Så var du äntligen här...sköna maj! Det är lite som ett extra nyår med Valborg på nåt sätt, livet börjar ju inte riktigt om den 1:a januari när det är grått och trist...det är nu det börjar om! Med soliga dagar och härliga kvällar, massor av ork och en hel sommar att se framemot!
Började Valborg med 5-års koll på BVC för lilla goding! Han är så duktig, ser bra, hoppade på ett ben, vägde enligt kurvan, ritade fina teckningar och svarade fint på alla frågor! Mamman satt och blev sådär fjantigt stolt som bara en förälder kan bli! Besöket avslutades med en spruta (utan ett pip) och en fin penna som blinkar och är en stämpel och såpbubblor och allt i ett!
Ner en runda på Limhamn blev det sen, där vi träffade fina kompisarna som vi sen skulle hem till på kvällen!Vi hann med en glass tillsammans i solen på torget:



Kvällen blev fantastisk som vanligt när vi träffar våra fina vänner. Grillat och bubbel och hemgjord glass och en runda till bålet precis som sig bör!









Lillemannen verkade lite trött och kändes varm, med all sannolikhet beroende på sprutan, men han kämpade sig fram genom kvällen och la sig vid 23 snåret i L o H säng. När vi kom hem vid halv två inatt tyckte jag att vi skulle kolla tempen för säkerhetsskull, och det var ju inte precis konstigt att han var lite hängig....



Söte har haft hög feber hela natten, men verkar hyfsat pigg på morgonen så vi håller tummarna för att det går över nu, tydligen väldigt ovanligt med så hög feber efter just denna vaccinationen, så imorgon vill doktorn se honom om inte febern har gått över.

Idag är jag av någon konstig anledning himlans trött...hihihi, inte många knop blir gjorda men lite lek och legobygge står på schemat!

Kramisar i massor och välkommen sköna maj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback