Slutet på nåt nytt, Början på nåt gammalt och Myyyyys!!!

Idag är sista passet på resursteamet gjort. Oj, oj, oj vad mycket jag har lärt mig och vilka härliga människor jag mött! Har hunnit med sååå många avdelningar på knappt ett halvår: Akuten, Kardiologen, Onkologen ,Infektionen, Njurtransplantation, Lungkliniken, Medicinen, Ortopeden, KK, Urologen, Endokrin, AKVA!!! Tror det är alla.... Vill nu inte på nåt sätt påstå att jag kan allt detta, men jag har lärt mig sååå otroligt mycket ändå. Massor faktiskt. Små guldkorn här och var som jag lägger på minnet och plocker fram när jag behöver. Dessutom har jag träffat så mycket nya människor, sköterskor, doktorer, städare, transportörer och inte minst patienter. Många minnen har jag samlat på mig och , de flesta positiva!!!
Bjöd på en liten kaka på APT:n i torsdags, och fick en goood flaska Amarone och ett fint litet kort med ett "Lycka till på det nygamla jobbet"!

Tack alla fina resursare för att ni har orkat lära upp mig, en "ambulansare" som inte ens fattade att man skulle dela ut mediciner klockan åtta när jag kom till er!!!

Vill också säga att jag är stolt över mig själv! Stolt över att jag gjort detta! Lämnat min "trygga" miljö för att ge mig in i nåt för mig ganska okänt faktiskt. Det är olika världar ska ni tro. Stolt över att jag har nåt att jämföra med och inte går år ut och år in och klagar och gnäller för att jag inte vet nåt annat. Stolt över att jag vågat lämna detta och faktiskt känna att ambulansen tar upp en stor del av mitt hjärta. Stolt över att erkänna att jag nog är en ambulansare trots allt och ingenting annat!!!

Jag lämnar dock resursteamet av anledningen att schemat inte riktigt funkar för mig och min familj, min familj som betyder allt och lite till...ett jobb är bara ett jobb! Dessutom gillar jag att vara ute om dagarna, i alla väder, på olika platser!

Helgen bjuder på myyyyys, lugn och lite HLR-utbildning! Ska iväg på lite uppdrag och lära ut med mina dockor och min deff imorgon! Nu kallar sängen!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny-Ann

Ha så trevligt på ditt uppdrag ;-) Kram

2012-01-14 @ 00:01:35
URL: http://mssjollan.blogg.se/
Postat av: Caroline Hagström

Vilket bra inlägg! Tänk om fler hade haft den inställningen och faktiskt våga prova ngt annat och inte bara gå runt och vara negativa energitjuvar! Kul att du e tillbaka. Kramis!

2012-02-06 @ 09:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback