Trollbiten, Jordens timme och Lite annat!!!

Jobbade inatt. Hade fullt ös som väntat en fredagnatt precis efter löning. Hann dock med att slänga ihop lite våfflor på jobb som vi tryckte in mellan turerna!!! Slurp!!!



Idag var det knappt att man ville gå och lägga sig på morgonkvisten. Fåglarna sjöng, himmeln var knallblå och det var VINDSTILLA!!! Men, men, efter 13 timmars nattjobb blev det i alla fall några timmars sömn. Efter det hämtade L och hennes småkillar upp mig och så for vi in till stan där lilleman väntade med momo. Det var nämligen dags för lite teater. Studiefrämjandet gav en föreställning som heter Trollbiten! En supermysig föreställning av barn mellan 6 och 13 år om troll i trollskogen. De sjöng oh dansade och spelade teater i en timme för oss. De var sååå himla duktiga! Superproffsigt. Våra killar ääälskade det. Kunde inte sitta still med all musik och skratt. Härligt som bara den!!! (www.duvungarna.se)



Efteråt ville busungarna leka lite med varandra också så vi åkte hem till kompisarnas trädgård. Fortfarande superfint väder om än lite kallt. Jag stack och handlade ensam i lugn och ro....härligt! Och sen åkte vi hem för kvällsmys. Daddy J var hemma om en runda också och vi åt middag framför tv:n lillemannen och jag. När Daddy J hade åkt igen och klockan blev 20.30 var det dags att släcka ner för världen. Ljus överallt och ingen tv. Sagor och lördagsgodis i skenet av alla ljus. Mys, mys, mys!!! När klockan var 21.20 fick vi fuska lite med en lågenergilampa i sängen för att kunna läsa nattsagan där. Lillemannen somnade dock mitt i allt så det blev bara en kort stund!



Jag har betalt alla räkningar...jippiiieee...det är ju inte det roligaste som finns precis, men ganska skönt när det är gjort! Nu kallar sängen och glöm inte att klockan ska skruvas fram...en timmes mindre sömn!!! Eller kanske man får sova lika länge och vaknar senare bara!!??

Kramis på er!!!

Kommentarer
Postat av: Momo

Tack för en trevlig eftermiddag. Hälsa Lotta och killarna.

2011-03-27 @ 00:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback