Min stora pojke, FÖLSE och Massor av bus!!!

Phu!!! Nu var dagens kalas avklarat! Vår stora kille har blivit TRE år och är alltså ingen bebis längre. Tre år är nog gränser för bebis och barn i min värld. Härligt, men lite overkligt att tre år redan har gått tillsammans...
Dagen började halv åtta imorse med sång och de första presenterna. Den stora presenten från oss var ju Blixten Mc Queen cykeln med tillhörande hjälm. Det har kämpats på cykelsadeln lite då och då under hela dagen. Naw....tvåhjulad cykel (med stödhjul) är stort. Han är så duktig den lille skitungen. Goa, goa Zak mamma är så stolt över den du är!!!

Mormor har varit behjälplig hela dagen eftersom Daddy J jobbat inatt och var tvungen att sova lite under dagen. Jag har fixat så att kalaset skulle bli så bra som möjligt för lillprinsen! Det blev kycklingvingar, pastasallad, baguette, lite olika såser och Alhlgrens bilar glasstårta till kaffet! Alla verkade nöjda så det blev nog lyckat. Temat på tallrikar och servetter var Wall-E. Mysig blev det. Lillemannen fick så fina presenter. Massor av kläder, uteleksaker, en ny bilbarnstol, resväska, filmer och böcker.

Nu sitter bus och Daddy J och tittar på Toy Story som var en av fölsefilmerna och snart är det loppelådan som gäller för oss alla tre tror jag minsann. Ganska trötta är vi allihopa efter dagens övningar!

Finns det nåt goare i heeela världen??!! Vår stora kille som är det bästa som hänt oss blir bara goare och goare för varje dag som går och vi hinner inte med i hans utveckling som bara exploderar för varje dag! Tack älskade lilla unge för att du kom till oss och gjorde vårt liv så mycket mer värt att leva! Jag älskar dig!!!

Vårt allt!!!

Natti på er!

Kommentarer
Postat av: Momo

Tack för en fin dag och tack för er goa goa unge.

2010-04-25 @ 21:09:25
Postat av: Fafa

Tack Godisungar,alla tre ...



Tur att vi har er



tic-tack...Hemmesdynge

2010-04-26 @ 13:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback