2012, Gott Nytt År och En härlig jul!!!

Tjolahopp så blev det 2012!!! Vilken fest det blev...Vi var bjudna till vår goa goa vänner H o L och därmed också lillemannens bästa kompisar P o J!!! Dagen spenderades med att vila upp oss och fixa till oss inför kvällen, innan det var dags. Maten hade vi gemensamt beställt på Limhamns Saluhall, och är sååå nöjda med allt. Superduper gott!!! Gratinerad hummer, Kalvrygg filé och vaniljpannacotta...åååhhh vad gott det var!!!







För oss var det ett gäng med nya människor som kom. Aldrig hade vi träffat dom, men kvällen blev supertrevlig och alla festade loss. Vår goa killar busade konstant heeela kvällen, var med och sköt kvällens alla raketer kl 00.00 och stupade sen i säng innan 01.00 nångång!!! Sååå härligt, sååå duktiga!!!
L o H hade gjort så fint med dukning och allt och köpt fantastiska viner som dessutom var utprovade till maten!!!
Ungar, hundar, och glada vänner i en härlig mix! Lillemannen hade dagen till ära bestämt sig för att ta på smokingen som han fått av mofa när de kom hem från USA!!!


































Julen har spenderats med familjen! Julafton blev inte riktigt som vi tänkt oss, då lilleman började dagen med en spya och gästerna som haft magsjuka vad dom tål, inte vågade komma!! Det skulle varit ett gäng på massor av folk, men slutade med momo, lilleman, Daddy J och jag. Lillemannen visade sig inte alls bli sjuk, utan var nog bara förkyld i magen samtidigt som han var något uppspelt inför den stundande dagen! Vi hade det mysmys ändå!!!










Juldagen stod jag standby på jobb, men fick ingenting så firandet hos mofa o L kunde starta lite tidigare på dagen. God middag utan julmat och så klappar igen...







Mellandagarna har vi sen spenderat i H-dynge som sig bör. Iklädda pyjamas och myskläder har vi bara vilat oss och fördrivit tiden, med bilbanebygge, lego, polislekar och film. Massor med go mat har vi lyckats hinna med också. Dessutom jobbade jag tre dagar!!!
Givetvis hade vi julklappsutdelning även där...















Det roligaste av ALLT måste ändå ha varit bajsspelet som inhandlades i mellandagarna! Vem tycker inte det är roligt att fisa med munnen, eller flytta runt olika sorters bajskorvar på en spelplan...??!!













Med detta galna bildinlägg vill jag önska er alla ett fantastiskt 2012 och hoppas på att vi ses här detta året också!!!

Kramar från bloggerskan...

Kommentarer
Postat av: MamaM

gott nytt år vännen!!!

Vilka härliga bilder!

Crazy kul bajsspel! Hoppas det finns kvar i affärerna när Ebba kommer upp i rätt ålder =) fast kanske funkar för vuxna med barnslig humor också? ;)

kramar

2012-01-02 @ 22:37:01
Postat av: Lotta

Fortfarande bara en komentar...........dolät.

2012-01-06 @ 17:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback