Baddaren, Simskola och Mycket jobb!!!

Massor att göra på jobb i dagarna två...på det igen imorgon natt! Då ska jag laga lite mat till mina fina kollegor, mycket för att jag firar min födelsedag men också för att dom är världens bästa och ställer upp och står ut med mig även när jag inte är mitt vanliga glada jag! Tack för att ni finns!

Lillemannen har börjat på simskola idag, jag kunde inte följa med pga jobb, men det blev tydligen superroligt och lyckat! Han längtar redan tills nästa gång! Mammas fina fina stora kille <3


Universums tråkigaste blogg, Det blir bättre och Sommaren i bilder!!!

Ja, jag har nog universums tråkigaste blogg för tillfället...Uppdaterar aldrig...är inte riktigt i form. Har mycket att tänka på och tycker nog inte själv att livet är precis på topp för tillfället!
Har trots allt försökt göra sommaren fin för lilleman! Tror nog att han haft en ganska bra sommar trots allt och att han fått vara med om lite nya äventyr mitt i alla flyttbestyr och tråkigheter!
Det har hunnits med en del: Äventyrslandet i Halmstad, Stranden, Lekplatsbus, Grillkvällar, Malmöfestival osv... Bjuder på en drös med bilder som får sammanfatta allt härligt som vi faktiskt hunnit med i sommar!
 
 
Idag har jag fått hjälp av bästa C med lite skruvande och nu känns det som att nya lägenheten börjar ta lite form! Nu håller vi bara tummarna för att någon vill köpa vår gamla lägenhet så det inte ska bli en för lång historia!
 
Kram till alla underbara som ställer upp och står ut!!!