Mys, Regn och Trötter!!!

En hel hel med bara mys...inte mycket planerat mer än ett kalas för Z hos finaste tjejen A igår som han inte träffat sen i somras! Nu skulle i alla fall A fira sitt kalas och bjöd hela sin klass och lillemannen...tänk så tuff han var när han såklart skulle på kalaset med 27 barn han aldrig träffat...
A tog hand om honom och schasade bort en kille som ville sitta sidan om henne vid middagen eftersom " Z faktiskt inte känner någon här utom mig så han måste sitta sidan om mig" <3
Det ena ledde till det andra och självaste fölseprinsessan följde med oss hem för lite lek! På kvällen blev det spontanmiddag hemma hos A:a föräldrar! Suuupertrevligt! Det är alltid mysigast när man inte planerat så mycket på nåt konstigt vis! A och Z fortsatte sitt mys och drack "vitt vin" till maten! Helt plötsligt hör vi gentlemannen Z säga till sin bordsdam "Ska det vara lite mera vin!?"
Älskade ungar...
Kvällen blev lång och det var en trött brandman som fick asa sig ur sängen till jobb i morse...vi andra snusade vidare till 10!

Idag har vi haft pyjamasen på heeela dagen! Myst och plockat lite, förberett middagen och bara tagit det lugnt! Nu är grannpojken här och leker lite och jag drar mig i soffan! 
Imorgon jobb och på tisdag åker kärleken och jag till Prag för ännumer mys ❤️

Eld, Kick-Off och Hemmamys!!!

Hemkommen idag efter en härlig Kick-Off med mina fina arbetskamrater. Supertrevliga dagar med mycket snack, god mat, dryck och underbara skooooogen. Så himla mysigt det är att bara vara i skogen. Alla färger, tystnade och den alldeles speciella doften! Förutom en massa annat bus hade vi eldsprutarskola i mörkret. Skiiitcoolt....så nu kan jag bocka av det på min lista över roliga saker jag vill göra i livet!
Tack alla goa kollegor för två härliga dagar tillsammans, ni ska veta att ni betyder mycket!
 
 
Annars har det mest varit mys den senaste tiden. Hösten har väl faktiskt kommit på riktigt nu och jag tycker det är himla härligt att bara vara hemma och mysa, ibland själv och ibland med vänner. Vi har firat kanelbullens dag, byggt pärlbrickor, lagat god mat som vanligt,idag har vi varit en runda på Vellingeblomman och gått spökrundan och förra helgen hade jag med mina tre favoritkillar på bio för att se Flygplan....MYYYYYYS!!!! Denna helgen gick åt till att jobba, hade en bra, lugn helg i Sviddala!
 
 

Nu ska lillemannen slängas i loppelådan och alldeles strax även jag!!! Kramis