Mitt allt, Kyrkobesök och Snöööö!!!

Fick en så fin bild på lillemannen och mig i vårsolen i söndags...han är ju bara det bästa!

Var som sagt i kyrkan en sväng och sjöng och fikade, sen blev det lunch på BK här i Limhamn! Härlig dag även om blåsten nästan gjorde mig gråtfärdig på cykeln!

Idag är det visst snö, snö i stora lass faktiskt, inte så mycket att man inte kommer ut dock, så nu ska bilen sopas fram så det kan bli lite lunchspinning!

 


Älskade helg, Stoooora Vovve och Snart lite påsk!!!

Leeedigt....leeedigt....så skönt med obokade helger som ändå fylls av mys och trevligheter under tiden som dagarna går!
Fredag blev räkkväll med goa P! Igår ordnade vi pass till lilleman, handlade lite smågrejor....fikade hos fina vänner som har en av de coolaste och största hundarna jag vet och den absolut sööötaste lilla trollflicka jag vet...underbara barn ❤
På kvällen fick vi god middag och massor av prat hos andra fina vänner, härliga helg!

Nu har denna dagen precis dragit igång....idag blir det barnsäker gudstjänst i Limhamns kyrka med gospel och fika...sen bara hemmamys och lite påskfix! Ikväll åker världens bästa till sin pappi, jag tränar och lägger mig tidigt inför två dagpass på jobb!

Kraaaaam på er


Tjejmiddag, Myssomvanligt och Brand!!!

Livet är igång...på topp! Tjejmiddag, mys med lilleman, vänner, jobb och vila löser av vartannat med en ryslig fart! Träffat fina tjejer från jobb på en härlig tapas-kväll, påskpysslat lite och sen jobbat! Hunnit med brandskyddsutbildning på jobb oxå...härligt att få känna sig lite som en hjälte...

Trött är jag ikväll och orkar inte med nåt långt inlägg, det blir lite bilder istället från "mitt i livet"

Förresten fick jag brev av finaste igår...

Kram ❤