Nya läsare, Sol och Bad!!!

Åååh vad roligt, har fått kommentarer för lite anonyma läsare på sista iden och blir såå glad. Lite nyfiken blir jag förstås på hur de hittat hit så om du inte känner mig på rikigt får du gärna lägga en kommentar och berätta hur du hittat hit! Varm välkomna ska ni vara i alla fall och hoppas att ni stannar kvar även om jag ibland är liiite dålig på uppdateringarna!!!

Idag sk jag mysa vidare på vår lillsemester och förhoppningsvis ska jag bjuda på ett härligt bildinlägg imorgon!

Kraaaaam

Ett litet test för att se om jag kan ladda upp videos!!!

Film till mig från lillemannen en kväll när jag jobbade hela natten.....


Semesterlunk, Goer mad och Härliga midsommar!!!

Mmmm vad jag njuter av att vara ledig. Första gången någonsin som jag verkligen känner hur trött jag varit och i vilket behov av semester jag varit. Känner att lusten till allt börjar komma tillbkas till mig nu när jag fått vila i en vecka. Och än är det TVÅ hela veckor kvar! Faktiskt ganska skönt att vädret varit komsi komsa, för då har jag inte känt att det bara måste hända en massa saker heeeela tiden. Bara mys, grillkvällar, midsommarfirande, sovmorgnar (jodå, vår fyraåring sover gott till ca 10 varje dag...), täcke och kudde i soffan osv...

Myschdagar med världens bästa kompisar!!!Slöe-dagar med familjenHärliga midsommar som avslutade med att titta på Daddy J när han spelade!!!

Midsommardagsmiddag hemma hos momo!!!


(nä, jag orkade inte, men det blev en bra bild...)

Phu, vad många bilder...kanske lite mysigt, för det är precis såhär det varit hittills! Lite sämre uppdatering under semestern, men när det blir så blir det ordentligt! Idag ska lilla jag ut och äta med en go kompis, men först är det tvätt på schemat!

Kram sålänge!!!

SEMESTER, Små bokstäver och Lite grann så här från ooooovan!!!

Jippiiiieee!!! Idag har jag gått på semester. Har jobbat daghelg och var så trött idag att jag trodde jag skulle smälla av. Ni vet som när man är dödens kissinödig och börjar springa mot toan...ju närmre man kommer, ju närmre är det att man kissar på sig...och...när man är riktigt riktigt nära börjar det nästan droppa!!!
Precis så var det idag, när klockan var två kunde jag bara inte fårstå hur jag skulle kunna orka jobba till kl 18, men, det gick!!! Och NU är det semester!!!
Ska vara ledig i tre veckor och har inte bokat nåt speciellt, vi har ju resa på gång i höst och dessutom ska vi till Legoland längre fram i sommar...därför blir det bara lugn och ro, leka med kompisar, bjuda hem goa vänner och bara njuuuuta dessa tre veckorna!Idag tog vi med vår nya arbetskamrat som gått bredvid mig på en tur till Turning Torson! Säga vad man vill, men det är en ganska maffig wiew där uppe, tog några dööödålliga bilder med iphonen, men ni får en liten aning i alla fall!!!Lilleman har varit hos momo i helgen, igår träffade han människor som var nya för honom och de skulle bjuda honom på jordgubbar. Lilleman är lite blyg för nya och säger då NEJ TACK även om han innerst inne skulle vilja ha den där jordgubben. En av kvinnorna tittar då på honom och säger: "Det måste ju vara din jordgubbe för det står Zak på den!"
Lilleman tittar då rakt på jordgubben och utbrister: "Då måste det stå med väldigt små bokstäver, för jag kan inte se det!"

Hahahahahaha.....älskar alla goa tankar o ideér!!!

Är som sagt en riktig trötter idag och ska knoppa i min loppelåda om en liten stund, innan dess ska jag hinna med lite te o en chokladbit i soffan!!!

Kramis kramis

Fortsatt bus, Jordgubbar och Underbart väder!!!

Livet fortsätter vara gott!! Var på teater idag där min kusin spelade med och hade sedan en supergo fika i solen med go släkt. Hann med lite shopping och avslutade sedan dagen med mat och bus hos famo o J!!! Vilket ös vår lille man kan bjuda på. Ibland känns det som att han går upp i nåt slags varv som man verkligen måste kämpa för att få ner honom från! Men, men hur kan man tro nåt annat när famo låter sig bli TOTALT nersprutad från topp till tå med vattenslangen... ;)

Imorgon hoppas vi på lite strandbus om vädret tillåter då också!

Här kommer minsann ett litet utbud på shoppingen idag....hittade dessa goa plagg att fira sommarens lata dagar i och är väldans nöjd!!


Natti-platti-klatti-splatti (som vår lille "rim-unge" hade sagt)

Bildblogg, Endast det bästa och Underbara liv!!!

Jag kan verkligen INTE klaga på livet som jag har!!! Konstig och lite hemsk känsla är det när jag tittar på bilder jag har tagit...även om jag verkligen har det mysigt NÄR jag tar bilderna, översvämmas jag av känslor och lycka när jag tittar på bilderna EFTERÅT!!! Först då känner jag hur härligt livet verkligen är. Det är inte så att jag inte njuter av mitt liv PÅ PLATS, men tyvärr kanske jag ändå inte upplever känslorna fullt ut just då!!! Har varit inne i en lite tuff jobbperiod några dagar och har däremellan VERKLIGEN njuuuutit av vårt underbara väder och vår underbara natur! Skåne när det verkligen är som bäst!!! Haur du sitt Skaaaaune, haur du sitt vaaaarden....ligger mycket i det faktiskt...

Mmmm goa goa dagar i H-dynge hos fafa o W, och igår hann vi med en härlig österlenrunda med mofa och Osborn!!!

Nu har lillemannen däckat för idag, imorogn måste vi nämligen upp tidigt för momo har barnarbete som ska utföras...dvs högtryckstvättning av hennes trädäck...detta MÅSTE lilleman bara vara med på för det finns inget roligare att göra i heeeela världen.....jippiiiieeee!!!!

Kramis o natti, på återseende igen väldans snart hoppas jag!


Länge, Länge och Ännu längre sen!!!

Oj, vad dålig jag varit på att uppdatera!!! Har fullt upp med att njuuuta av det underbara sommarvädret. Ikväll ska jag dock bjuda er på en riktig bild-bloggning från allt mys vi har hunnit med! Nu är det jobb som gäller fram till 18!

puss...