Kalufsen!

Min lilla stjärna har varit och klippt sig idag. Min barndomsväns mamma är frisör och skulle klippa busungen. Herregud så mycket hår han hade...hahaha! Så här i efterhand när man tittar på bilderna kan man ju inte fatta att han fick lov att gå runt på det viset!

                                        

Fin blev han i alla fall, jag kan knappt tro att det är samma unge!

Nu är det snart natti, natti. Jobbar hela dagen imorgon, 7.30-19.30 och cyklar därför hemmifrån vid 6 snåret så jag hinner duscha lite på jobb!

Ses imorgon!

Vårkänslor!

Idag gav lilleman mig en liten sovmorgon till kl 9 på vår lediga dag! Skönt...Tror fortfarande att han lever lite i vintertid. Då hoppade vi i alla fall direkt upp ur sängen och snabbade oss ut i vårsolen. Några timmar på lekplatsen och sedan en korv med bröd blev det innan vi nu är hemma för en liten middagsvila!

När busen vaknar ska det iväg och klippas hår! Han har en kalufs som heter duga så det ska bli roligt att få en riktig liten kille igen!

Nu måste det nog drickas en kopp kaffe i solen på vår mysiga balkong!

Kram sålänge!

Det finns ju en risk att jag har den goaste ungen i hela världen!


Datorkunskap!

Idag åkte jag ut till en äldre släkting för att hälsa på! Han är 79 år och har just köpt sig en dator (så himla häftigt). Meningen var att jag skulle ha lite datakurs för honom idag.
Det kändes så himla konstigt att förklara saker för honom som är så himla självklara för oss som mer eller mindre är uppväxta med datorer. Jag är verkligen ingen dataexpert, men jag vet ju hur man svarar på ett mail, eller går in på olika hemsidor.
Tänk, när vi gick in på Aftonbladets hemsida så frågade han: Hur vänder man blad??
Haha, vilken fråga, tänkte jag först! Men, det var väl ingen dum fråga?!?! Hur ska man veta det om man bara läst tidningen till morgonkaffet vid köksbordet i hela sitt liv?

Sen, nu ikväll när jag satte mig vid min egen dator och trodde att jag skulle kunna fixa till en alldeles egen och unik bloggsida så insåg jag att man faktiskt i vissa fall måste vara Gud själv för att sitta vid en dator. Tänk att det är lättare att skicka mail till folk på andra sidan jordklotet än att lägga in en cool design på sin blogg! (Därför ser min blogg ut nu precis som den gjorde innan jag försökte göra den cool...)
Nåja, det är väl det som skrivs som är viktigt får jag ju hoppas!!!

Har precis sett lite ER och ska gå och lägga mig nu så man orkar med bus och en rejäl klippning av lillkillens hår imorgon!!
                                   


Vem är du, vem är jag?!?!

Även om de flesta som kommer läsa min blogg säkert redan känner mig, kanske det kunde passa bra med en liten beskrivning av vem jag är jag är ifall, ifall! (Ifall, ifall jag skulle bli en vansinnigt känd bloggare en dag...)

Hemma hos mig finns en busig, trotsig och alldeles, alldeles underbar kille, Z, som fyller 2 år om ca en månad. Här finns också hans pappa, min stora kärlek och bästa vän, J. Vi hade en gång en katt, Elsa, men hon har fått flytta till fafa (Z:s farfar) efter som Z blev allergisk. Vi saknar henne massor, men hon har blivit en liten prinsessa där ute på landet där hon kan jaga möss med sina två kattkompisar istället för att vara instängd i en lägenhet i stan. Dessutom hälsar vi ju på med jämna mellanrum!
Den goaste ungen...                             Den bästa pappan...            Den gladaste ambulanssjuksköterskan...                    Den galnaste katten...

När jag inte busar eller "myscher" med min familj, jobbar jag som ambulanssjuksköterska. Det är ett jobb som jag trivs galet bra med, även om det också har sina baksidor. Min förhoppning är att jag ska dela med mig av lite allt möjligt som händer. Både allt oväntat roligt och det som ibland är mindre roligt!

Jag lovar att vi ses snart igen, detta är ju roligt!


Väntan är över...ÄNTLIGEN ska jag börja blogga!

Nu har jag bestämt mig! Dax att börja blogga!
Här kommer jag skriva allt möjligt om allt möjligt. Det kommer att handla om mig, min familj, mitt jobb och massor av annat som jag kommer på under tiden.
Varmt välkomna hit!