Kräknatt, Glada ankor och Nicke!!!

Naw, inatt vaknade vi av ett vrål! Lillemannen satt i sin säng och hade kräkts MASSOR!!! Usch, det gör så ont i kroppen när han inte mår bra. När alla andra kräker är det hur äckligt som helst, men när det är han är det bara så synd om honom. Jaja, det blev till att tvätta i badkaret och duscha lillemannen och lufta rummet. Under tiden var det lite film på Tv som gällde. Sen fick Daddy J sova på soffan och lillemannen i våra sängar med mig.

Sjuklingen!

Vi sov länge och jag fick stanna hemma från jobbet. Sen var det till att fara iväg med all tvätt till snälla famo som hjälpt oss att tvätta. Sååå drygt att inte ha egen tvättmaskin när sånt här händer. Men, men inget ont som inte har nåt gott med sig. RUFS fick sig en vända i tvättmaskinen och det var minsann inte en dag försent! Fin blev han minsann. Detta är RUFS för er som inte vet:

RUFS!

På eftermiddagen gick vi ut en runda hela familjen. Lillemannen satt nerbäddad i sin vagn men när vi kom ner till havet skulle han såklart vara med och mata ankor. Dom var nog hungrigare än hungrigast och blev verkligen superlyckliga över vårt gamla torra bröd. Vädret har ju verkligen varit underbart idag och lillemannen blev bara friskare och friskare ute i den härliga luften:

Pippiar på rad!

Sugna!

Lycklig!

Det bästa i världen!

Äntligen sol!

Vårt lilla änglakille!

Underbara Limhamn...

På vägen hem lurade vi i lillkillen en korv, vilket var det första på matlistan idag förutom en halvliter juice! Det gick alldeles utmärkt, men lillemannen blev trött som ett ålderdomshem när vi kom hem. Såhär hittade vi honom framför tvn:

Däckad!

Inatt när lillemannen var som ynkligast lovade Daddy J honom en present idag. Det fick han såklart och det var den nya filmen om Nicke Nyfiken. Världen sötaste apa enligt mig, och den har vi sett x 3 under kvällen.

Nicke!

Jaja, nu är sötisen lagd för kvällen och vi bara håller tummarna för att han håller på att friskna till. Han har nu ätit 3 skedar ris, en halv Yoggi, 3 skedar fil med banan och 1 glasspinne. Nu är det ju snart ett dygn sedan han kräktes så vi får verkligen hoppas att det inte kommer igen. Jag ska unna mig ett bad innan Daddy J och jag ska sjunka ner i soffan med en film som vi hyrt!

Pusssålänge Hejsålänge!

Goa vänner, Snökaos och En kopp te!!!

Igår var våra goa vänner J och H här. Det blev lite god mat, bus och massor av prat! Härligt!!! Vi träffas inte så ofta eftersom dom bor en bra bit härifrån, men roligt är det när det blir av!

Söta J och H

J och lillemannen!

BUUUUS!

J och Z lyssnar på mammas spännande berättelser...hihi det verkar ha varit intressant!

Lillemannen fotar!

Fotografen i närbild! Ganska söt va?!

Hihi, vi pratade en bra stund in på sena kvällen och sen var det bums i säng eftersom min klocka ringde 05.30 imorse. Då var det bara att pallra sig upp och fixa till sig lite innan jobb. Tog ett beslut att lämna moppen hemma och åka buss istället, och såhär i efterhand är det nog det bästa beslutet jag tagit på länge! Dagen har ju minst sagt varit snöig...hahaha, ganska roligt faktiskt när snön yr, bara inte helt lätt att köra runt i en ambulans!
Visste ni förresten att samerna tycker att det finns MASSOR av olika sorters snö, och har olika namn på den också...häftigt och sååå vackert!

Olika sorters snö!

Nähä ni, nu ska jag och min Daddy J sätta oss i soffan och lyssna på när lillemannen pratar och sjunger sig till sömns...något av det mysigaste som finns faktiakt. Jag ska såklart ha en kopp te som vanligt!!!

Pusssålänge Hejsålänge! (Världens bästa arbetskamrat ska minsann hämta mig imorgon så jag slipper plumsa iväg till bussen i ottan)



77 köttbullar, Matkoma och Bus som vanligt!

Idag har jag minsann gett min familj en riktig husmans-middag. Jag gjorde köttbullar, potatismos, brunsås, lingon och ättiksgurka! Slurp!!! Passade på att göra köttbullar att lägga i frysen som vi kan ha till diverse rätter längre fram. Sjuttiosju (!) köttbullar blev det...lagom drygt!
Vi åt så vi höll på att storkna och efter maten var vi alla tre tvungna att luta oss tillbaks i stolan ett tag och lägga händerna över magen...hahaha ni skulle sett synen!

Meatballs!

Rolling the meatballs...(iförd linne och långkalsonger...sexigt värre...)

Lillemannen har varit på dagis idag, och när vi hämtade honom åkte vi och handlade hela familjen. Mysigt trodde vi, men just idag var busungen på ett härligt humör. Ni som har barn vet precis vad jag menar. Ni som inte har barn förstår nog att vi var den där familjen singlar bara hatar och undrar varför inte föräldrarna kan få tyst på ungen!
Konstigt vad ens tankar kan ändras med tiden, nuförtiden tycker man inte själv alls att det är jobbigt när någon annans barns vrålar igenom heeela affären, utan tycker tillochmed synd om och försöker ge menande blickar! Hahaha, jaja, när vi kom hem var han sitt vanliga goa jag igen förstås!

Helgen har bjudit på jobb i stooora lass! Phu, natthelg i stan är inte en dröm ska ni veta! Jaja, jag har bara en natt kvar i denna veckan innan jag ska få vara på dagbilen i 5 veckor och alltså slippa dessa jädrans nätterna!

Jahapp! Annars har det bara varit mys och bus härhemma som vanligt! Ett härligt bad hann vi med och lillemannen har minsann suttit på pottan ikväll efter att ha blivit mutad med en glass!

Bus som vanligt!

Pusssålänge Hejsålänge!

Simmning, Svullna fingrar och Mysdag!!!

Idag har det inte varit för mycket ös härhemma! Skönt! Vi mös lääänge i soffan i morse, gjorde hemgjorda smoothies och goda mackor! Lillemannen verkligen ääälskar smoothie, speciellt när han själv får "styra" mixern.

Daddy J skulle iväg och rodda inför kvällens gig, men så ringde det plötsligt eftersom släpet hade attackerat O:s fingrar och nu var de svarta och blåa och svullna! Då fick ju syster åka ut med sin privat-ambulans och fixa en liten vip-biljett för att det skulle gå undan på akuten. Allt löste sig till det bästa, inget var brutet, men dock j-t svullet. Jaja, ett gig är nog precis det som ska till så att fingrarna får köra lite sjukgymnastik på basens strängar!

Tut-ut, Tut-ut!!!

Kvällen bjöd mig och lillemannen på första simlektionen! Mys var det, och lillemannen njöt som vanligt när han är i vattnet. Det var dock liiite läskigare att vara på djupt vatten nuförtiden när man till fullo förstår att man inte bottnar. Efter några minuter hade dock den värsta rädslan skäppt och det gick bra att slänga sig i ståendes på kanten. Mamma hade det dock lite tyngre eftersom en nästa 3 års kille väger lite mer än en 6 månaders bebis! På vägen hem pratade jag med goa L i telefon och då blev vi helt apropå inbjudna på en hamburgare hos dom. Gott var det och sen åkte vi hem för att slänga det lilla odjuret i bingen. Hans tråkiga hosta hänger kvar, men efter en extra inhalation har han sovit gott en bra stund nu!

Den här lilla mamman är ganska trött och frusen efter simmet, så hon ska nog också hoppa i bingen. Lillemannnen åker till momo imorgon förmiddag så jag kan vila lite inför att även jag ska jobba!

Pusssålänge Hejsålänge!

Promenad, Inte skulle väl jag och Spinning!

Inte skulle väl jag kunna äta en semla till idag...jag menar, jag åt ju en igår! Men hur gör man då när man åt en igår och sen idag kommer man på att man ska bjuda hem en god vän på middag och så har han med sig semlor till kaffet! Kan man verkligen tacka nej då?!?!?! Hmmmm, dessutom var det en i mina ögon perfekt semla, med kladdig mandelmassa i mitten! Mmmmmm! Lillemannen som aldrig sett en semla trodde det var en hamburgare från himlen och tryckte ihop den med nävarna så som man gör när man äter en hamburgare! Söte-Göte...

Hamburgersemlan!

Dessutom har jag idag gått en rejäl promenad, gjort 100 situps, och imorgon väntar spinningen som är bokad och klar!

Jaja, jag har inte så himla dåligt samvete i alla fall! Men jag går och lägger mig och läser tidigt idag för jag är bara sååå trött på detta eviga mörkret! Känns som att jag kan sova varje gång jag ligger ner!

Kram på er! Pusssålänge Hejsålänge!


Snö igen, Moppeslir och Jubb!!!

Haha, vaknade i måndags morse 05.30 och gick som vanligt i dvala in i badrummet för att försöka stoppa in linser och få någon sorts fason på utseendet. När jag var klar och hade klätt på mig min tjocka mundering för moppeturen till jobb gick jag ner i trappen och vad möttes jag av!!?? SNÖ!!! Herregud, tänkte jag, det kanske inte någon hit att köra moppe i detta vädret, men vad skulle jag göra? Sagt och gjort, jag grenslade silverspjutet och drog iväg, fort gick det ju inte precis. I en av korsningarna på väg mot jobb fick jag slir när jag skulle starta och hoppade snabbt av. Problemet är ju att när man håller i handtagen och försöker hålla upp moppen så den inte ramlar, då GASAR man ju samtidigt med höger handen...Hahahahaha! Jag sprang där, runt, runt i nån jädra cirkel tills jag fick av tändningen...tur att ingen såg mig! Fram kom jag till slut i alla fall!

Har jobbat dag både måndag och tisdag! 11 timmar/dag, så mycket annat har inte hänt! Ikväll åkte jag direkt på möte med bostadsrättsföreningen. Där fick jag minsann kaffe och en SEMLA!!! Även om jag nu är duktig med vad jag äter så kan man ju inte säga nej till årets första semla! Hmmm, hur är den perfekta semlan tycker ni? Själv tycker jag att det inte ska vara för mycket grädde och så vill jag ha en riktigt krääääämig mandelmassa i en härlig klump i mitten. Idag var tyvärr mandelmassan uppvispad med grädden och då blir jag lite besviken faktiskt! Vad tycker ni??

Mmmm!

Nä, nu ska det mysas lite framför tv:n och sen blir det kudden för mig!

(Har förresten fått min sminkleverans idag...imorgon blir jag extra tjusig!)

Pusssålänge Hejsålänge!

Morgonmys, Partypinglor och Fjortisfylla!!!

Hujeda mig vilken fest det blev igår kväll!!! Men jag får börja med att berätta att lillemannen och jag hade världens mysigaste lördagmorgon med hemmagjord smothie och goda mackor! Efter det flöt bara dagen på med hemmamys oh en promenad!

Morgonmys!

Blåbärsmun!

Sedan blev det äntligen kväll och då var det dags för utgång. Redan från början var det fjortisvarning när jag ringde L precis innan vi skulle iväg och hade panik över att jag inte hade nåt att ta på mig...hahaha, det är ju inte precis så att jag har en garderob full av "nattklubbs-outfiter"! Det jag hade tänkt klä på mig sa Daddy J att jag såg ut som en säck i, och det var ju inte precis det man ville höra...Hahaha. När detta problemet var löst med att jag satte ett skärp i midjan på säcken och blev väldigt nöjd!
Hem till L:s gamla arbetskamrater bar det och där blev det tacos och vin, vin, vin. Vi hade supermysigt och blev gladare och gladare. Innan vi bestämde oss för att gå ut dansade vi några timmar i vardagsrummet! Härligt och Galet! Väl ute, det blev Hipp, blev vi som värsta partypinglorna. Vi kände vakten och gick förbi hela kön, väl därinne kände några bartentern och så blev det drinkar!!! Kanke lite väl med både drinkar och shots. Av någon anledning fick jag även den shoten som blev över. Eftersom den smakade mint tyckte jag att det var ett fantastiskt bra sätt att bättra på andedräkte. Sen dansades det till jag var för yr för det! Med lite hjälp slutade kvällen lyckligt hemma i min goa säng! Sminket var dock kvar i morse...
(Brudar: Allt som hände i går...stannar där)

Söta värdinnan!

Sisters!?!?

Dans från en annan vinkel!

Panelhönor!!!

SKÅL!

Jaja, idag mår man ju som man förtjänar, men jag tyckte minsann att det var skönt med en liten "omstart" på hjärnan, som en defibrillering ungefär fast på hjärnkontoret!

Nu är det dags för tandborstning på lillemannen och sen ett bad innan jag kommer stuuuupa i sängen (utan smink dock)!

Kram på er så hörs vi snart!

Badbus, Jobb i massor och Trötter!!!

Idag har det varit bus i badet. Efter att vi fått lite god kvällsmiddag i oss bubblade lillemannen och jag iväg på äventyr i badkaret! Han är bara för go. När vattnet skvätte över kanten lite väl mycket och jag sa att busungen skulle lugna ner sig fick jag till svar: "Men mamma, det göööör inget, det är ju bara lite skum..."
Jädrans unge...han har ju faktiskt rätt!

Badnymfar!

Boooouuuus!

Forell-puss!

Nu har den lille hoppat i loppelådan och jag är trött som en gädda (ni vet "gammel-gäddan" som ligger och gosar i vassen, han ser ju tröttare än tröttast ut...)
Det blev lite strul häromdagen, vilket resulterade i att jag både skulle jobba natten till idag och sen hålla utbildning hela dagen. Som tur var hade jag en underbar arbetskollega som såg till att jag kunde gå hem vid två i natt och vila några timmar innan dagens utbildning drog igång! Jaja, nu är det ju helg och denna kvällen ska det nannas i tid.

Imorogn mina damer och herrar är det UTGÅNG!!! Hahahaha, det ska bli sååå roligt, men jag känner mig som en 15-åring när vi diskuterar vad vi ska ha på oss och annat helt galna saker! Kul ska det bli i alla fall. Lovar att försöka fånga kvällen i lite dåliga mobilbilder och återge till er.

Nä, nu är det en kopp te och en liiiiten bit chokela som gäller, sen kallar loppelådan för mig också!

Pusssålänge Hejsålänge!

Nyttig, Vårstädning och Pengasparande!

Nu är det väl ändå dags med ett nytt inlägg...det går för länge mellan gångerna. Tyvärr är det nog så att eftersom vi har lite problem med vår dator är det helt enkelt för drygt att lägga upp inlägg. Det tar sån tiiiid!

Här har jag minsann inte legat på latsidan i alla fall. Helgen gick åt till att "jobbe" och i måndags hämtade vi moppen hon polisen. Jag körde den direkt till reparations-verkstaden som ska komma med ett kostnadsförslag på vad det kommer kosta att rusta upp det lilla hjärtat igen. Helt sjukt onödigt har det varit i alla fall eftersom det verkar som att de kört den mindre än 3 mil! på hela tiden den varit borta. Förmodligen (av allt gräs och lera att döma) har det bara varit en vansinnesfärd i leran och sen har den bara stått! SKITUNGAR! Jaja, jag är glad att den kommit tillrätta!

Förutom allt detta har det hunnits med ett spinningpass igår, en lagom promenad i förrgår och idag en lååång promenad. Samt att maten här hemma har varit åt GI-hållet flera dagar! Känns super att ha kommit igång på riktigt! Idag har också den stora vårstädningen gått av stapeln (fatta hur många kalorier det måste bränna). Nya gardiner, dammsugning, dammning, bort med allt julpynt, skurning av badrumsgolvet osv. osv. Även den lille prinsen fick sig ett vårbad när han kom hem!

Min lilla kusse har minsann hjälpt mig med lite sminkbeställning. Helt sjukt egentligen! Jag bara äääälskar ID:s smink i alla former. Tyvärr är det ju dyrt som attan att köpa. Kussen har i vilket fall som helst hittat ett ställe att beställa ID från. Nu har jag beställt lite olika saker från henne. Hon räknade ut att det skulle kosta 1040 kr att köpa i affären, nu ska jag betala 460 kr. Det är ju helt vansinnigt!!! Men helt underbart, för nu har man ju råd att unna sig lite!

Lite reklam, men det är det värt för det är så grymt bra!

Nu sover den lille mannen och den store ligger på soffan. Jag tror att jag ska ta mig lite te och slänga mig ner bredvid den store!!!

Förresten så är det minsann utgång för denna gamla morsan på lördag....JOOOO då!!! Hahaha, det var inte igår. Vad i hela världen ska man ha på sig?!?!?! Hihihi, lillemannen ska ha killkväll med Daddy J och hans kompisar. Helmysigt tycker jag, lillemannen blev alldeles sprallig när jag berättade det för honom!

Nä, nu pallar jag inte mer! På återseende...snart!!! Pusssålänge Hejsålänge!


Slappedagar, Kalla dagar, Möed mad!!!

Så blev det jobb i måndags på ambulans 903, helt ok dag. Inte för mycket stirr, men att göra ändå!
Dessutom hann vi köra förbi polisen för en titt på min lilla moppe. Den var bara lindrigt skadad, en prio 3, en transport. Knappt ens ett ambulansfall. Jag bara menar, är det bara små grejer som är knäckta kan man väl ta sig till akuten (verkstan) själv?!?! Eller det håller ni nog inte med om malmöbor...det verkar inte så i alla fall?!?!?!

Jaja, i tisdags åkte vi ner till H-dynge för att vila upp oss. Där har det varit en massa mys, bus och goer mad!
Det har ätits tupp, fiskgryta, pasta ala Jeanette, chokela och massa annat gotte...slurp, lite promenader och utebus har vi också hunnit med. En runda till havet i Smyge med varm choklad och bus i snön i trädgården såklart. Jag hann minsann med en långpromenad på egen hand också, vilket var underbart!!! Kameran har minsann varit med, trot eller ej...

Buuuus!!!

Musiklektion!

Underbara Moder natur!

Tittut Fafa!

Njutbart!

Slurp!

Min livskamrat...1,2,3...

Mitt liv...

Hamnen...(H-dynges byfånar kom förbi, det är dom ni ser i bakgrunden)

Lyckan i livet!

...igen!

Matlagning...(klippte sönder makamonerna för lillemannen tyckte det var för stora!)


Dessutom har Daddy J kommit på ett väldigt tidsbesparande bra sätt att ta hand om gamla bilder. Vi har tänkt scanna in en massa foton som vi inte vill ska gå förlorade, men inser att det kommer ta såååå lång tid. Nu när vi har köpt vår nya kamera blir det dock superbra om man helt enkelt fotar fotona! Supersmart och så snabbt! Här kommer ett smakprov på Daddy J och Fafa ( Ja, jag vet att dom är sjuuukt lika varann)

Daddy J o Fafa!

Nu är det minsann natti snart eftersom jag ska få den äran att jobba heeeela helgen! Lillkillen är lagd för kvällen och somnade redan 21. Det är verkligen superskönt, eftersom det snart är dagistajm igen och då måste man nanna i tid på kvällen!

Kram på er!

AVATAR, Tack kusinfamiljen och Släktmiddag!

Igår var det dags för lite släktmiddag hos mamma med alla från den sidan av släkten! Mamma hade lagat goe maten med Wallenbergare och potatismos och lingon och allt möjligt gott. Problemet efter en sån måltid är ju att man helst vill ligga på soffan, men istället satte vi oss i soffan och åt lite gottebord också! Julen är ju bara underbar! Kul hade vi som vanligt. Lillkillarna lekte hur fint som helst den här gången också, och lagom till de skulle skiljas slog de nästa ihjäl varann precis som vanligt. Kanke det är lättare att skiljas då?!?!?!
Det var i alla fall hur trevligt som helst att träffas, precis som vanligt ett jädrans liv!

Familjen Knas

Julklappsbyte!

Puss och TACK för en mysig kväll momo!

Lite TV-mys med Daddy J innan natti!

När jag satt är och tittade på mina två favoritkillar fick jag syn på den goaste, skitigaste mjukaste handen i världen...mmmm!!!

Mysigaste...

Idag har jag och Daddy J varit och sett AVATAR på bio i 3D. Jag säger bara WOW!! Jag är ingen Si-Fi tjej. Har tex aldrig orkat se varken Star Wars eller Sagan om ringen...(jag vet att det är helt sjukt och att jag är dum i huvudet, men så är det bara) Men, men, detta var något helt fantastiskt! Jag fällde en tår eller två och ville inte gå hem efter 2 timmar och 40 minuter när filmen var slut. Oj, oj, oj vilken teknik... underbart! Se den! NU!



Måste bara passa på att Tacka kussen med familj som gav lillemannen hans första bilbana igår i julklapp! Herregud vilken hit. Han och Daddy J har kört med den idag och han var så glad att han var tvungen att "tassa runt" och bara fnittra mellan varven! Tack snälla!

Bilbanan!

tJohOOOO!!!

Nä minsann, nu blir det ett "Sleep-like-a-baby-bad" och sen bums i säng för imorgon väntar 12 timmar på ambulans 903!!

Pusssålänge Hejsålänge!

GOTT NYTT ÅR, Superkväll och Massa mys!!!

Kvällen igår firades med kusin vitamin och hennes lilla familj. Som väntat hade vi hur mysigt som helst och barnen lekte som bara den. Myyys!!! Maten blev kanoners och massor av gott att dricka! Ett riktigt perfekt nyårsfirande med andra ord!
Såklart togs det en massa bilder och jag ska bjuda på några av dem:

Den svenska oxfilén!!!

Dukning!

Myyys!

MINA killar!

Min lillkille och jag!

Välkomstdrink!

Minsta gästen!

Busigaste gästen!

Fondue!!!

Hambujjaje!

BUUUUS!

Housewives!!!

Tomtebloss och Smatter vid 21-tiden!

Mera smatter...

Mera, mera!!!

Glassmys!!!

Bara mysmys!

Dessert!

Partygrabbarna!

Cosmobrudarna!

Ja, och sen skulle ju den jädrans madrassen blåsas upp...

Hmmmm....

Idag är det däremot inte lika poppigt härhemma. Lillemannen sover middag och Storemannen ligger i TV-soffan! Själv ska jag fixa en riktigt gräddig oxfilé pastasås av resterna från igår och bara njuuuuta!!!

Pusssålänge Hejsålänge!