6-år, Kärlek och Ögonklydd!!!

Tänk att vår fina fina kille har hunnit bli 6 år. Igår den 25 april...världens finaste dag!!! Det blev en härlig dag med presenter och ballonger i sängen på morgonen, gooood långfrulle, och sen hämtade vi Daddy J och fafa vid tåget när de kom hem från NY! Var en runda i leksaksaffären där lilleman själv fick välja ut LEGO från morfar och L. Lyckan var gjord!
Tittar på alla bilder av den finaste ungen i världen och blir alldeles varm i hela kroppen när jag tänker på hur mycket han betyder och har betytt för mig...ALLT...underbara lilla unge!!!

Tror ni inte att jag vaknade idag igen med kladdigt öga...fjärde inflammationen senaste tre-fyra veckorna....började nästan böla så ledsen jag blev...hatar att vara små-sjuk länge. Tar hellre en riktig dunderförkylning i några dagar och blir frisk sen! Nu struntar jag i vilket och har börjat träna igen...spinning de senaste två dagarna och nu om en liten stund blir det en löprunda!

Kram på er och ha en mysig helg, själv tillbringar jag min på jobb...nattetid i alla fall!

Fiske, Jobbdagar och BFF:s!!!

Lunken fortsätter i Svedala på jobb! Så skönt att varva ner lite och inte riktigt stirra på i Malmötempo! Visst har vi att göra, men inte på samma vis.
Kommer in en runda till stan emellanåt och då är det helt plötsligt andra turer igen....bråk, oprovocerat våld och misär...nä härligt med 5 v på landet!!!

Det underbara vädret fortsätter oxå så i helgen fick grabbarna grus fiska en sväng på ön! P och Js pappa skötte fiskandet medan jag solade lite på en sten...kul hade dom!!!

Senaste veckan har Zak varit hos mig hela tiden eftersom hans Daddy J är på resa. Mysigt såklart men lite klyddigt när jag jobbar! Skönt att mormor och vänner finns...Förra natten sov lilleman hos P och J och sen var de och badade tillsammans i går. Mamma L uppdaterade mig lite då och då med bilder och igår hann jag till badet efter jobb! Det märks verkligen att pojkarna har börjat bli stora och att verkligen är allra bästa vänner...hur mycket skit och bus de än hittar på så står de alltid på varandras sida...underbara ungar minsann...
Imorgon fyller min skitunge minsann 6
år!!! Vart tog tiden vägen!?!?!


Jobbnatt, Solsken och Vår på "ballen"!!!

Vilken fantastisk dag idag...sol, sol, sol och man kunde känna värmen i vi den när den svepte förbi...lycka!!! Så himla härligt...

Har sålt min ögonsten, moppen idag! Gjorde lite ont i hjärtat, men samtidigt gjorde det mig lycklig att det blev till en 15-årig tjej som håller på att ta sitt kort och hade sparat för att kunna köpa sin egen frihet...min moppe!!!

Ligger en stund och vilar på soffan på jobb! Har kört 5 timmar konstant inne i stan men är nu i Svedala igen, bara åtta timmar kvar nu tills det är dags att gå hem...förhoppningsvis är några av de timmarna vila...!?

Med våren kom min tokighet för balkongen! Min egen lilla oas...min lilla trädgård! Pelargonerna är omplanterade och utsatta, lite nya möbler och mys...den är invigd med både kvällsmat och en seeen frukost! Underbart...
Kram på er och sov gott!!!


Hej igen, Bilder och Ögonkladd!!!

Jodå minsann, här kommer jag igen...händer mycket och ibland bara lite, men jag trivs! Precis som det är...
 
Lyckades få en härlig ögoninflammation i mitt vänstra öga...fick medicin, men vaknade idag av att även andra ögat kladdat igen....toooookig!!!! Jaja, jag biter ihop och fortsätter droppa medicin....
 
Har jobbat i helgen, bra helg faktiskt. Lugnt och skönt, tid att fixa grejer man annars har svårt att hinna med. Ambulansen i Svedala har blivit skurad både på in och utsidan och allt ligger exakt där det ska! Härligt tycker jag.
 
Satt och tittade på mina bilder i mobilen, blev glad bara av att se dom. Härliga bilder med så mycket glädje och mys...tänker däeför att jag slänger upp en hel jädrans massa bilder i en go kavalkad så får ni titta om ni vill...såhär har jag haft det senaste tiden:
 
 
Idag står det massor av fix på schemat, innan jag ska hämta hem mina dryga 20 kilo kärlek från dagis <3
 
Kram på er och på återseende inom kort hoppas jag   // Jeanette