Semester, Naturen och Underbara barn!!!

Livet fortsätter och nu är det semester! Semester med en massa att ordna och fundera över, men samtidigt måste lillemannen få sitt! Förra veckan packade vi vårt pick och pack (vilket var en hel del) och drog med bästa kompisarna på lite tältning. Vi valde sövdesjön, vacker natur och så ligger morfars båt där så vi kunde ro en sväng på sjön. Stormkök och tält och mat och kläder i en enda röra och sen var vi iväg. Stannade i Ystad på stranden och lagade lunch, sen blev det tältuppsättning och lek och bus vid sjön. På kvällen kom morfar och L en sväng med kaffekorgen!
En liten bildsamling från vårt äventyr:
 
 
Nu är lilleman med pappa hos fafa och W några dagar och jag fixar i lägenheterna! Fullt ös, men ska unna mig lite tid med fina vänner ikväll!
 
Kram på er i solen

Tillbaks, Mycket händer och Nya tag!!!

Många av er har undrat och förmodligen trott att jag lösenordsskyddat bloggen. Har inte hunnit med det än, men har heller inte bloggat på lääääänge.
 
Har vänt uppochner på livet som de flesta av er nu känner till och har därför varken haft lust eller ork att blogga. Min blogg handlar inte om en massa privata känslor och tankar utan är mer min öppna dagbok och ett förhoppningsvis fint minne för min son när han blir större och kan gå tillbaks och läsa om allt vi gjort som en slags dagbok! Det är alltså anledningen till varför ni inte kunnat läsa något...inget har blivit skrivet.
Nu är dock min förhoppning att jag ska börja lite smått igen, så håll ut!
 
Vad gäller filmandet för dokumentären i höst så har det också gått åt pipan verkar det som. Något blev fel i avtalet så efter två veckors intensiv filmning blev det avbrutet. Suuuupertråkigt för alla inblandade och jag går fortfarande och hoppas på att det ska ordna sig så att vi kan fortsätta! Det är ju fortfarande så att TV3 har 16 timmars produktion som helst ska vara klar i höst!
Kommer därför inte lösenordsskydda än, återkommer till er om det blir så!
 
Kanke inte mitt roligaste inlägg, men en liten uppdatering om vad som händer och förhoppningsvis också början på lite ny bloggfeeling!
 
Kram på er alla och fantastiskt om ni vill läsa vidare även om bloggen legat på vänt ett tag!