Natti, Längtan och 910!

Händer inte mycket just nu, bara försöker dagarna gå SNABBT så att det snart är semester. Har jobbat en låååång hård dag på 910 idag och fick dessutom övertid!

Har också fått en nykomling i familjen idag. En liten "mini" har kommit till världen, min kusin har fått sin andra fina lilla pojke! Grattis till den lilla familjen såklart!

Längtar, längtar, längtar tills på måndag morgon kl 06.45 när jag ska gå hem från jobb och påbörja min låååånga härliga semester!

Natti natti!

Moppen igen, Jobb och Natti Lilleman!

Sååå himla härligt med moppen! Den går som en klocka och det var så mysigt att knorra iväg på den imorse vid 06 tiden när det bara var jag ute. Härliga arbetskamrater hjälpte till med det som vi inte riktigt fick rätt på igår när vi skulle skruva ihop den. Älskar mitt jobb ibland väldigt mycket. Vi brukar säga att det nog hade varit världens bästa jobb om det inte vore för alla turerna...Hahaha, skämt åsido!

Kommer snart bilder på moppen här, kanske när jag sitter på om ni har tur!

Ikväll gav vi det ett försök att lillemannen skulle somna i sin säng själv. Har ju varit lite problem med det nu sista tiden eftersom han numera kan gå ur sängen själv. Ikväll läste jag en bok för honom i soffan, sen pussade han pappa och mamma gonatt och så lade han sig. Efter en liten stund hörde jag hur han meckade inne på sitt rum. Jag gick in och kollade och då skulle han bara fixa lite bland kontakterna så att just de lamporna han tycker om ska vara tända. Jag sa ok och hjälpte till, lade honom i sängen och 5 minuter senare sov han som en liten gris! Världens goaste duktigaste unge...och han är min!

Nu är det snart natti för mig också eftersom jag ska upp i ottan imorgon igen för att knorra iväg på moppen! Löööv it!

Kram på er sålänge så hörs vi snart!

Moppe, Allsång och Inbakad fläta!

Idag har vi köpt en moppe! Hahahaha, jag ska numera bli moppe-brud. Fick man inte när man var 15 så är det minsann på tiden nu!

Snygg va??? Tänk er den med en het moppe-brud på!

Inatt har det varit jobb, jobb, jobb. Fast jag fick en fin fläta av min arbetskamrat direkt på kvällen så jag har ju varit snygg ialla fall!

Flätan!

Ikväll åkte vi iväg på Allsångskväll i Pildammsparken! Faktiskt väldigt mysigt, även om det såklart är lite pensionärsvarning på det hela! En kompis till oss är med och sjunger på scen så det gjorde det hela lite roligare! Picnic med vin och ost och pastasallad så var det supermysigt! Lillemannen han diggade med hela kvällen
(sorry L, men du måste vara med på bild!)

Allsång 1  Allsång 2  Allsång 3  Allsång 4

Nu är det snart natti natti eftersom vi ska iväg på konfirmation imorgon av min lilla kusin (eller faktiskt mitt gudbarn också)
Kram kram!

Ystad, Rögad makrill och Byggare BOB

Popcorns-mys En liten bild från vår popcornkväll häromdagen!

Hemma igen efter en liten tripp till mofa och Ystad. Igår eftermiddag tog vi en tripp till Kåseberga för att köpa lite förätt inför kvällens grillning! Slurp, det finns så mycket gott så man har svårt att bestämma sig. Det blev i alla fall lite rökt makrill, ål och rökta musslor....Mmmmm! En god glass och lite spring i backarna hann vi med också!

Bus i Kåsebergabacken!  J på rögad makrill jakt!  Glasspaus!

På kvällen blev det grillning i lite busväder. Det var så fint när vi började, men sen kom regnet! Tur det var tak på "lusthuset". Lillemannen han sprang omkring i det blöta och stortrivdes!

Grillmys i regnet!  Bus på grillkvällen!

Idag åkte jag och mofas fru L in till Ystad för lite handling. Min plastsyster har precis fått en liten flicka och mofa och L ska åka över till dom i England på måndag och då behövs det ju nån liten present. Jag ringde min kusin vitamin och hörde om hon hade lyckats klämma fram sin bebis som är beräknad till idag, men icke sa Nicke...Eftersom dom bor i Ystad så var det ju alldeles utmärkt för deras lilla familj att komma hem till oss och fika då så dom små fick busa av sig! Kanelbullefika blev det!

BUUUUS!!!

Ikväll är pappa J och jobbar lite så lillemannen och jag har klarat oss själva. Det blev en god spagetti och köttfärssås till kvällsmat och plötsligt när jag stod där och lagade den kom Byggare Bob på besök!

Byggare Bob!

Imorgon är det jobb igen men inte förrän på natten! Därför blir det lite nagelfilning och fixande nu så jag kan sova lääänge imorgon!

Kram Kram


Popcorn, Jubb och Två dagar ledigt!

Idag blev det myskväll med lillemannen. Vi tog ett bad och sen kröp vi ihop i soffan med täcke, kuddar och popcorn! MYYYYYYYS! Läste lite sagor innan vi släckte hans lampa och då tittade han på mig och sa: Tack för idá mamma!
Underbara, goa ungen!
Denna jobbhelgen är äntligen slut och nu ska lilla familjen vara lediga i två dagar och åka till Ystad och mofa. Skönt ska det bli och lite nya foton kommer tas till er!

Kram och natti!

Badpojken, Skjuts hem och Rajraj!

Har hunnit med lite badande sedan sist. Så himla gott att bara kunna dra till stranden när man känner för det. Lillkillen är ju inte precis sen att hänga på och älskar ju vattnet. Träffade goa L med sina två pojkar på Ribban härom kvällen för ett litet kvällsdopp!

Badpojken!  Badgänget! 

I torsdags på jobb sa min kollega för dagen M att han skulle skjutsa mig hem på sin "vespa" ( är lite orolig för att skriva fel så man inte trampar på några tår ). Han sa att han hade en extra hjälm med sig, men när allt kom omkring hade han nog lagt av den hemma. Det slutade i alla fall med att vi fick ta saken i egna händer och hittade en gammal avdankad brandmannahjälm på jobb. Vi flög i alla fall fram hela vägen hem och det var sååå roligt!

Tut, Tut

Igår när lillemannen var lämnad till fafa och V var det dags för lite rajraj. Det började med lite After Work på St. Gertrud och sen drog vi en repa till Möllan också. Jag drack såklart inte speciellt mycket eller länge, men efter som både jag o M skulle upp och jobba idag så var ju tanken att vi skulle gå hem tidigt. Lätt! Varför lär man sig aldrig??? Själv gick jag och lade mig 01.15. Klockan 03.00 kom tidningen (måste vara nån j-a semestervikarie som inte fattar att man ska smyga ner tidiningen i inkastet eftersom normala människor sover klockan 03). Klockan 04.20 kom J hem och kl 05.20 ringde min klocka. Det regnade ute, men det var bara att packa sig ut på cykeln och sticka till jobb! HÄRLIGT!!! Jaja, kul hade vi igår även om regnet igår kväll gav mig rejäla skavsår på mina stortår....

Skoooor!Vacker vy från min plats på St. Gertrud  Hittade en barna vagn på bussen mot Möllan med en....docka i.....  Goa killar och den skoskavande skon!

Som ni nog fattat är jag en trötter och har lovat mig själv att vara i säng innan 22 idag! Ska upp igen i ottan imorgon!
Natti, natti och nanna gottigottgott! Kram

Gamla minne, Mallorca och Fotbad!

Phu! Nu har det varit jobb igen hela helgen! Tror faktiskt aldrig att jag längtat så efter min semester som detta året. Lillemannen får lämnas bort alldeles för ofta. Inte för att det går någon nöd på honom, men vi saknar ihjäl oss. Ska bli så mysigt att få vara tillsammans och hitta på bus i nästan 5 veckor!

Innan jobb i lördags var jag hemma en runda hos famo! Vi började prata gamla minnen, och till slut kom det fram en massa goa bilder på min J när han var liten och busig!

                             
Så lik vår lilleman!                                      Apan Chicko!


                              
Det börjades i tid!                                         1:a klass...naw!

På söndagen innan jag skulle iväg till jobb igen träffade vi L som jag har gått i samma klass som i nio år. Vi var "bästisar" ett tag, och ett tag växte vi lite på vars ett håll. Nu bor i alla fall L med sin spanska man och deras goa dotter S på Mallorca! Har fått kontakt igen och försöker träffas när de är hemma i Sverige och hälsar på! Jätteroligt!
Det blev lite våffelkalas innan det var jobbdax igen!

Modell på gång?  Hittar du någon nyckelpiga???

I kväll har vi haft mys tillsammans hela familjen! Det blev Z favoritmat, Hambujaje, som stod på menyn. Hemgjorda såklart... Slurp! Efter det badade jag lite fotbad och då tyckte såklart lillemannen att han skulle vara med!

Fila mamma!

Imorgon är det nattjobb som gäller igen! Kram på er och vi ses snart!

Motorsågsmassaker, Sushi och Grävmaskin!

Tänk vad tiden går snabbt. Idag är det fredag och pappa J har kommit hem igen ikväll efter sin tur till Västervik. Under tiden har jag haft fullt upp här hemma med att få allt att funka för lillemannen och mig. Dessutom har jag jobbat en massa...
I måndags sov momo här när jag var och jobbade natt. På tisdag natten lyckades jag flörta till mig ett pass på sommarambulansen i Höllviken istället för inne i stan...skönt. Hade EN tur vid 19 tiden på kvällen, sen var det sushi och film i tv-soffan innan jag och min kompanjon J nattade oss för en god natts sömn i Dux-sängen som är 1, 20m...(lite skillnad mot ett normalt nattpass i stan)

DUX-sängen...  J vid vårt   Sushi!!!

Så himla mysigt att få sova på jobbet för en gångs skull. Fick hela onsdagen "gratis" och slapp sova! Lillemannen hade fått en motorsåg av fafa så dagen ängnades till stor del med den. Alla häckar, träd, bord och även mina armar och ben sågades till. Självklart var det viktigt att använda medföljande skyddsglasögon...

Sågning 1  Sågning 2

Jag låg en stund i hammocken och läste en bok, och mitt i allt kom söte Göte med en blomma han plckat och sa: Segod mamma, segod!!! (Varsågod) Naw....

Segooood!

På torsdagen körde jag och bus in till stan för att träffa farbror doktorn och titta lite på Z öra. Det verkar som att det kommer ordna sig bra med det lilla örat. Självklart tog han med sig en bild på motorsågen och visade för doktorn som var väldigt imponerad. Eftersom lillemannen var så duktig hos doktorn och stod ut med ett låååångt tittande samt ett räligt pricktest på armen var ju hans mamma bara tvungen att skämma bort honom efteråt. Det blev en grävmaskin med hydraulik och motorljud och allt vad det heter. Väldigt lyckat!

Grävaren!  Tack mamma!

Nu är vi i alla fall hemma hela familjen några timmar innan det är dags för jubb igen! (Längtar till semestern....)

Sov gott och sköt er i helgnatten!

Picnic, Vattenslang och Älskar dig pappa!

Idag har det varit en lugn och mysig dag. Pappa J ska spela i Västervik i en vecka så han skulle åka i förmiddags. När han hade packat sin väska och åkte, satt Z i sin vagn på trottoaren och skrek: "Hej då pappa, Hej då pappa, Älskar dig pappa, Kör försiktigt, Älskar dig pappa!"
Så goa dom är dom små liven, tårarna rann längs kinderna på en liten mamma som jag och pappa var lyckligast i världen när han åkte iväg! Saknar honom gör vi redan båda två väldans mycket!

Lillemannen och jag gick hem till P med familj. Hade från början väldigt stora planer på vad dagen skulle innehålla, men vi bestämde oss för en lugn dag och slarvade bort tiden i trädgården. Sååå himlans mysigt det blev. Z har sprutat med vattenslangen i timmar, picnic på gräsmattan med supergod lunch och lite hoppande på studsmattan. När vi skulle gå hem erbjöd L mig att låna deras ena bil i några dagar när J är borta. TACK snälla L det är verkligen uppskattat. Alla barnen skulle in och mysa lite i bilen innan vi körde iväg!

Picnic  Hoppelihopp!  Hoppelihopp!  Mys i bilen!

Nu är det natti för mig som gäller! Hörs igen så fort jag har en liten stund över!


Grill, Ny bikini och Baddag!

Efter djurparksdagen blev det massa jobb....i värmen! Phu!! Fast det hanns med lite grillning med min lilla mysfamilj en kväll och ett riktigt kvällsdopp med goaste vännerna vid halv nio en kväll på ribban! DET är sommar för mig! Har också fixat ny bikini så man får en chans att visa upp valkarna så snyggt det bara är möjligt!
Igår eftermiddag hörde vi hur lillemannen räknade 1, 2, 3, 4, 5, osv inne i vardagsrummet, när vi kom in låg alla böcker från bokhyllan på golvet men han "skulle ju bara räkna dom"....................!!

Grillpojke med världens längsta tunga!  Grillmästaren!  Kvällsdopp!  Kvällsdoppsbus!  Kvällsdoppsgänget!  Nya bikinin...say no more...  Jag skulle bara.... 

I helgen är jag i alla fall ledig. Har haft en mysig baddag med lillemannen, momo och min "arbetskompis" F, på Sibbarp! Mysigt och välbehövligt! Har faktiskt lyckats bli lite brun... eller inte så lite minsann, som en pepparkaka!

Baddagen!  Baddagen!  Baddagen!

Nu ska jag se färdigt "The Wrestler" på dvd som jag började se häromdagen och sen blir det loppelådan bums!

Kramm po er!