Utbildning, Bröllop och Förberedelser!!!

Jahapp, i helgen är det bröllop på gång. Min fina "plastsyster" (ja, vi kallar varandra det) ska blir fru till sin J! Imorgon eftermiddag i Smyge börjar kalasandet och varar såklart till mitt i natta. Ny klänning är inhandlad, hööööga klackar och så ska jag bli fiiiin i håret av goa K som gärna ville fixa till mig inför festen! Kul att få vara lite prinsessa en dag! Det blev en semesternatt, men sen är det jobb och arbetskläder som gäller på söndagnatt! Härligt med kontraster tycker jag!
 
Idag har det varit HLR utb nere i Västra Hamnen för rejäla karlar i ett skitigt lunchrum med nakna brudar på väggarna! Så roligt att komma ut och träffa alla möjliga olika sorters människor i jobbet...det är det bästa med mitt jobb tror jag faktiskt. Älskar att få träffa olika människor i all världens olika miljöer, både när jag håller utbildningar men också såklart i mitt ambulansjobb.
 
Jaja, nog svammlat (stavas det så?)! Nu har jag lämnat min fina lilleman till fafa och W, kom hem för en liten stund sen och sitter nu uppkrupen i soffan framför Skavlan med ett glas vin!
 
Snart natti för mig!       Kraaaam

Fix, Blondie och Mys!!!

Idag har det varit fullt ös kan man säga! Iväg till frisören i morse och fixade bort allt solblekt gulaktigt till lite mer platina askblont! Snyggt som vanligt när jag varit där och nöjd är jag!

Efter det fick jag äran att träffa en alldeles ny liten kille och hans fina föräldrar A o J! Bebissnusande och lite kaffe var hur mysigt som helst!

Hämtade lilleman tidig eftermiddag och körde och handlade. Sen har det varit hemmafux resten av dagen...tvätt och middag! C kom och höll oss lite sällskap!

Har letat och letat för att kunna få upp en text jag gillar på en av väggarna här hemma och har tillslut och efter många om och men lyckats. Paketet kom med posten idag och ikväll hjälpte C mig upp med det! Lite pill kan man nog säga men fint som snus nu när det väl är klart!

Lite raketspel innan läggdags för lilleman och vem som vann behöver jag nog inte berätta...


Fina vänner, Arbetskamrater och Ölkväll!!!

Det blev en mysig kväll på "lilla" igårkväll! Öl och massa snack, dessutom avslutning på Stippes med pommes from heaven...

Hann med en mils PW innan dess och såklart cykel till och från stan!

Tack för att ni finns mina goa arbetskamrater och vänner!


Jobbhelg, Släktmys och Städ!!!

Jobbhelg dagtid innebär storstäd av en av ambulanserna! Vissa har lägre till tak än andra och då är det inte så lätt att städa taket...bra blev det i alla fall!!!

Lördagen avslutades med lite grillmys med goa släkten! Eller i alla fall en del av den! Fina ungar, gott grillat, skratt och röra är det bästa jag vet <3


Nya tag, Massor av träning och Fölse!!!

Jahapp så blev man 31...
Jeanette, född 81, fyllt 31...the best a man can get...?!?

Det hör ju vem som helst att detta är mitt år...det kan bara bli bra??!!

Bjöd mina underbara arbetskamrater på middag eftersom jag hade äran att jobba natt! Mysigt med lite gemenskap mellan turerna. Finaste V kom med blommor till jobb och jag i mitt halv-labila tillstånd blev så glad att tårarna sprutade...

Dagen efter blev det italienskt med de goaste vänner man kan ha! Vi satt där på restaurangen och åt och drack och skrattade och grät och hade det helt fantastiskt...precis så som det ska vara! Kvällen fick ju såklart avslutas på Lilla med goa drinkar!

Förutom det har jag hunnit med lite allt möjligt! Lilleman är iväg några dagar så i brist på sysselsättning har jag tränat och tränat! Sprungit, spinnat och gympat! Eftersom springa är det tråkigaste jag vet ska ni veta att jag var stolt som en tupp när fina S tvingat runt mig en hel 5 km runda! Vilken härlig känsla...tilläggas bör att vi fortsatte med en PW på 5 km till direkt efter!!

Nu är jag nerkrupen i sängen och ska försöka ladda lite inför ett 12 timmars pass på jobb imorgon!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1082718/images/2012/pic_504f9b9ee087c33c0e2d613f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1082718/images/2012/pic_504f9bb6e087c33c158ca705.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1082718/images/2012/pic_504f9bc3e087c33c28115c6f.jpg" class="image">