Mycket fix, Jobb och Puss pappa!!!

Oj, vad tiden går...det var ju flera dagar sedan sist. Inte lätt att hinna med alla gånger. Daddy J är ju i Österrike och här har det jobbats hela helgen I fredags var ju dock momo, lillemannen och jag på lite bus tillsammans Vi gick en runda på leksaksmusseet som var jättefint, dock var Z lite för liten Där fanns ett spökrum so man fick gå in i om man vågade och DÄR spatserade min modiga lilleman rakt in. Där var helt svart med lite små ljus här och där och avhuggna händer och spöken. Ingen räddhare där inte...
Dom hade verkligen hur mycket leksaker som helst, bland annat en hel vägg med alla leksaker Mc Donalds har haft i sina barnmenyer under de sista 20 åren. NOSTALGI!!!
Vi kom fram till en monter med Star Wars leksaker och då utbrister min goa unge: Titta mamma, Dart Väder!
Hahaha, hur vet han vem det är?!?!!

Buuu!

IIIHHH!!!

Pappa-leksaker!

Ikväll har det varit mys med lillemannen efter jobb. Vi har tittat på "Hajar" och skickade en stor PUSS till Daddy J som ett MMS:

PUSS Pappa!

Nähä minsann, nu kallar loppelådan! Natti på er!

Godmorgon världen, Leksaker och Shopping!!!

Godmorgon alla! Idag står det bus på schemat. Lillemannen och momo och jag ska åka till Leksaksmuseet här i Malmö. Vet inte om det kan vara något, men det känns som en lite mysig aktivitet för dagen!! Återkommer med bilder och info.

Igår hanns det med en MASSA shopping! Tjohooo, det var minsann inte igår. Det var sååå roligt att unna sig själv lite nytt, jag har en förmåga att alltid skämma bort den lille mannen, men det ska faktiskt bli lite ändring på det. Även en morsa behöver förnya sig då och då!

Nu har vi i alla fall druckit vår obligatoriska frukost smoothie och är redo för dagen!

Pusssålänge Hejsålänge!

Rock-änka, Min lill-gubbe och Vält ambulans!

Jaha, då sitter man här ensam på sin kammare..hihih! Min store prins är och jobbar loss lite i Österrike! Såå roligt för honom. Lillemannen och jag har det mys och det är skönt att ha honom hemma hos sig. Tiden kommer säkert rinna iväg och det är ju faktiskt riktigt sunt att få sakna varandra lite då och då!

Fick ett mms från Z:s dagisföken idag när jag var på jobb, ser ni vem han ska likna???

Gubben Z

Hahaha, han är ju bara för go, här är hans lookalike:

Gubben på riktigt

Haha, ganska likt tycker jag!

Usch och fy, en av våra ambulanser har vält idag. Eller rättare sagt verkar den enligt nyheterna blivit påkörd av en annan bil och vält! Det verkar bara ha blivit lindriga skador på personalen i ambulansen, men ni ska veta att det är de värsta larmen som finns att vara på väg ut till sina arbetskamrater. På nåt sätt lever man i en värld där man tror att  ambulansare, poliser och brandmän inte kan bli skadade. Låter kanske knäppt, men så funkar det nog för många?!?! Precis som att doktorn faktiskt också kan bli sjuk!

Jaja, nu ska jag försöka nanna i min stora tomma säng. Sveper in mig i båda täckena och snusar på storprinsens kudde så blir det lite mysigare i alla fall!

Pusssålänge Hejsålänge! En extra stor PUSS till Daddy J om han har möjlighet att läsa!

Vilken helg, Fika och Revben!!!

Idag väckte lillemannen sin mamma kl 08.16, och då får man väl vara ganska nöjd!?! Kvällen igår var underbar Vi är ju inte direkt bortskämda i den här familjen med att ha långa lördagkvällar tillsammans...
Igår bullade vi i alla fall upp med en massa gotte och såg på UP tillsammans med täcken och kuddar i soffan..Härligt! Lillemannen satt som ett litet ljus mellan oss och smaskade i sig sitt godis heeela filmen alldeles stilla! Myyyysigt!!!

På dagen igår mös vi i pyjamas läänge för att sedan klä på oss och åka in till Entré en runda och fikade på Mormors bageri med vänner. Dom har världens bästa lilla lekhörna där så det blev en låååång härlig fika!

Barnen i lekhörnan!

BUUS!

Ni får ursäkta att bilderna är sådär, vår nya dator är hos doktorn, så jag bloggar från min gamla laptop och tar därför bilder med mobilen istället för med älsklingskameran.

Idag har det varit pyjamas lääänge igen. Sen gick lillemannen och jag en runda till L, P och J. Där var deras mormor och hälsade på så det blev en god fika med äpplekaka och vaniljsås. Slurp!
Ikväll har vi haft TJOCKA revben som jag lagat till oss...också Slurp! Jag hann med en timme spinning före så jag är minsann väldigt nöjd!

Nu ska det strykas skjortor...Daddy J ska iväg och joba i flera dagar så det är bara att sätta igång..

Pusssålänge Hejsålänge


Helgmys, Frukostsmoothie och Nicke som vanligt!!!

Ahhh, härliga helg! Och tro det eller ej, men heeeela familjen är ledig och hemma. Daddy J tar sig en sovmorgon (som vanligt) och jag och lillemannen myser i soffan med en god frukost med bla smoothie som vi gjort i "rullmaskinen" (mixern) och Nicke Nyfiken (också som vanligt). Nu när vi ätit färdigt frukosten har lillemannen rest sig upp från soffan och härmar ALLT som sker på Nickefilmen! Hahaha!

NICKE!


Måste bara skriva upp några citat som ni själv får gissa vem som sagt...?!?!

Dagisfröken: "Skrik inte så högt, jag får ont i öronen!"

X pojke: "Håll för öronen då!"


Dagisfröken: "Man får inte puttas"

X pojke: "Men, jag puttas inte, jag bara flyttar henne lite!"


Jaja, nu är det dags för lite städning av lägenheten så vi sen bara kan myyysa! Kram Kram!

Avundsjuka?, Jobb och Nyfärgad i håret!!!

Är ni avundsjuka??? Ni borde nog vara de med tanke på vad vi har att se framemot i den här familjen...och i kusinens familj. Mmmm, igår fixade vi en bokning av hötens semester! Härligt är det att ha det att se framemot efter sommaren. Snön kändes inte alls lika jobbig idag. Jag vet att det är ett bra tag tills det är dags att åka, men det är bara så myyyysigt att ha det framför sig. Lillemannen och kuinens stora kille ska få vara med i bamseklubben. Vi vuxna ska bara njuuuta och gosa med våra goa söte-götar...kan inte vänta!!! Det blir egypten i år igen, det är ju solsäkrast om man åker så sent på året och inte vill åka till andra sidan jorden!
( Har snott bilderna nedan från kusinens blogg, de är lite suddiga, men det får ni stå ut med)

Mmmmm

ahhh...

Denna veckan är det jubb som gäller. Ikväll är Daddy J och repar, så det är bara lillemannen och jag som är hemma och myser. Det blev ett bad och nu lite filmmys!
I förrgår var vi och fixade till oss i håret. Blev riktigt nöjd faktiskt. Har blondat till det och fixat en lite halv punkig stil med en rejäl tofs mörkbrunt i ena sidan...låter nog lite märkligt, men snyggt blev det!

Nähä, nu ska lillemannen brottas i säng! Pusssålänge Hejsålänge!




Älskar, Saknar och Njuter!!!

Tänk vad konstig människan är! Jag har såklart de två finaste killarna som finns i vår värld och jag älskar dom över ALLT annat!!! Ändå är man som människa så himla dålig på att ta tillvara det när man faktiskt är tillsammans...det krävs nästan att man ska vara ifrån varann för att man ska förstå hur viktigt det är att man har varandra!
Ikväll är jag ensam hemma eftersom jag jobbar dag hela helgen och min storeman jobbar ikväll. Därför är lillemannen hos momo. Så, nu sitter jag här ikväll och njuter faktiskt avatt vara ensam, men ändå är det NU jag mest av allt förstår hur mycket jag älskar mina pojkar! Varför funkar man så??? Har pratat med lillemannen på telefonen och fattar inte hur jag ska klara mig utan att få snusa i hans hår ända tills imorgon kväll!? Storemannen längtar jag tills han kryper ner under täcket mitt i natten!

Efter att vi varit och klippt lillemannens hår i torsdags fick han en hamburgare och han bestämde att den skulle ätas på "umbulansen". (Det har vi gjort EN gång för flera månader sedan och nu tror han att man alltid ska äta sin hambujaje på ambulanstationen) J som alltid tar sååå fina bilder jobbade och jag fick precis ett foto från detta besök på min mail...det finns såklart inget sötare...

Sötast i heeeela världen!

Nä minsann, nu blir det ett bad och sen natti!!! Pusssålänge Hejsålänge!

Ballerinakex, Kladdkaka och Ballerina "kladdkaka"!!!

Herregud!!! Har ni smakat det??? Det var det godaste på lääänge!!! Slurp!!!
Såg i en reklam om det nya Ballerinakexet "kladdkaka" och köpte ett paket igår när jag skulle hem med lillemannen och fika hos L och hennes busungar! Det står på paketet att de smakar bäst om man doppar dem så det fick vi ju testa. Ärligt talat så var det ingen speciell upplevelse när man bara åt dem som de var...nä, de ska DOPPAS! Doppa i te eller mjölk eller kafe och NJUUUT!!!

SLURP!!!

Ha en mysig helg och gotta er ordentligt!! Pusssålänge Hejsålänge!

Datahaveri, 3-års trots och Långt hår!!!

Nu har vi köpt en sprillans ny dator! Tjohoo, tänkte vi, men skiten funkar inte som den ska! Rätt som det är bara dör den och inte vet någon varför?!?! TRADIGT!!! Hade tagit masor med fiiina bilder från H-dynge i helgen och lite annat smått och gott som jag vill visa er, men nu kan jag inte ladda in bilderna...
Jaja, det får väl gå ändå! Jag skriver i alla fall ett inlägg nu så får ni nöja er med min text ett tag!

Lillemannen är inne i sin absolut värsta trotsperiod hittills. Det är nästan skrattretande. Idag när han skulle lägga sig var det ett jäkla liv. Han skulle ha en puss och sen inte ha en puss. Sen skulle han ha en puss ändå, men bara av mig och inte av Daddy J. Sen skulle han ha en puss av Daddy J ändå. Sen sa vi att han fick en puss av båda eller inte någon puss alls. Vi frågade "Ska du ha en puss?" Vad tror ni att skitungen svarade då?!?! Jo då svarade han surt -"Jag vill inte säga JA!"
Hahahaha! Livet är nog väldigt besvärlig för tillfället.

Hans hår är så vildvuxet som det aldrig har varit. Imorogn är det dock dags med en rejäl ansning. Vi ska iväg imorgon bitti och få lite ordning på kalufsen. Ska försöka komma ihåg att ta en före och efter bild med mobilen!

Ikväll blir det en tidig kväll efter att ha jobbat 32 timmar på tre dagar! Phu, jag känner mig lite mörbultad, men en god natts sömn och sen ä jag nog tuff igen!

Natti på er och håll gärna tummarna för att vårt datorskrälle ska komma igång snart!

Pusssålänge Hejsålänge!

Härlig kväll, Pussar och Mysdags!!!

Igår blev det städning av lägenheten! Härligt när allt blir sådär mysigt och rent. På kvällen hade jag bestämt med min goa vän S att hon skulle komma hit eftersom mannen hennes skulle jobba i Malmö ändå på kvällen och då kunde hon ju komma hit under tiden! Det var så längesen vi sågs, så det var verkligen helmysigt. Fick en finfin bukett med tulipaner till det nystädade hemmet och sen gottade vi i oss en super lasagne som jag gjort och lite rött till det! Mmmmm...Sen var det snack, snack, snack...härligt! Daddy J stängde in sig framför datorn och lillemannen somnade snabbt i rena förskräckelsen! Söta S och Z

S ville väldigt gärna ha en puss, men lillemannen var ganska upptagen med att få i sig varenda droppe av sin Päronsplit. S försökte och försökte och försökte:

Försök 1

Försök 2

Försök 3

Skam den som ger sig! När glassen var slut kände sig lillemannen nöjd med tillvaron och bjöd till. OCH vilken Puss det var han bjöd på:

PUSS!!!

Efter allt pussande var det nattidags, och som jag berättat innan kör vi en "ljusshow" härhemma varenda kväll (ja, fortfarande). S skulle enligt order från lillemannen medverka och det blev en ordentlig show i värsta schlageranda dagen till ära:

Special show tonight!

Efter nattningen tryckte vi oss chokladkaka och pratade lite till! Rätt som det var ringde det på dörren och då kom glade N och skulle hämta hem fröken S. Först bjöds det såklart på lite "leftovers" från lasagnen. Då blev N såhär glad:

Glade N

Haha, känns som en redogörelse från kvällen, men är lite snurrig i huvudet efter en hektisk dag. Först jobb mellan 7 och 17 och sen föräldramöte på dagis 17.30 till nästan 20. Phu!
Skulle förresten rita en bild på alla som bor hemma hos Z på föräldramötet. Hahaha, jag är verkligen ingen stjärna på att rita fritt! Men, men bara lillemannen är glad så!

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka innan  sängen. Imorogn är det jobb igen, men sen ska det vrålmysas med familjen i helgen! Inga krav, god mat och bara myyyyyys! Can't wait!

Pusssålänge Hejsålänge!

Mera kräk, Mycket bus och Bye bye nightshift!

BLÄÄÄÄ!!! Det var nog lite kräksjuka lillemannen hade, för lilla jag fick minsann en rejäl släng av densamma i fredags! Usch, HATAR verkligen att kräka!
Mådde bara fint hela fredagen också, var ute med familjen och sen var det sim och sen åkte jag till jobb. Hann med en tur innan det satte igång. Problemet var att precis när det satte igång fick vi ett lite speciellt larm som innefattade en dörrforcering av brandkåren och en massa poliser. Så, där stod jag med 7 poliser med dragna vapen, 5 brandmän som slog in en dörr och så jag med min kräkpåse då...hahaha! Jaja, sen åkte jag i alla fall till momo som inte var hemma och lade mig. Hade en helvetisk natt, men sen började det gå på rätt håll igen.

Hua!

På lördagen kom Daddy J med lillemannen eftersom han skulle iväg och jobba. Snälla, snälla momo hade vårdhem med "all inclusive" (dvs barnpassning) hela helgen. Lördagen gick mest åt till att vila och ta det lugnt. Lillemannen mös med mig ibland och körde massor av bus med momo ibland.

Sjuka mamman och lillemannen!

Momo-bus!

På söndagen var jag lite tuffare så då skulle vi iväg på lite handling. Lillemannen fick kämpa hårt för att få loss bilen eftersom det snöat stort sett heeeela helgen! Men, men, det gör han ju så gärna!

Snowman!

TACK SNÄLLA MOMO FÖR ATT DU TOG HAND OM OSS OCH SÅG TILL ATT VI HADE DET PERFEKT!!!

Idag var jag tillbaks på jobb igen, och nu har jag börjat min efterlängtade period på dagbilen. Sååå skönt känns det, och det var så mysigt att få vara hemma både när lillemannen vaknade och när han gick och lade sig. Härligt, härligt, och såhär ska det fortsätta i 5 heeela veckor! Gott!

Nähä, nu ska jag gå och nanna inom kort! Imorogn är det lite jobb igen!

Pusssålänge Hejsålänge!