Sviddala, Lugn och Höstlycka!!!

 
Hamnade lite oväntat i Svedala de närmsta 5 veckorna med V. Skönt att komma ifrån storstan lite och rå om sig själv. Att det ofta är något lugnare därute också är inte helt fel.
Delar brandstationen såklart med brandkåren där och även gatukontoret! Goa människor som det alltid är lika roligt att komma tillbaks till. Härligt med lite bya-känsla.
 

Helgen som gått har varit super! Inte mycket planer, bara lugn och ro...lillemannen har lekt mycket med sin nya granne som bor här i samma hus som vi (det kanske inte ska kallas för lugn och ro dock ;), go höstmiddag som fick koka nästan 5 timmar på spisen innan vi bjöd morfar och L på den, och härliga sovmorgnar...precis så som helgerna ska vara med andra ord <3
 

Idag är det vad jag skulle kalla en fantastisk höstdag...älskar denna kylan som inte på nåt sätt tränger sig på utan bara är så härligt ren och fräsch! Har haft en go natt på jobb och tänker därför köra ut till Torup och "powerwalka" milen innan min största kärlek ska hämtas hem från skolan!
 
Hoppas att ni också får en fiiiin dag!
 

Gummistövlar, APT och Jobb!!!

Nyss hemkommen från APT med jobb. Mycket nya förändringar för oss som jobbar i Malmö och Trelleborg, vissa bättre än andra....vi är ett jäkligt gott gäng dock. Är så trött på vissa saker på mitt jobb ibland men har väldigt svårt att förstå hur jag skulle kunna lämna alla fina arbetskamrater. Vi är ju med om en hel del tillsammans och det inverkar säkert på oss såklart. Underbart är det i alla fall att vi har så himla kul tillsammans!
 
Köpte mig minsann ett par jädrans snygga gummistövlar igår. Svarta men "glossy", kommer vara så himla snygg och DESSUTOM torr om fötterna i höst. Ääääälskar mode som också är funktionellt...förmodligen den gamla praktiska scouten i mig som lyser igenom!
 
 
När det blir kallar har jag spetsat in mig på en goooo fleace-strumpa med en pälskant som man viker över stövelkanten...
 
Nu är det lite soffhäng med en kopp te och Glada Hudik på tv, sen kallar loppelådan för nu är det jobb resten av veckan som gäller. Ons, tors och fre sen ska det firas lite helg!
 
Kramisar från mig <3
 
 
 

Hösten är här, På väg tillbaks och Underbara minnen!!!

Idag är nog sommaren slut...på riktigt...det ser ut så när man tittar ut genom fönstret och det kändes så när jag följde Lilleman till skolan! Ja minsann...skolan, ni läste rätt! Vår underbara unge är numera skolpojke!!! Han har börjat förskoleklass på Berga och känner sig större än störst <3
 
 
 
Har varit snålt med uppdateringar över sommaren...det är det bästa tror jag med att ha en egen blogg, att man minsann uppdaterar den och lägger in inlägg precis när man själv vill. Man kanske inte ska räkna med att bli "blondinbella" gällande statistiken över hur många som läst inlägget, men man får i alla fall bestämma själv. Jag hoppas och planerar dock att bli lite mer aktiv nu igen till hösten.
 
Sommaren som gått har varit otroligt härlig. Så många fina dagar, långa varma sommarnätter och känslan av att bara vara. Har varit duktig på att träffa människor som betyder mycket för mig/oss, äta massor av god mat i härligt sällskap, bada kvällsbad, sova med balkongdörren vidöppen, och bara njuta av den otroliga sommaren. Finaste M tog också med mig till underbara Kreta för en veckas vuxentid...bara vi och massor av lyx...välbehövligt och vi kommer leva på det länge länge...<3
 
Kan omöjligt berätta om varenda go liten detalj från vår sommar, men ni får lite bilder som vanligt så ska vi se om jag kan bli lite oftare återkommande hädanefter med bättre uppdateringar.
 
Har hört att några inte gillar att min blogg bara är positiv, precis som att jag skulle leva ett helt problemfritt liv...mitt råd till er som känner så är att sluta läsa, mina bekymmer och problem delar jag med dem som står mig närmst, här vill jag bara lägga ut saker som gör mig glad och det är ju jag som bestämmer eller hur!?!
 
 
Känns gott att vara tillbaks! Ses igen alldeles, alldeles snart! Kram och ta på en mysig kofta i höstrusket!