Meningen med livet, Lycka och Lediga dagar!!!

Jag har sagt det sååå många gånger innan, man jag kan inte sluta förundras över hur jag tycker att livet är som allra mest fantastiskt när man bara gör det man precis känner för just för dagen. Vardagen...som kan bli så fantastisk just för att man har tid för den. Vissa dagar är minutiöst planerade och man flänger hit och dit, men så plötsligt har men nån dag som bara är oplanerad och så gör man precis det man vill just den dagen. Man reser inte till månen eller nåt annat viktigt, man bara finns där....och är med dom man tycker allra mest om på det allra mest okomplicerade sätt...härliga härliga vardag...

Denna helg är precis så, inget speciellt planerat, bara att vi skulle träffa bästa kompisarna och leka lite eftersom vi var just lediga! Plötsligt bestämde vi oss för att dra till skogen, dit jag längtar ibland! Packade grillen och matsäck och drog iväg!!! Väl på plats visade det sig att kolen brann ut lite väl fort så mycket som det blåste, att det var lite kallare än vi trott, och att solen inte alls ville synas så mycket som vi önskat...ändå...en helt uuunderbar dag! Vilket äventyr!!! Vi hittade en koja, fick samla ved istället och göra en riktig eld för att kunna få mat, värma alla kalla fingrar vid elden, kasta resterna i nån liten "sjö", se när kolet fräste när vi slängde ut det i vattnet, plocka kottar, bära STORA träd bara för att vi kunde...osv osv!!! Världen goaste killar hade vi i alla fall med oss, dom små goa liven som verkligen är meningen med livet!




























Efter lite ljus-mys med Earth Hour härhemma igår kväll var det fotbollsträning som gällde idag, efter det en gooo kaffe och nybakade frallor fika!!!



Om det är någon som fortfarande tvekar över vem som är bästa vänner så tror jag inte att ni behöver göra det längre....(även goa goa lillebror för vara med på ett hörn för det allra mesta!!!



Jag tackar för mig för denna gången och tar ett varmt bad innan det är dags att krypa ner i renbäddade sängen!

Kram och kärlek!!!



Fy, Fy och Åter fy!!!

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera! Jag har helt enkelt inte känt för det, och tror därför inte ni hade varit så roade av att läsa!
Men nu är jag på gång igen........Håll i er!!! Nu kör vi!!!

Balkongfix, Familjetid och Badmannen!!!

Nu är den här!!! Ja, jag vet att jag skrev det i förra inlägget också, och säkert i inlägget innan det också, men då var det bara för att man verkligen VILLE att den skulle vara här, NU är den här "PAU RRRIGTIGT"!!!
Av den enkla anledningen har lillemannen och jag idag haft riktigt fix på "ballen"! Vår stora fiiina balle har blivit tip top inför kommande säsong! Var i H-dynge i helgen och då tog W och lillemannen och jag en tur till en superduper mysig trädgårdshandel i Skivarp!!! Där handlade jag loss på sticklingar och grejor, och dessutom en supergullig lite planterings"trappa" att ställa mina verk på! Ni får se en liten kik här på resultatet:



Helgen har spenderats i H-dynge som jag skrev. Goer mad har det intagits och också gotte vin och annat smått och gott. Har varit ute så mycket det någonsin varit möjligt, och haft rosor på kinderna varje kväll. Snodde med hem fina kvistar från päronträdet som nu satts i vatten och dessa ska nu få slå ut och fungera som påskris!!! Mysch! Lite bildkavalkad från mysiga dagar:












En liten bild på min "tös" som ville ha en tofs i håret...;)...buuuuuuus!!!



Även förra veckan hade vi äran att vara lediga en dag och träffade såklart bästa kompisarna då som också var lite lediga. Drog till lekan och hade med lite pannkakor att fika på! Alltid lika mysigt att ses...



Nu ska jag plantera om mitt olivträd och tända lite värmeljus på ballen för att få den rätta känslan, sen är det snart dags för vinkväll brudar, eller vad säger ni?!?!?!

Avslutar med en ny favvobild på vårt goa lilla troll:

       Kramelikram!

Konkurs, Nya tag och Åksjuka!!!

Phew vilken dag det blev igår...man skulle kunna kalla den för händelserik...

På morgonen skulle Mofa o L få skjuts till Kastrup för dom ska ut o resa. Jag var på jobb, så Daddy J o lilleman skulle köra dom. När de blivit upphämtade här kommer mofa på att han glömt sitt pass...?!?! Hur man nu kan glömma det..?!?!
Det resulterar i en racerfärd mot Ystad för att hämta upp passet som en god vän kom och mötte med på vägen, det i sin tur resulterar i en åksjuk liten lilleman som spyr ner bilen..., det resulterar i att L också blir åkjuk och tror hon ska svimma, det resulterar i två galna män i bilen (den ena vansinnig över sitt misstag och den andre orolig över sin goa son som är vit i huvudet), det resulterar i att dessa män ringer mig och ber om hjälp..., det resulterar i att jag får lämna min sökare till chefen som tar över för mig en stund så jag kan åka och hämta den lilla vita mannen vid brofästet så han slipper åka mer bil!!!
Hursomhelst slutade allt med att de kom med sitt flyg, lillemannen hämtade sig såfort världen slutade gunga och jag kunde återgå till mitt jobb medans far och son åkte hem för att bara ta det lugnt!!!
Såhär söt är man när man är nerbäddad i mammas säng på jobb för att återhämta sig:



Jaja, trodde ni att det var slut där?!?! Nädå, det hade bara börjat. En halvtimme efter detta lämnar företaget som driver ambulansen i Malmö in om konkurs....jahapp, så var det med det! Vi vet såklart ingenting, men orolig över sitt jobb behöver man inte vara eftersom ambulanserna såklart måste fortsätta rulla! Vad vi vet änsålänge är inte mer än vad allmänheten vet, dvs det som visas på nyheterna, att Falck ambulans ska ta över verksamheten from NU!

Förutom detta larmas vi till fel adress, hämtar dom mest märkliga patienter och har det allmänt rörigt hela dagen. Tur är det väl då att man har alldeles, alldeles underbara arbetskamrater i sitt lag!!! Vi är inte såå många tjejer på ambulansen som man kanske kan tro, och i vårt lag är vi för tillfället bara tre st. Hursomhelst så kommer vi in från en tur och möts av detta:





Så jäkla roligt gjort. De har samlat in pengar och sedan åkt och specialbeställt en prinsess-tårta till siiiina tjejer! Så himla roligt, men också gött för lagkänslan. Det är så otroligt roligt att laget funkar så bra som det gör och självklart blir allt mycket lättare nu när det klyddar en del på jobb! Tack för att ni finns goa lag 5!!!

Tidigt i säng blv det igår i alla fall och nu är det nya äventyr som bjuds, nattjobb inatt!!!

Planeter, Mera vår och Lite fest!!!

Lillemannnen har ju haft lite drömmar om ett rymdrum och jag visade er för ett tag sen att vi var på god väg med detta. Nu har dock pricken över i:et kommit och satts upp, planeterna! Superfint tycker jag och lilleman är nöjd som få! I taket sitter en sollampa och stjärnor som lyser i mörkret, nattlampan är en måne, i fönstret hänger ett litet stjärnfall som lyser och nu dom fina planeterna på väggen!



Har haft den äran att få jobba i helgen, men vi var lediga tillsammans i fredags så det kändes helt okej! Det gick helt enkelt inte att vara inne i det fantastiska vädret som var, så först tog lilleman och jag en fika på Limhamn och sen handlade vi fredagsmys med oss hem och gick ut hela la familia och sparkade lite fotboll! Kvällen spenderade vi med fondue och filmmys!





I lördags fyllde min kusin 18! Då blev det lite middag hemma hos dem efter jobb och sen tag jag med henne ut på en liten drink bara för att!!! Det blev ändå en hyfsat tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba vidare i söndags!



Imorogn är det dags för lite mer mys med familjen, det blir nog lite fix under dagen och kommer avslutas med middag härhemma på kvällen tillsammans med famo!!

Nu te och "Får vi följa me", sen natti!!!

Våååår, Feber och Massa mysch!!!

Nu var det ett tag sedan igen... Ja, ni får nog helt enkelt vänja er vid att jag kommer och går precis som jag vill. I vissa perioder är det såååå roligt att blogga och gör det mest hela tiden, i andra tappar jag suget lite och då blir det lite längre uppehåll. Men titta in med jämna mellanrum och lämna gärna en lite kommentar, det sporrar till att skriva oftare ska ni veta!!!

Jahapp, sedan sist har det hänt massor. Jag har jobbat såklart, hunnit med en mysig middag hemma hos lillemannens favvo-tjej och hennes familj. Där började dom redan så smått öva på hushållssysslor tillsammans ;)



I fredags var jag ute med några arbetskamrater. Vi började med möte på stationen för att sedan spela bowling och käka på O´Learys (eller hur det stavas). Sååå himla kul det var att bowla, har såklart gjort det förr, men det var väldans längesen. Får jag säga det själv så var jag en M.Ä.S.T.A.R.E....!!!! Hahaha, go känsla när man strikar!!! Kvällen avslutades med ölande på Fagans, och en obligatorisk cheeseburgare på Mc Donalds innan bussen ut till lilla Limhamn!!! Tog en del bilder, men de blev såååå suddiga. Här är i alla fall bowlingesset själv!



Dagen efter åkte jag ner till H-dynge där lilleman redan var. Daddy J har varit iväg på sitt i helgen! Det blev en riktig slöddedag och lilla jag var ganska trötter efter kvällen innan! Hur som helst så har vi som vanligt ätit en massa gooo mad , njutit av vårvädret, varit på musjakt, och myyyst massor i våra pyjamasar!
















Lillemannen låg och somnade framför tvn på söndagkvällen, vilket ALDRIG händer och plötsligt hade han fått feber. Det blev bra redan dagen efter, men det är ju hemskt rent vad det känns i mammahjärtat när dom små liven är sjuka. Vi har ju dessutom en kille som (peppar, peppar) inte är sjuk så ofta, så lite feber slog ut honom totalt!



Ny dag, nya möjligheter! Vi ses alldeles snart igen det loooovar jag!!!