Pang-Pang, Hjälpreda och Vila!!!

Minsann, med jämna ( om än lite långa) mellanrum kommer jag tillbaks här på bloggen med ett inlägg!
Hösten går väl mer eller mindre sin normala gång, inte så mycket händer, bara ekorrhjulet som vanligt. Jag är ju en av de lyckligt lottade som gillar detta, så för mig är det ganska skönt. Lite mycket jobb har det väl varit precis nu en period så jag har inte kunnat träffa min Lilleman så mycket som jag vill. Han har däremot haft det hur bra som helst eftersom han och Daddy J har varit på lite "lill-semester" hos farfar och W och bara myst.
 
Var iväg på ett lite oväntat äventyr häromdagen dock...polisen håller på med ett litet test där jag ska vara med och nu skulle det genomföras ett litet test före det riktiga testet som kommer bli av i början av nästa år. Förklarar mer sen när jag vet mer, men lite kort handlar det om att skapa sig en uppfattning om hur bra människor som inte har skjutvana är på att skjuta. Superkul att få vara med verkligen, men också lite obehagligt att stå där och skjuta med tanke på att det är för att se hur lätt JAG skulle kunna skjuta ihjäl nån.
Hahaha...tycker nog själv att jag ser galet tuff ut i mina gummistövlar....;)
Har fått en riktig liten hjälpreda härhemma. Lilleman ska hjälpa till med ALLT. Lite tålamod av mamman krävs, men han är så jädrans duktig! Skala potatis till exempel...skalar så blodet rinner på fingertopparna, men på med ett plåster och på det igen...det är minsann rätta takter det, det gillar jag!
Har lagt mig tidigt om kvällarna ett tag. Så himlans skönt och faktiskt välbehövligt. Tror faktiskt att vi ska gå lite i ide när det är så mörkt som det är nu...och varför sitta uppe när det bara är en massa skit på tv. Nä, ner i loppelådan och somna till en bra bok...det är grejer det! Dessutom har jag tagit tag i träningen ordentligt igen. Skönt att vara igång och hela króppen säger TACK!
Nu får jag väl göra som resten av Sverige och titta på lite fotboll! Kram och Natti
 
 
 

Prag, Halloween och Som vanligt mys!!!

Härliga dagar i Prag...verkligen...superfin stad, otroliga byggnader, goood mat och fortfarande billigt som attan. Kan verkligen rekommenderas starkt! Skulle dock inte säga att det är nån barnsemester...tror vi har gått mer än vad man går när man vandrar i fjällen! Vädret var super, lagom kallt och bara nån enstaka skur som försvann under tiden vi fördrev tiden med en öl på nåt mysigt ställe...åk dit och mys...glöm inte Karlsbron som är ett måste både att gå över och att åka under med båt!

Efter Prag har det varit Halloween bus på hög nivå. Det har blivit något av en favorit hos lillemannen som gärna halloweenar mest hela tiden. Vi har bakat och varit på middag och klätt ut oss och tänt ljus...allt som hör firandet till. Mysigt!!!

Annars har det varit mycket jobb. Hösten har verkligen slagit till med all sin kraft och jag känner mig gaaaalet trött, nästan så att jag blir orolig för mig själv...förmodligen är det bara mörkret som tar musten ur mig, men för säkerhetsskull har vi laddat upp med vitaminer inför hösten och bara tagit denna helgen till att vila. Igår med lite städning och tvätt, men klädd i pyjamas och i lugn takt. Idag har vi blivit bjudna på kalkonmiddag hos mormor och ätit så magen står i sju väder...mmmmm....
Nu blir det alldeles strax sängen och kvällens Solsidan på datorn innan natti. Imorgon utbildning på jobb hela dagen!
 
Kram och Kärlek i höstmörkret!!!