Uppdatering av livet, Sooool och Epi...nåt !!!

Solen gör det verkligen svårt för mig att blogga....pallar inte riktigt blogga från telefonen och öppnar inte ens datorn på kvällen! Idag är det ju lite regn och jag var dessutom tvungen att få iväg ett viktigt mail så då kände jag att det var roligt att få iväg en blogg och uppdatera er lite sedan sist! Insåg att det var läääängesedan! Det har hunnit vara valborg, kalas och massor av solbus!
 
Valborg spenderades med fina vänner. Det grillades hamburgare, åts marängsviss och dracks en och annan drink...själv skulle jag upp och tjäna samhället på självaste 1 maj så för mig blev det faktiskt bara en! Vädret skulle bli kass men visade sig från sin allra bästa sida och därför spatserade vi minsann med hela gänget bort till bålet på Elinelund!
 
 
Lillemannen hade bestämt att bowlingkalas hade varit toppen och så fick det bli. Ett härligt gäng på 8 goa ungar spelade bowling mot varann i en timme och sen festade dom loss på lite mat och glass! Finfina presenter fick han och var så nöjd när vi sen cyklade hem!
 
 
Förutom allt detta har alla härliga soldagar bara flutit på...härliga fikor i solen med fina vänner, bus på stranden, glasspauser och gooood mat!!! Livet är härligt ska ni veta...
 
Vissa dagar på mitt jobb får man verkligen det intryckt i huvudet hur bra man själv har det...så har det varit denna helgen! Pussa era barn en extra gång ikväll, ta liiite mer glass än vad du hade tänkt och somna leende om du vet att du imorgon ska lämna dina friska barn på dagis för att sedan ta dig till det jobbet du har för att sedan få komma hem till din fina familj igen när du slutat...svårare än så behöver det inte vara...det kallas LYCKA!!! Kan låta jäkligt klyschigt, men ni ska bara veta hur sant det är!
 
 
Mitt jädrans öga har varit en himla följetong som ni nog ska vara glada att jag inte uppdaterat bloggen om var och varannan dag...Skitet har bara blivit värre och verkar inte vilja försvinna. Det hela har i alla fall nu lett till ett besök hos en ögonspecialist som nu ställt diagnosen: Episklerit...fråga inte, men det är inte nån infektion utan en inflammation (vilket är orsaken till att jag inte smittat någon). Jag har därför nu kortisonbehandling istället för antibiotika och ska gå på en del kontroller på ögonkliniken under behandlingen som håller på under ca 3 veckor. Det känns redan som att det hjälper med den nya medicinen så nu håller jag tummarna så dom vitnar och är så glad över att ha fått hjälp!
 
Idag blir det nog en hyfsat tidig kväll efter helgens jobb så kram på er alla och ha en mysig måndag!!!
 
                                                        <3 Kram <3