Livet, Tulpaner och Vår!!?

Livet rullar på...jobbat lite natt sen sist, men nu äntligen gått in i en period på 2 veckor nästan med bara dagpass! Skönt!!!
Är med i ett projekt i Fosie stadsdel, där utvalda ungdomar i stadsdelen ska få lära känna olika människor som använder uniform på sitt arbete...Människan Bakom Uniformen (MBU) Uppstart igår med fika och samarbetsövningar...jättekul!!!

Sen sist har jag förutom jobb träffat vänner och familj som gör mig glad! Utebus, innefika och massor av prat!!! Städade ut vintern i helgen som gick och satte in massor av tulpaner...köpte några själv, men har oxå fått så fina tulpaner som gör mig såååå himla glad <3
Idag ska lilleman och jag mysa...en liten fikatur till stan och sen hämtar vi hem bästa kompisarna för lite bus o kvällsmat!
Ha en mysig dag !!!


Jobb, Jäkla skitväder och Jordgubbar!!!

Jobbat mycket...några veckor är det lite lugnare och inte så mycket jobb och sen är det lite mer under några veckor! Helgnätterna är överstökade för denna gången...galet mycket att göra och jag är så otroligt glad att jag äntligen lärt mig sova på dagarna! Sover och sover och vaknar inte förrän klockan ber mig! Underbart att inte känna sig som att man ständigt är bakfull utan att kvällen före fått känna av berusningen...;)
Har roligt på jobb, skrattar ofta åt allt vad det innebär med långa pass, konstiga patienter, utebliven mat och stress....det bör såklart förändras, men tillsammans tar vi oss igenom det faktiskt oftast med skratt!

Mår bra! Underbara unge...underbara arbetskamrater och vänner, underbar familj...Det regnar och snöslaskar ute och visst är det ett jäkla skitväder, men det känns inte så tungt...det bara konstateras att det är ett jäkla skitväder men det är ändå okej! Härligt....

Köpte med oss ett paket jordgubbar hem idag, tände alla ljus och duschade varmt innan vi smörjde in oss i kokosolja....tror man kan lura sitt sinne lite med värme, kokosdoft och smaken av jordgubbar!


Härliga helg, Röjar-Ralf och Gott!!!

Nu kom den där härliga helgen...lagom planerad...oxå ganska oplanerad...
Efter en galet lugn natt på jobb mös jag och 2 av mina fina arbetskompisar till det med lite drinkar och käk från Green Mango! Slurp!!!
Idag biobesök med en go vän och hans syskonbarn och så jag och lilleman såklart! Popcorn på tvären och lite myror i byxorna under tiden, den där Röjar-Ralf är en riktig goding tycker jag! Lillbus fick en ny kompis, ni vet sådär som bara barn kan...."Hej....?!" Och sen leker dom och pratar som dom känner varann utan och innan...underbart!
Efter bion bjöd mormor på middag på Jensens! God köttbit och lilleman slängde ner sin mat såfort det var möjligt så han sen kunde få ta den där mjukglassen med ALLT på....
Kvällen har vi spenderat med bästa kompisarna framför mello med lite UNO-spel mellan varven....

Vi fick förresten varsin för tidig alla hjärtans present av mormor idag, jag från min absoluta favoritaffär när det gäller att pynta loss lite och tillochmed själva presenten var sååå fin! Lilleman fick en bok! Tack mormor...vi kunde inte hålla oss ända till torsdag!

Ikväll kallar sängen ganska tidigt så vi kan komma upp i tid imorgon så vi orkar gå i pyjamasen hela dan ;)

Kraaaam❤


Helgjobb, Löpning och Världens bästa!!!

Inte mycket som händer under vissa perioder! Ibland snurrar bara hjulet på och man är i en egen liten bubbla. Helgen har bjudit på jobb och då varken hinns eller orkas det med mycket mer!
Gav mig dock ut på en liten löprunda i lördags kväll innan soffan kallade! Så jäkla skönt att komna ut en sväng efter en hel dag på jobb!

Idag har jag hämtat hem världens bästa! Han och pappa har myst hela helgen hos farfar o W och där bjöds det på middag innan vi åkte hemåt! Nu sover han gott i sin säng och jag slumrar i soffan...snart nattidags även för mig känns det som ❤