Nya Converse, Mysdag och Sviddala here I come!!!

Tjohoo!!! Idag nannade vi till kl 10.00 (sommartid). Gytt! Lillemannen är bara för bra. Jag satt i soffan när han plötsligt slog upp dörren från sitt sovrum och sa: Godmorgon Mamma!!!

Vi for iväg för att handla Converse till mig. Ville ju ha dom lila i "tjejmodellen", men icke sa nicke. "Tjejmodell" var bara att glömma eftersom de var så platta över tårna så det var inte klokt. Dessutom sa tjejen i affären till mig att hon ändå tyckte att de såg ut som billiga thailandkopior. Naj, Naj, Naj, äkta vara ska det vara!!! Dom lila var slut i hela stan i min storlek, så det blev till att tänka om. Korall blev det och jag är helnöjd. Känns som vår på riktigt nu!

Mine!!!

Sen blev det en fika hos L och de goa barnen. Mys, mys!!!
Kvällen har bjudit på en rejäl genomkörarspinning för mig och sen en grillad kyckling till middag.

Imorgon är det jubb som gäller igen. Ska vara i Sviddala nu i två veckor och hoppas att det är lite lugnare än i Malmö. Ska nämligen jobba påsknätterna också och då vill man ju fira loss med la familia lite!

Puss på er så hörs vi igen snart!

Skojakt, Lördagsgodis och Jätteklockan!

Idag fick jag minsann sovmorogn...jodå! Ända till klockan 8.45. Härligt var det! Vakande av mig själv och gick in till lillemannen som låg där vaken, log och sa Godmorgon mamma! Underbara unge!!!
Efter morgon-smothien drog vi på oss paltorna och hämtade upp momo för lite fixande med allt möjligt. Bland annat skojakt. Igår när det var 17 grader mitt på dagen var lillemannen nämligen på dagis iförd overall och vinterkängor..Hahaha, stackars unge!
Vi hittade ett par bra dagisskor på Stadium, men converse hade dom bara i tradiga färger, detsamma i de andra butikerna. Får ta mig in till Barnskobutiken i veckan och fixa ett par. Dom är ju så coola...

Tuffiga!

Inte heller hade någon av affärerna ett par lila till mig...tråkmånsar som tror att alla vill ha svarta, vita, grå eller röda...Jaja, det får jag väl också fixa till i veckan!

Ikväll är Daddy J ute och busar med Grabbarna Grus, lillemannen och jag sitter i soffan och myser. Vi har till och med ätit middag i soffan framför tv:n, härligt med slappekväll! Vi har också fixat upp den nya klockan till köket som jag köpte idag på shoppingturen. Den gamla har varit sönder ett tag så det var superkul med en ny. Den var inte helt lätt att sätta upp och få jämn runt om, men jag är väldans nöjd med mitt verk:

Tick-Tack

Daddy J låg i badet häromdagen och sa: Hur mycket tycker du om mig?
Jag gick in där och tittade på honom, så här såg han ut:

Massor mest!

Ja, vad säger man....MASSOR MEST såklart! Hahahaha...

Måste också bara lägga in en bild som jag var tvungen att ta igår när vi höll på att städa undan lite härhemma. Den säger en hel del om vad lillemannen tycker om vårt "sitta på pottan och sluta med nappen" projekt.. 

Hahaha!


Jaja, detta var lite gott och blandat av allt möjligt. Nu ska det fortsättas med lördagsmyset och sen ska vi hoppa i sängen tidigt och hoppas på lite bättre väder imorgon så vi kan ut på lite utebus! Kanske en cykeltur!?!?!

Pusssålänge Hejsålänge!!!

Våfflor, Knep, knåp och Hoppas på God Natt!!!

Längesen jag skrev. Phu! Går lite längre mellan gångerna när jag jobbar natt. Just denna veckan fick Daddy J jobb just de kvällarna som jag jobbar natt. Det är ett evigt knåpande för att lillemannen ska få det så bra som möjligt. Åhh, ibland önskar jag att jobbade 8-16 och mån-fre. Men, tänker jag i nästa sekund. Då hade jag inte fått alla de där extra dagarna med lillemannen och Daddy J som vi är så bortskämda med. Dessutom får vår lillprins så oförskämt mycket härlig tid tillsammans med sina mor och farföräldrar. Tänk, vad hade vi gjort utan er?!?!! TACK alla för att ni finns. Det gör oss till en LYCKLIG familj. Vi får chansen att jobba med det som vi brinner för och därför är det så alldeles extra härligt att vara tillsammans när vi är lediga!

Just nu sitter jag på jobb, har haft lite våfflor tillsammans ikväll och hoppas nu på en lugn natt!

Hörs snart igen! Natti på er

Smörgåstårta, Bortskämda unge och Våfflor på "ballen"!!!

Så har min lilla gosiga unge blivit bortskämd igen. Härligt! Träffade famo idag och var en runda på Limhamn. Hittade en coool solskyddsdräkt till lillemannen som inte är likadan som kusinen tänkt införskaffa till sina busungar. Kanke lika bra det så det inte blir rörigt på poolkanten i Egypten när alla har likadana dräkter...
Famo köpte i varje fall den till lillemannen i fölsepresent.
Sen hängde där en superduper coooool vårjacka på en krok från Mee Too, och hux flux så var den införskaffad också, tillsammans med en lila mössa! Det ska bli en påskpresent eftersom vi tror att våren kommer innan lillemannen har sin fölse! Här kommer en bild:

Cooole Göte...

Det planeras ett par blå/turkos converse och sen tror jag att det blir PERFECTO!!!

Även mamman har minsann skämt bort sig idag med en svart (sliten, nästan grå) jeans klänning Superfin, lite rockig pga tyget, men söt i modellen. Hittade ingen bild till er!

Jag har jobbat hela helgen. I söndags gjrde en av mina arbetskamraters mamma smörgåstårta till oss alla. Vilken mamma alltså, hon bara kände för att göra smörgåstårta, och så bjöd hon loss på ambulansarna i Malmö. Tack snälla!

Eftersom vår balle (balkong) är så vårpyntad och fin med nya blommor och en ny liten bänk och en lampa osv. bestämde vi oss för att baka våfflor därute ikväll. Så slapp man dessutom allt osande här inne. Lillemannen tyckte att det var hur mys som helst! Lite kallt, men det gick!

Mmmm...

Nu är det snart natti, för imorgon när vi vaknat ska vi iväg och bada heeela familjen!

Kramm po er!

Påsken är hos oss, Dagisbesök och Trötter!!!

Idag har jag varit och hälsat på på lillemannens dagis Mysigt! Först lekte vi lite, sen var det samling med sånger och namnlekar och sen var det Mini-Röris i lekhallen. Vi avslutade med boll-lek innan det var dags för oss föräldrar att gå igen. På samlingen pratade barnen också om vilken månad det är och att våren är på väg. Dagisfröken frågade: Vad händer på våren?
Alla barnen svarade: Då kommer det knoppar på träden och sen blad och blommor!
Sen lade min stjärna till: Ja, och så kan man äntligen köra moppe igen!!!
Hahaha, han är för go...

Jag tror att jag har en lite sömn att ta igen sedan helgen för nu i eftermiddag har jag varit trött som ett ålderdomshem. Tror att det blir en tiiiidig kväll för att försöka piga på mig och kanske, kanske bli av med det räliga lilla virusmonstret!

Har hunnit fixa lite påsk härhemma idag i alla fall Tycker påsken är döö-härlig med sina glada färger. Dessutom känns det så lätt till skillnad från julen. Man pyntar lite om man vill, längtar efter våren och träffar vem man vill och äter vad man vill! Det gillar jag. Här ska ni i alla fall få se lite av våra små påskpynt:

Härligt!

Fula häxan!

Lillemannens påskris!

Det var busungen som bestämde vilken färg det skulle vara på fjädrarna och eftersom lila är en stor favorit så blev det så! Nu är det lite mys framför Pettson som gäller innan nattidags!

Haj po er!

Lycka, Myshelg och Fortfarande ont i halsen!!!

Livet är gött. Igår skulle vi tvätta MASSOR av tvätt och tyckte att det var sååå himla jobbigt. Vi kom ner i tvättstugan och skulle hänga upp och lägga i mer i maskinerna och hade lillemannen med oss. Han ÄLSKAR att tvätta. Han log och skrattade och skrek små glädjetjut över hur roligt det var att få tvätta. Det hela slutade med att Daddy J och jag bara tittade på varann och insåg där och då hur underbart livet är. Vi har verkligen ALLT en människa behöver, HUR i HELA världen kan man då tycka att det är så himla jobbigt att tvätta sina kläder.....!!??
Oj, det blev kanske djupt och klyschigt och allt det där, men det var en riktigt äkta känsla.

Lördagen spenderade lillemannen och jag hos momo, där vi åt riktigt god mat. Ålamacka till förrätt och sen oxfile till huvudrätt och sen avslutade vi med popcorn, choklad och melodifestivalen. Mys på hög nivå.
På söndagen när vi vaknat åkte vi iväg och handlade lite mat och annat. Jag råkade fråga lillemannen om han ville ha en tupp på sitt rum nu till påsken. Ja, det ville han, en Jussi (Jussi är tuppen i Pettson och Findus. Han heter så eftersom han låter precis som Jussi Björling när han gal) Vi var i varenda affär på Burlövs centrum, men tror ni att det fanns nån påsktupp? Nädå!!! Hahaha, det slutade med en tur till Ljungs Handel där Jussi satt på ett bord och väntade på oss precis innanför dörren..vilken lycka!

Jussi... 

I söndags natt jobbade jag ett härligt övertidspass i Svedala. Daddy J och lillemannen mös hemma. Vid två hade lillemannen vaknat och gått in till Daddy J och sagt att han hade monster på sitt rum! Naw, mammas lilla hjärta. Daddy J frågade gosungen om han ville sova hos pappa och det ville han såklart gärna....mysch!

Phu! Nu har jag hostat och haft så jädrans ont i halsen i två veckor. Tror ni att jag är trött på det? Tog ett CRP idag på jobb och nästan hoppades på att det skulle visa något, men icke sa nicke...det är bara en grön liten virusgubbe som jävlas med mig, får jag tag på honom ska han få stryk!

Nähä minsann. Nu ska det tas en dusch och sen blir det loppelådan för min del. Imorgon bitti ska jag med lillplutten på dagis några timmar och se hur han har det! Ska bli riktigt roligt!

Puss och Natti!

Halsband, Påskpyssel och En massa mys som vanligt!!!

Mmmm, har varit ledig heeela dagen. Har spenderat den med lillemannen. Vi mös framför tv:n i morse med vår obligatoriska smoothie, idag med smak av mango och hallon (slurp för ICA:s frysta frukt). Sen gick vi hem till bästisen P me lillbrosan J och mamma L. Där blev det bus och mys. Skönt, för pojkarna höll en lagom nivå hela dagen och stirrade inte igång för mycket! När småbusarna vilade middag pysslade vi som världens "Houseviwes". Kändes mycket präktigt! Fiiina ägg blev det.

Pyzzzzel!

I förrgår kom min lilla skitunge hem från dagis och hade gjort ett halsband till mig! Oj vad stolt jag blev, hade på mig det hela natten på jobbet Det var liksom fösta gången som han klarat (och haft tålamod till) att göra ett helt halsband. Sååå fint:

Stolta jag!

Åhhh, jag längtar så efter att vår dator ska komma hem till oss. Efter många om och men har vi hittat en som fixar den till oss, men eftersom den var upp och ner tar det sin lilla tid. Har tagit så många fina bilder med finkameran, men denna datorn som jag nu skriver från pallar inte med dom goa bilderna... Ni får helt enkelt hålla till godo med dessa tradiga mobilfotona sålänge!!!

Nu sitter mina två favvokillar och spelar "Plajstatijon". Ett Wall-E spel som jag hittat. Rätt som det var sa Z: " Hur fan ska man göra här?" Hahaha, sådan far sådan son.
När jag nu tycker det är dags att ta på "jamasen" svarar lillemannen: "Jag ska bara klara banan först..."
Phu! Det är som en liten mini-tonåring redan!

Förresten om ni är suga på att köpa vår moppe som nu är tillbaks finns den att köpa på Repairshop på Kopparbergsgatan här i Malmö!

Pusssålänge Hejsålänge!!!  ( Morfar, nu är det minsann på tiden att du skriver en kommentar)

Nattjobb, Ont i halsen och Snart sova!!?

Blä, nu är det nattjobb som gäller igen. Sååå tråkigt. Tycker inte alls om att gå till jobbet halv sex på kvällen och lämna resten av familjen hemma. Jaja, lite mysigt kan det ju vara för mina två killar att "bonda" lite extra med varandra.
Inte nog med att det är nattjobb, har dessutom döööont i halsen. Men, men lite Alvedon så ska jag nog klara det också. Phu! Vad mycket gnäll det blev i det här inlägget, men det får ni stå ut med!

Snart ska jag gå in i mitt sovrum på jobb och hoppas på att få nanna några timmar! Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Kram på er i vårsolen! (Som har gått ner för idag)

Daddy J is back, Gig på "lanned" och Lördagsgodis!!!

Nu är han hemma igen!!! Härligt, men helt galet så fort tiden går! Svårt att förstå att han varit borta i 12 dagar. Men, men, det kanske inte är så konstigt, med tanke på att jag haft fullt upp härhemma också. Denna veckan åkte vi ner till fafa och W i tisdags. Jag har jobbat ons - fre och kört fram och tillbaks för att hinna träffa lillemannen så mycket som möjligt. Lite bortskämd har jag ju blivit också med mat på bordet varje kväll när jag kommit. Skönt!
Igår kväll hade vi fondue! Slurp! W hade gjort sååå goda såser att ha till och oj vad vi åt!

Fonduenight!

Efter maten och lite tv tittande hamnade vi alla uppe på loftet och körde ett rejält gig innan sängdags. Fafa hade hittat en gammal Lp-skiva och Z fastnade stenhårt för den. Rocazino heter bandet och är ett danskt gammalt band. Vi hoppade och sjöng och spelade loss på alla möjliga instrument. Detta finns minsann även på film så jag ska försöka lära mig hur det går till att lägga upp den här på bloggen. Nåja, än sålänge får ni nöja er med lite mobilfoton:

Rockfafa och W



Come on...

Lp-skivan!

http://www.youtube.com/watch?v=yZ32iNp0DVQ  (ett smakprov!

Lillemannen och jag körde hem från fafa och W vid lunchtid och handlade lite mat och lördagsgodis på vägen hem! Sen åkte vi hem och dammsög och fixade lite för att det skulle vara mysigt för Daddy J att komma hem. Blommor på bordet och en maffig lasagne i ugnen när han kom. Efter det har han snarkat konstant i soffan!!

Jaja, nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan och sen blir det nog en tidig kväll för mig med!

Pusssålänge Hejsålänge!!!