Ledig tid med det bästa, Pizza och Mors dag!!!

Underbara väder, det är så mycket lättare allting med sol, sol, och värme! Snabbt att klä på sig, fönster och dörrar öppna mot friheten och glaaaada människor överallt! Helgen startade för lilleman och mig med en mysig fredagskväll. Han hade varit hos en dagiskompis och blev "hemlevererad" till mig när jag slutat jobb. Daddy J jobbade!
Lite gotte och mys i soffan och sen lite egentid på ballen när busmonstret väl var i säng! En fotosession blev det där i soffan, herrejesus vad jag måste rensa telefonen snart efter alla dessa "going crazy plåtningarna"!!!
I lördags tog vi det luuuugnt på morgonen och förmiddagen! Skönt, skönt! Smoothie och en god kaffe! Underbart att starta morgonen så! Sen buss till momo med shoppingstopp på entré! Jippiiiieeee, hittade en bikini på 5 minuter som satt som en smäck...jaja, jag blev ju inte på nåt sätt smalare eller mer tränad, men tuttarna blir snygga och tar kanske en del av blickarna från kärlekshandtagen vid magarna ;)
Väl i Åkarp blev det en traditionell runda på scouternas loppis och sen pizza/schlagerkväll med goa människor! Lilleman skrev åsikter om vartenda bidrag fram tills Loreen som var nr 17, sen stupade han i säng! Massor av vin och gotte senare stupade även jag i säng...."We´re going up, up, up, up....."
Igår när vi skulle ta bussen hem kan man väl säga att nöden inte har någon lag....
Väl på bussen skulle lilleman slå sig ner på en utfällbar bänk, det visade sig dock att han var för lätt...goa unge...värsta skrattet på bussen!
Eftermiddagen spenderades på stranden med bus och lek med bästa kompisarna och en god kopp kaffe för mammorna! Sen blev det kalas för två dagiskompisar och avslutningsvis grillning i trädgården. När vi kom ner på gården var grannarna där och helt plötsligt var det långbord i trädgården! Härliga sommar!!!
Morsdagspresenten var en god grillmiddag och lite bling-bling till min iphone! Fina fina familjen!
Denna veckan är jag LEEEEDIG jättemycket och H-dynge kallar därför!!!
Kraaaaaaam på er och sorry att det är lite uppehåll mellan inläggen, solen skiner ju så LIVET kallar!!!

Sol, Sol och Sooool!!!

Underbara underbara dag...


Natti, Jobbenätter och Telefonbus!!!

Har krupit ner en stund på jobb, lite vila mellan turerna! Hoppas på några timmar under natten så dagen imorgon inte bara måste sovas bort. Ligger och kollar igenom mina bilder och tror nog att " någon" har busat lite medan jag gjort något annat häromdagen...

Hoppas att ni sover gott


Jobbperiod, Skrapsår och Höstväder!!!

Usch och blä, ikväll på väg hem från jobb var det minsann riktigt jäkla kallt! Höstkänsla nästan, men så kom jag ju på att sommaren inte ens har varit här, att vi har allt det där framför oss och helt plötsligt så var det inte så himla kallt längre!!!

Dålig uppdatering beror på att jag för tillfället är inne i en jobbperiod, vi har ett superbra schema, men var femte vecka avverkar vi ett gäng pass på rad för att kunna vara mycket lediga senare! Just där är jag nu, ganska mycket jobb och lite mindre ledigt. Har dock bytt min fredag natt till ett fredag dagpass, vilket gör att den lediga helgen som stundar känns mycket längre! Härligt härligt! Ska stå på loppis på söndag och tjäna ihop lite pengar på "gamla" saker tänkte jag!!!

Lillebu har minsann ramlat på dagis idag och skrapat pannan! Så mycket så dom ringde Daddy J för att bara berätta att det hade hänt! Goa goa unga, finaste i hela världen... När Daddy J sen kom för att hämta i eftermiddag hade lillebus minsann ramlat av en cykel också till på köpet och skrapat upp hela knät! All olycka på en dag!!! SöteGöte!!

Ikväll blir det inte många knop, en kvällsmacka snart och sen kallar loppelådan, ny dag på jobb imorgon!!!

Kraaaam

Fuktigt,Myslek och Fotboll!!!

Idag har det varit så fuktigt i luften att jag låtsats som att jag bor i självaste regnskogen!
Fick äran att ta med finaste tjejen hem från dagis idag för en stunds lek och mys innan fotbollsträning! Träningen var en riktig prövning för killarna som bara var 10 st, säkert på grund av det dåliga vädret! Häääärligt tyckte vi och tillochmed självaste Daddy J fick myror i brallan och kastade sig in på plan för att extraknäcka som målvakt!

Jag tror att vår kille har sin första riktiga kärlek och bästa tjejkompis...vad tror ni?!?!

 

Puss o Natti!


Jubb, Jubb och Härligt att komma hem!!!

Fullt ös på jobbet i två dagar nu....köra, köra, köra....kissa, kämpa för att kunna slänga i sig lite lunch när det gått 8 timmar sedan man började sitt pass....jaja! Man blir inte försoffad i alla fall! Vissa är hungrigare än andra och sätter sig på första bästa kartong för att få i sig nåt...



Har i alla fall också börjat röra lite på fläsket! Cykling till och från jobb två dagar på rad och en liten powerwalk/joggingrunda i söndags, känns skönt minsann och jag ser framemot att köra en powerwalk imorgon efter frulle!

Nu nattas lillebus och sen blir det GCB för morsan, kan inte hjälpa det, men gillar humorn!

Kramelikram på er

Ledig tid, Oasen och Sommardagar!!!

Oj vilket fint väder vi haft flera dagar nu! Det är min ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera....livet kom helt enkelt emellan. Massor av solmys har det blivit i alla fall och mys som vanligt. Ni vet ju sen innan att jag gillar det där med att göra ingenting! Först jobbar man som en tosing och sen gör man ingenting några dagar...liksom laddar! Sen är man redo att gå in på 100% igen. Som nu tex, idag har det varit busfabriks-kalas, imorgon jobba 11 timmar o tvätta på kvällen, tisdag jobba 11 timmar, onsdag HLR-utbildning, torsdag hämta två busungar på dagis tiiidigt och busa tills det är dags för fotbollsskola på kvällen, fredag lite lugnt, lördag jobba 13 timmar på natten, söndag likaså....ekorrhjulet i ett nötskal, men som vanligt äääälskar jag det!

Dessa dagarna som gått sedan valborg har bara innehållit en natts jobb, och annars bara myyyyyys, i vår oas H-dynge!!! Vi har blåst såpbubblor, lagat goooo mat, högtryckstvättat (eller då låg minsann jag och solade), träffat goa vänner, sovit länge, druckit gott vin (Morbergs rosé var super kan jag berätta), spelat spel på våra iphonar och kelats! Bjuder som vanligt på en go bildbonanza för att bevisa att jag talar sanning:

























Härliga bilder om jag får säga det själv....mys i stora lass!

Igår stack jag och goa L till blomsteraffären och shoppade loss. Som vanligt blev det mer, mer, mer till vår fiiiina balle! Snart tror nog grannarna att här flyttat in en riktig pensionär som det blomstrar här...mysigt är här i alla fall, speciellt på kvällen. Nu odlas här timjan, mynta, rosmarin, persilja, paprika, chilli och potatis....hahahahaha....förutom alla blommor då alltså.....(lite gryniga bilder, men håll till godo:







Om ni undrar varför det ser ut som om ni kommit till nåt långtbortistan-land med alla masker och buddhor sånt så beror det på att vi har som tradition i denna familjen att alltid köpa nåt resminne med oss hem till ballen!

Nu blir det lite nervarvning innan det är dags att krypa till kojs!

Natti från mig!


Febrig, Febrig och Ännu febrigare!!!

Fiiiinaste sover hos mammi inatt med sin varma panna...natti...!


Sköna maj, Valborg och 5-års koll!!!

Så var du äntligen här...sköna maj! Det är lite som ett extra nyår med Valborg på nåt sätt, livet börjar ju inte riktigt om den 1:a januari när det är grått och trist...det är nu det börjar om! Med soliga dagar och härliga kvällar, massor av ork och en hel sommar att se framemot!
Började Valborg med 5-års koll på BVC för lilla goding! Han är så duktig, ser bra, hoppade på ett ben, vägde enligt kurvan, ritade fina teckningar och svarade fint på alla frågor! Mamman satt och blev sådär fjantigt stolt som bara en förälder kan bli! Besöket avslutades med en spruta (utan ett pip) och en fin penna som blinkar och är en stämpel och såpbubblor och allt i ett!
Ner en runda på Limhamn blev det sen, där vi träffade fina kompisarna som vi sen skulle hem till på kvällen!Vi hann med en glass tillsammans i solen på torget:



Kvällen blev fantastisk som vanligt när vi träffar våra fina vänner. Grillat och bubbel och hemgjord glass och en runda till bålet precis som sig bör!









Lillemannen verkade lite trött och kändes varm, med all sannolikhet beroende på sprutan, men han kämpade sig fram genom kvällen och la sig vid 23 snåret i L o H säng. När vi kom hem vid halv två inatt tyckte jag att vi skulle kolla tempen för säkerhetsskull, och det var ju inte precis konstigt att han var lite hängig....



Söte har haft hög feber hela natten, men verkar hyfsat pigg på morgonen så vi håller tummarna för att det går över nu, tydligen väldigt ovanligt med så hög feber efter just denna vaccinationen, så imorgon vill doktorn se honom om inte febern har gått över.

Idag är jag av någon konstig anledning himlans trött...hihihi, inte många knop blir gjorda men lite lek och legobygge står på schemat!

Kramisar i massor och välkommen sköna maj!