Sviddala, Lugn och Höstlycka!!!

 
Hamnade lite oväntat i Svedala de närmsta 5 veckorna med V. Skönt att komma ifrån storstan lite och rå om sig själv. Att det ofta är något lugnare därute också är inte helt fel.
Delar brandstationen såklart med brandkåren där och även gatukontoret! Goa människor som det alltid är lika roligt att komma tillbaks till. Härligt med lite bya-känsla.
 

Helgen som gått har varit super! Inte mycket planer, bara lugn och ro...lillemannen har lekt mycket med sin nya granne som bor här i samma hus som vi (det kanske inte ska kallas för lugn och ro dock ;), go höstmiddag som fick koka nästan 5 timmar på spisen innan vi bjöd morfar och L på den, och härliga sovmorgnar...precis så som helgerna ska vara med andra ord <3
 

Idag är det vad jag skulle kalla en fantastisk höstdag...älskar denna kylan som inte på nåt sätt tränger sig på utan bara är så härligt ren och fräsch! Har haft en go natt på jobb och tänker därför köra ut till Torup och "powerwalka" milen innan min största kärlek ska hämtas hem från skolan!
 
Hoppas att ni också får en fiiiin dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback