Lata dagar, Lycka och Härligt!!!

Semester...det är nog det vackraste ordet jag kan komma på för tillfället...bara ta dagen som den kommer, sova länge, bestämma efter hand...vad känner vi för idag...
 
Det har varit precis så första veckan! Bara mys, käkat med alla möjliga fina vänner, skånes djurpark, drinkar, bio, badat, ätit glass och varit med varandra...
Jag går inte in i detalj som vanligt, slänger bara in en härlig blandning av vårt mys...
 
 
Semestern inleddes med grillkväll med bästa släkten utanför Svedala. Supergott och supertrevligt. Ett jäkla tjattrande som vanligt. Barnen ´lekte som vanligt på den gamla "mattebankaren". Tänk så kul man kan ha...det krävdes en del, men tillslut lyckades vi med en bild på de alla tre när de hängde på tork:
 
 
 
I år startade vi även en ny tradition, nämligen ett litet släktfoto...härliga härliga släkten <3

Det har minsann hunnit vara midsommar också...soligt och fint. Fika, midsommarfirande vid Burlövs gamla kyrka och kvällsmiddag i mammas trädgård. Lugnt och städat för mig som skulle upp och jobba dagen efter, men oj vad härligt det är med midsommar! Älskar att umgås på sommaren, känns så mycket lättare på nåt sätt!
 
Ikväll ska vi i säng i tid (det har blivit ganska sena kvällar och låååånga lata sovmorgnar) för imorogn ska vi upp och se Sommarlovsmorgon på plats i Västra Hamnen! Tar med lite kaffe och en macka så vi klarar oss!
 
Kram och Natti <3
 

 

Kommentarer
Postat av: milottan

Underbara riktiga semesterbilder. Härlig bild när prinsen var på bio med kompis. Du är fantastisk på att fånga stämning, Pärlan!
Önskar Dig en fortsatt supersemester! Kramkram Milott

2013-07-11 @ 07:01:05
URL: http://himlamysigt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback