Simmning, Svullna fingrar och Mysdag!!!

Idag har det inte varit för mycket ös härhemma! Skönt! Vi mös lääänge i soffan i morse, gjorde hemgjorda smoothies och goda mackor! Lillemannen verkligen ääälskar smoothie, speciellt när han själv får "styra" mixern.

Daddy J skulle iväg och rodda inför kvällens gig, men så ringde det plötsligt eftersom släpet hade attackerat O:s fingrar och nu var de svarta och blåa och svullna! Då fick ju syster åka ut med sin privat-ambulans och fixa en liten vip-biljett för att det skulle gå undan på akuten. Allt löste sig till det bästa, inget var brutet, men dock j-t svullet. Jaja, ett gig är nog precis det som ska till så att fingrarna får köra lite sjukgymnastik på basens strängar!

Tut-ut, Tut-ut!!!

Kvällen bjöd mig och lillemannen på första simlektionen! Mys var det, och lillemannen njöt som vanligt när han är i vattnet. Det var dock liiite läskigare att vara på djupt vatten nuförtiden när man till fullo förstår att man inte bottnar. Efter några minuter hade dock den värsta rädslan skäppt och det gick bra att slänga sig i ståendes på kanten. Mamma hade det dock lite tyngre eftersom en nästa 3 års kille väger lite mer än en 6 månaders bebis! På vägen hem pratade jag med goa L i telefon och då blev vi helt apropå inbjudna på en hamburgare hos dom. Gott var det och sen åkte vi hem för att slänga det lilla odjuret i bingen. Hans tråkiga hosta hänger kvar, men efter en extra inhalation har han sovit gott en bra stund nu!

Den här lilla mamman är ganska trött och frusen efter simmet, så hon ska nog också hoppa i bingen. Lillemannnen åker till momo imorgon förmiddag så jag kan vila lite inför att även jag ska jobba!

Pusssålänge Hejsålänge!

Kommentarer
Postat av: kusinen

så den lille stackaren har åkt på kräkis. usch o fy! stackars, stackars er. hoppas mamma o pappa klarar sig. håller tummarna. krya på er. kraum kraum

2010-01-28 @ 19:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback