Kräknatt, Glada ankor och Nicke!!!

Naw, inatt vaknade vi av ett vrål! Lillemannen satt i sin säng och hade kräkts MASSOR!!! Usch, det gör så ont i kroppen när han inte mår bra. När alla andra kräker är det hur äckligt som helst, men när det är han är det bara så synd om honom. Jaja, det blev till att tvätta i badkaret och duscha lillemannen och lufta rummet. Under tiden var det lite film på Tv som gällde. Sen fick Daddy J sova på soffan och lillemannen i våra sängar med mig.

Sjuklingen!

Vi sov länge och jag fick stanna hemma från jobbet. Sen var det till att fara iväg med all tvätt till snälla famo som hjälpt oss att tvätta. Sååå drygt att inte ha egen tvättmaskin när sånt här händer. Men, men inget ont som inte har nåt gott med sig. RUFS fick sig en vända i tvättmaskinen och det var minsann inte en dag försent! Fin blev han minsann. Detta är RUFS för er som inte vet:

RUFS!

På eftermiddagen gick vi ut en runda hela familjen. Lillemannen satt nerbäddad i sin vagn men när vi kom ner till havet skulle han såklart vara med och mata ankor. Dom var nog hungrigare än hungrigast och blev verkligen superlyckliga över vårt gamla torra bröd. Vädret har ju verkligen varit underbart idag och lillemannen blev bara friskare och friskare ute i den härliga luften:

Pippiar på rad!

Sugna!

Lycklig!

Det bästa i världen!

Äntligen sol!

Vårt lilla änglakille!

Underbara Limhamn...

På vägen hem lurade vi i lillkillen en korv, vilket var det första på matlistan idag förutom en halvliter juice! Det gick alldeles utmärkt, men lillemannen blev trött som ett ålderdomshem när vi kom hem. Såhär hittade vi honom framför tvn:

Däckad!

Inatt när lillemannen var som ynkligast lovade Daddy J honom en present idag. Det fick han såklart och det var den nya filmen om Nicke Nyfiken. Världen sötaste apa enligt mig, och den har vi sett x 3 under kvällen.

Nicke!

Jaja, nu är sötisen lagd för kvällen och vi bara håller tummarna för att han håller på att friskna till. Han har nu ätit 3 skedar ris, en halv Yoggi, 3 skedar fil med banan och 1 glasspinne. Nu är det ju snart ett dygn sedan han kräktes så vi får verkligen hoppas att det inte kommer igen. Jag ska unna mig ett bad innan Daddy J och jag ska sjunka ner i soffan med en film som vi hyrt!

Pusssålänge Hejsålänge!

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad skönt att han börjar bli bättre! Hade inte varit så roligt med vinterkräksjukan nu.. =(



Så fina bilder ni tog när ni var ute och gick! Är det med nya kameran?

Hörs snart!

Kram Kram

2010-01-29 @ 05:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback