5 åringen,Lycka och En himla massa firande!!!




Oj vilken helg!!! Lillemannen fyller år på onsdag men det var nu i helgen det skulle firas! Och firat har vi gjort! Lördagen bjöd på barnkalas för 13! dagiskompisar och sen på kvällen var kusin vitamin här med familjen. Söndagen bjöd på vuxenkalas för galna släkten och på kvällen middag med mofa o L eftersom de jobbade på dagen. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite trött igårkväll....phew, det var hamburgare och tårtor och danslekar och godispåsar och pizzabullar och sallader och hämtmat från Thai och fiskedamm och pasta med kycklingsås och saft och tårtrester och gurkstavar och tomater. Eller nä förresten, eftersom barnkalaset var med "Star Wars" tema var gurkstavarna gröna lasersvärd och tomaterna var eldplaneter! Härligt har vi haft det i alla fall och lillemannen är sååå glad för ALLA fiiina presenter han fått!

Tacka alla goa vänner, dagiskompisar och släktingar som har hjälpt oss fira vår lilla prins precis så mycket som han är värd!!!

Här kommer en liten kavalkad med bilder!

Barnkalas:














































Vuxenkalas:










Ikväll har jag varit på Rotary i Bjärred och informerat om ambulanssjukvården! Roligt och trevliga människor och som tack har de i mitt namn skänkt myggnät till afrika som skyddar barnen där från att få malaria! Härlig gåva, känns skönt att man kan hjälpa till med något!

Nu nattidags inför 12 timmars pass på jobb imorgon!!!   Kärlek!

Kommentarer
Postat av: momo

Förstår att det var en jobbig helg, men en som säkert tyckt den varit helt fantastiskt är den lille prinsen. Kan man få fira sin 5-årsdag bättre????

2012-04-24 @ 22:23:08
Postat av: Pernilla

Ser ut som en toppenhelg! Vilka fräcka tårtor du gjort med! Kram

2012-04-25 @ 21:19:46
URL: http://nillasnyaliv.blogg.se/
Postat av: Fafa

Go Dag !!!

2012-04-25 @ 21:37:41
Postat av: Anonym

Tack... fafa o wivan

2012-04-25 @ 23:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback