Pricken, Bubbelbus och Fredagsmys!!!

Jahapp, så var dom då här....efter en månads väntan....vattkopporna!!! Körde till jobb igår halv 6 då allt var frid och fröjd för att typ två timmar senare få ett samtal från Daddy J som säger att lillemannen börjat se prickig ut. Galet vad fort det går. Han mår dock busbra än sålänge. Har typ 60 koppor på ryggen, magen, kinderna, pannan, hårbotten och öronen. Har sett en på tungan också, men den verkar han inte ha upptäckt så det håller vi för oss själva!!! Började klia ordentligt ikväll, men han har fått Tavegyl ända sen de poppade upp igår så vi håller tummarna för att han får sova inatt!!! Söt var han innan och på nåt konstigt sätt ännu sötare med prickar överallt....


Hela familjen hade äran att få vara lediga tillsammans i tisdags så då blev det badbus på Vanningen. Mysigt eftersom där knappt var nåt folk, men lite synd för de hade ändra öppettiderna i cafeét inför sommaren så vi höll på att svälta ihjäl....nåja, vi klarade oss ganska bra och hade mycket bus för oss. Daddy J och jag fick självaste djävulen i oss och åkte så fort vi bara kunde i vattenrutschkanan...där var en klocka som mätte hur fort man åkte....Så roligt, så roligt, även om det blev förlust för mig, och då körde jag ändå med "rumptricket"....vet ni inte vad det är så får ni leva i ovissheten!!!



Ikväll har det således varit en väldans go hemmakväll. Daddy J jubbar och lilleman aka "Pricken" har badat och gottat oss i soffan. Nu sover han gott!!!



Kraaam o Natti!!!

Kommentarer
Postat av: Fafa

Fattar ni ente att d e "BananMacka" som gäller... Frisk på 2 dar !

2011-05-22 @ 22:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback