Stora tankar, Hjärteluckor och Myyys igen!!!

Åh vad det är härligt med lediga helger. Att vara med familjen är det bästa som finns. Fredagkväll blev en mysig hemmakväll med lite god middag och filmmys! Ganska tidigt ramlade i alla fall lillemannen och jag i säng!!!





I lördags hade vi inte nåt speciellt bestämt. När vi låg och drog oss i soffan innan frukost kom det ett härligt meddelande på telefonen från bästa kompisarna som undrade om vi ville hanka på ett litet äventyr nere vid stranden. Såklart ville vi det och vips hade vi klätt oss och packat fika för en härlig förmiddag på stranden. Vid lunch cyklade vi hem till kompisarna och åt lunch tillsammans. Buspojkarna ville inte komma in så de fortsatte med sitt bus i trädgården medans vi fixade lite lunch!











På kvällen släppte vi loss Daddy J på lite bus och lillemannen och jag åkte till momo för lite mysch! Där hade det fixats räkor och goda ostar och jordgubbar och annat smått och gott!!!Myskläderna kom på när vi kom innanför dörren och sen blev det inte många fler knop den kvällen. Småtittade lite på Melodifestivalen och förstod att lillemannens favvolåt var: Oh My God!!! (de springer han och en dagiskompis runt och säger hela dagarna och ögonen bara lös på honom när han hörde låten...hahahaha...tokstolle)

I söndags åt vi en mysig frukost innan vi tog tag i dagen. På med paltorna och iväg på lite andra äventyr. Soptippen är ett häftigt ställe och dit behövde momo till busungens stora glädje!
Efter det åkte vi till goa G som levde tillsammans med min mormor för en liten söndagsfika med fastlagsbulle!!!







I helgen var det också 5 år sedan min fina mormor dog. Vi köpte en fin bukett med våriga tulpaner och åkte till kyrkogården, mamma, lilleman och jag. Han funderar ganska mycket kring döden och frågar mycket om vad som händer och vart man tar vägen och så. Vi gick en liten runda på kyrkogården och tittade på alla fina gravstenar. En av dom var formad som ett hjärta. Lillemannen tittar på den och säger:
- " Vilken fin hjärtelucka"
-Hur menar du då undrade jag.
-"Ja, när den dog som ligger därunder, öppnade dom ju luckan så han kunde komma ner?!! Ibland kommer ambulansen hit och öppnar luckan så dom kan slänga ner dom döda...Hur ser det ut under luckorna mamma???"
Jag tycker det är sååå fantastiskt att höra på alla underbara tankar som flyger omkring i det lilla huvudet. Allt är så enkelt och ändå så väl genomtänkt!!! Underbara goa lilla unge!!! Önskar så att mina far och mor föräldrar hade fått äran att träffa den lille filuren!!!

Ojojoj vilken låååång blogg det blev idag. Har ni orkat läsa?!?!?! Här är det dags för loppelådan nu, har en förfärligt tråkig hosta som inte vill försvinna. Ingen förkylning, inte ont någonstans bara en tradig hosta!!!

Kram och natti på er!!!


Kommentarer
Postat av: Fafa

Tack Goaste... Varrden e så konstig ...

Japan lider o jag kan längta efter Semla...

2011-03-14 @ 23:13:03
Postat av: kusinvitamin

klart vi orkar läsa!

och en liten tår i ögat blev det där på slutet. hjärteluckan. gulle!

2011-03-15 @ 07:49:03
Postat av: Momo

Dina goa mor- och farföräldrar sitter på ett litet moln och tittar ner och njuter, var så säker! Kram

2011-03-15 @ 17:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback