Bildbevis på vårkänslor, Fondue och Goa Sviddala!!!

Är det inte bara för jäkla härligt att våren är här. Underbara LJUS!!! Det är sååå skönt med ljuset och värmen från solen och allt, plötsligt mår man mycket mycket bättre. Det är ju såklart så mycket utelek som bara är möjligt på lediga dagar. Jag kan lova er att även småfolket har fått vårkänslor...när vi lekte i bästa kompisarnas trädgård häromdagen kunde jag plötsligt skåda följande underbara syn:



Har ni sett nåt goare???!!! Och så kompisen P:s glade röst som ropar: "Ssschhanette!!! (Jeanette!!!) Zake Macke kissar på bloooommorna!!!"

Gör 5 veckor på Svedala-ambulansen nu. Har varit där två nätter och herregud vad skönt det är. Som en liten minisemester. Vilken skillnad mot Malmö. Har sovit flera timmar varje natt och hämtat sjuka patienter de gångerna vi fått larm. Så mycket roligare det är att jobba när man gör det man är där för. En bonus var ju att jag dessutom hann tvätta vår väldans skitiga bil igår kväll, den skiner ikapp med solen nu! Dessutom fick jag några goa välbehövliga timmar i loppelådan! Härliga Sviddala!!!





Daddy J ääälskar fondue för er som inte vet. Idag bestämde vi oss för att fira lite eftersom vi har haft lite motgångar ett tag. Inte i kärlekslivet, men saker runt omkring oss som har strulat. Köpte oss gott kött, gjorde goa såser och pommes, drack ett glas vin och bara njööööt. Det roliga är att lillemannen som är rätt strulig med maten och nästan bara äter korv och kyckling VRÄKTE i sig....det är en kille med smak på det goda! Mysigt är det också att han står ut med att sitta lite längre vid bordet när det "brinner" under grytan! Myyyys...







Nähäpp, nu är det lill-lördag med film och lite gotte!

Kram sålänge!!!

Kommentarer
Postat av: Momo

Så härligt ni har det. Och så kul att den lille mannen fixar "kisseriet" själv.

2011-03-30 @ 21:22:49
Postat av: fafa

njuter med er !

2011-03-30 @ 22:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback