Semestern goes on, Härligt och Mys som vanligt!!!

Phew, hinner med en massa, men ska inte precis säga att jag stressar. Alla dagar bara flyter på, sover tills vi vaknar, äter frulle tills vi orkar klä på oss och gör sen vad vi känner för resten av dagen!Lite tråkigt väder idag, men de tidigare dagarna i veckan har varit absolut underbara. Gått ut såfort vi slagit upp tittorna och gått in när de velat stänga sig för dagen. Har varit hos Fafa o W och latat oss, strandat oss och bara myscht!

I söndags drog dock jag och goa C en repa på stan med lite tapas och MASSA drinkar och hade en helskön kväll helt enkelt!











Darna i H-dynge har vi som sagt bara ätit massa gott och andats ut lite till på denna goa semester. Skönt är det som bara den att lillemannen är en sjusovare på morgonen. Visst, han är uppe till tio, men när man sen får sova till 10 dagen efter är det sååå härligt!

Uppsättning av högtalare på norrsidan (vilket för övrigt blev sååå mysigt)




Underbar kvällsutsikt....


Strandkungen

Sandslottsbyggarna



Fafa o W



Mini kräftskiva



Elsa-mys


En av de finaste i världen, på ett av de härligaste ställena i världen <3

Finaste Starke-Fafa

Och en kaffe-bild på mig i slutet



Idag har vi fixat lite och donat, körde dock hem en finfin present till momo i kväll...låååångt i förtid! Hon fyller 60 i oktober men har önskat sig en buddha till sin trädgård. Därför bestämde vi att det är roligare att få den nu innnan det blir höst, så hon kan njuta av den heeeela sommaren och hela hösten. Lyckat som bara den blev det, suuuuperfint och harmoniskt! Momo blev gla!!!



Nu blir det en kopp te på ballen, för det är livskvalitet!!!

Kram och kärlek på er alla

Kommentarer
Postat av: Caroline

Va fina vi är!!! längtar redan efter nästa middag och drinkkväll!!

2011-07-02 @ 18:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?          
Trackback